Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Gondoltam leírom a tapasztalataimat a Nacon compact vezetékes kontrollerről.
Kellett nekem gyorsba egy kontroller, mert 2 ünnep között tartottunk egy 3 személyes konzol partit, ahova kellett egy harmadik kontroller.
Újonnan sajnos a környéken nem tudtam volna beszerezni DS4-et, ráadásul eléggé elszállt az új ára is... (24-25k) Ezért egy kicsit félve, de beneveztem a fentebb említett kontrollerre újonnan az euronics-ból.
Az L1, L2 egy nagyon minimálisan hangosabb mint a gyári ds4-é.
A többi gomb szerintem teljesen rendben van, a dpad-al voltam úgy hogy ránézésre tuti rosszabb lesz mint a ds4-é (mert nem szigetes) de gyakorlatilag teljesen jól használható, mert az irányoknak a végei kivannak emelve így "vakon-is" könnyen el lehet találni őket.A kontroller fogása elsőre szokatlan, nem mondanám kényelmetlennek egyáltalán, csak elsőre szokatlan volt.
A burkolata szerintem első osztály, a felső burkolati rész selymes tapintású, az alsó rész pedig enyhén gumis hatású.(Szerintem ez jobb mint a ds4-é).Illetve nekem az L2-R2 ravaszok is jobban bejönnek mint a gyári ds4-é, igaz egy kicsit rövidebb az útja, és nagyon minimálisan keményebb is, de ezek inkább hajaznak az Xbox One kontrolleren található ravaszokra, ami nekem alapból jobban tetszett mint a ds4 ravaszai.
A vezeték 3m bőven elég.Amitől fostam de nagyon az az analog karok voltak. (X360-hoz amit vettem utángyártott kontrollert annak akkora deadzone-ja volt hogy kész kín volt vele fps-t játszani).
Ennek viszont nagyon fullos a legapróbb milliméteres mozdulatot is leköveti.
Teljesen megvagyok vele elégedve, és nekem az is jobban bejön, hogy az analogok közelebb vannak a kezemhez, így nincsenek annyira nyújtott állásban a hüvelyk ujjaim.Viszont az analog karok azok kisebbek mint a ds4-é. (Volt nekem elfekvőben ds4 analog fedőm, gondoltam rakok rá, és hát a ds4-é lötyög rajta mint állat) tehát ezek a gumi alkatrészek nem 100%-ban kompatibilisek egymással.
Raktam rá egy régebbi ebay-es gumi fedőt, ez egy kicsit mozog rajta, viszont célnak teljsen megfelel, magasít egy kicsit az analogokon, és nagyobbít is rajta. Így számomra teljesen megfelel már.
Ami még számomra zavaró egy kicsit az az L3 R3 analog lenyomása, az jelentősen hangosabb a ds4-hez képest. De ezzel is együtt lehet élni.
Összességében nekem nagyon megtetszett, annyira hogy vettem belőle még 1-et.
Így legalább van már 4 kontrollerem a ps4-hez is.Amit még fontos megjegyezni hogy vannak játékok amik támogatják a "kontroller lóbálást" (Pl.: Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Last of Us zseblámpás rész) ezek nem játszhatók ezzel a kontrollerrel mert a "kontroller lóbálást" nem támogatják ezek a kontrollerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest