- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tivike1986 #22 üzenetére
Nem értem az első két mondatod...
Mikor egy vizuális képfeldolgozáson, és elektronikai diagnosztikán alapuló AI-s dolgot a külföldi cikkben "MRI of automobil" névvel illetnek de magyarban már "Az autók röntgenje"-ként szerepel... akkor én azt már akarom elkerülni. Pénzel nem megoldható... hát majd lesz másként! -
Skynet258
veterán
Úgy kérdezni egy cikk címében, hogy a cikkben benne van a válasz, te is jól tudod szerintem, hogy semmi más csak clickbait (kb a "Clickbait 101" első bekezdése). Ezzel volt itt baja sokaknak szerintem, nem azzal, hogy leírtál valamit ami a valóság és megemlítetted, hogy mások hülyeséget írtak... És mindenki érti, hogy kell a kattintás, ezzel nincs is baj, mert menne az rendes tartalomra is. Így meg csak pont az ellenkezője lesz, mint ahogy te is látod már biztosan egy címből, hogy mire megy ki a játék, és már rá sem kattintasz. Na ami a te böngésződben és fejedben történik, az ugyanúgy megtörténik mindenki másnál is (jó, khm, egy réteg mindig befolyásolható hülye marad, de az NEM az értékes réteg amire szükségetek van).
Nem jó irány ez na, és nem azért mondják mások sem mert leszarják a PH-t, pont ellenkezőleg, szeretik, és szeretik olyannak amilyen volt. A Blikk szintet meg nem szeretik.
Én sem viccből dekkolok itt minden nap ~18 éve. -
Arról nem lesz cikk hogyan alázta meg az 50-es széria az AMD-t már megint?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
okostibi2 #20 üzenetére
Csak sok helyen rosszul hozták le. Úgy, hogy az 50-es új GeForce égett le, közben nem is. Gépi félrefordítás ugye, az kavarhatott be nekik. De hát a fentiek alapján erre van igény, mert én megírtam, ami történt valójában, hogy a 4090-nel volt égésnyom, és látható, hogy az olvasóknak ez nem jó.
Úgy néz ki, hogy a tények már nem hasznosak a mai világban.
-
ultrasound
tag
Megkérdezik a jereváni rádiótól, igaz-e, hogy Jerevánban Moszkvicsokat osztogatnak. Válasz. "A hír igaz. De nem Jerevánban, hanem Tbilisziben. Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak."
-
kago akira
tag
Na pont ilyenek miatt nem olvasom már ezt az oldalt.... Kár volt érte srácok...
-
sittes79
addikt
PH haldoklik...
-
.LnB
titán
válasz
tivike1986 #12 üzenetére
Ő is ezt írta, hogy nem érdekük.
Mert ha nincs kattintás, nincs bevétel...
-
.LnB
titán
Beletehetnétek a Prémium előfizetés előnyei közé, hogy ne csak fórum felhasználót lehessen blokkolni, hanem bizonyos szerző híreit/cikkeit is.
-
herion
tag
Ekkora clickbait még a Blikknél sincs...
-
Ne parázzatok, ha kijönnek az új Radeon-ok, azokra is sorra jelennek majd meg a bulvárhírek!
-
KrAt
veterán
Rossz érzés kerít hatalmába, hogy ennyire kattintásvadász címeket, és mellette kb. értelmetlen tartalmat találok a PH!-n, ami azért eléggé a minőségi dolgairól volt híres (ez meg kb. Facebook szint...)
-
JohnyX
tag
Írta: Abu85
Forrás: PROHARDVER!No comments!
-
válasz
tivike1986 #1 üzenetére
Kb. Ezért felesleges volt lehozni a cikket.
-
tivike1986
csendes tag
A cikk röviden, valójában:
-Hé!
-Mi az?
-Semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Elsőre úgy nézett ki, de valójában nem teljesen ilyen egyszerű a helyzet. Sőt, félreértés volt az egész.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest