Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
Karbantartás 18:00-tól 22:00-ig lesz ma jól tudom igaz?
Még jó, hogy napok óta single játszom és pont tegnap óta kezdtem el újra FIFA 15 pro klubozni a többiekkel. Na mindegy, akkor AC Unity fog pörögni este. Unatkozni nem fogok, csak FIFA-zni jobban lett volna most kedvem.
Soha nagyobb gondom ne legyen!
Szerk.: Apropó Unity. A zöld Nomad mission-ös ládákat hogyan tudom kinyitni? Leszedtem tabletre a companion appot, csináltam 1-2 küldetést, amikor keresni kell a jeleket a házfalakon, de nem vágom, hogy nyílnak meg a zöld ládák PS4-en... Ha valaki tudja írja meg legyen szíves!
Új hozzászólás Aktív témák
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest