Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
trend3x96
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Röviden a sztori : Sikeresen nyertem egy licitet PS4-re, hibásként volt hirdetve (annyira azért nem volt olcsó), megjött a motyó kiderült hogy nincs benne hdd, ezt megoldottam. Kérte a rendszer telepítést (6.20 vagy újabb),felraktam a 7.50-et, de nem volt hajlandó elindulni a rendszer [kép] (gondoltam én). Eddig még nem volt soha ps4-em, ismerősöm azt mondta hogy valszeg bannolt. Valahogy ebbe nem tudtam belenyugodni, mert ha bannolt is akkor is el kellene indulni a rendszernek. Felraktam a 7.51-et, ugyan az a hiba. Ezt követő tömény 2 óra youtube, 3-4 óra fórumozás után derült ki hogy staff módba lépve megy a ps4. Csak hogy IDU (demo) módban van a gép.Az lenne a kérdésem hogy még valahogy menthető a gép, vagy sikeresen vettem egy kicsit drága papírnehezéket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR