Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
mettek #259190 üzenetére
A The Last of Us Part 2-őt végül nem húzta le. Előtte csinált egy foshullám meglovagló videót a leak-ek miatt.
BTW:
Amúgy én sem érzem katasztrófának ezt az Avengers játékot. Már írtam róla egy hosszabb véleményt és azt továbbra is tartom.
Jobban örültem volna, ha teljesen sztori központúra csinálják, de én így is jól elvagyok vele. PS4 Pro-n nagy gond nincs a teljesítménnyel sem. Ráadásul egyre jobban bejön már a Vasemberrel való harc is miután kioldottam a lézeres heavy támadást. Látványos és hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch Játékok
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest