- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nincs tapasztalatom, szóval ez inkább csak vélemény lesz.
Így, hogy az email is ment a levesbe, ezzel együtt a két lépcsős is, innentől kezdve nehéz..
Talán az IP alapján kaphatja vissza, de szerintem ez már a support-on múlik.
Szerintem bizonyítania kellene, hogy az övé az acc. Na de innentől kezdve hogyan? Még emailekhez se fér hozzá, esetleges számlákhoz..
Az tuti, hogy előbb a PS accot kell visszaszerezni, az Epic-est majd utána.
De szerintem ezt bukta.És mi van ilyenkor, ha a PS4-acchoz Paypal, vagy bankkártya volt csatolva?!
Az nem para?
Nekem WoW accomat, meg a Steamet lopták el. A WoW-ot nem tudom, hogy hogyan. A Steam-et tudom, ott én voltam a hülye. Visszakaptam mindkettőt, de a steam-nél bizonyítani kellett, hogy az enyém. WoW-nál nem emlékszem, hogy hogyan volt, de a support írta hogy látja, hogy teljesen más földrészről léptek be, szóval ezt is figyelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest