Új hozzászólás Aktív témák

• discrate

aktív tag

válasz Bad Pritt #229131 üzenetére

A fórumnak már tagja vagyok pár éve, de főleg read-only üzemmódban működök.

A SWFO-t viszont bezsákoltam, játszottam vele, és a végén úgy döntöttem, hogy írok róla pár gondolatot, mert tetszett annyira... viszont megelőztél, és nagyjából közölted is, amit akartam.
    Annyi kiegészítést tennék hozzá, h személy szerint nekem elsősorban a hangulat az, ami bejött. Iyen SW feelingem utoljára akkor volt, amikor a Jedi Academy-t toltam anno. Nem mondom, hogy a legjobb game a franchise-ból (mielőtt nyilvánosan megköveznek, tudom, KOTOR az isten :D ), de megállja a helyét. A fénykard hangja, kezelése, a mozdulatok vele, a kombók 10/10.
    Az ERŐvel jó bánni, adja is az érzést, a fokozatos növekedése is átjön, de azért nem tesz mindenhatóvá.
    Nekem az irányítással erős fentartásaim vannak, a karakter mozgása sokszor természetellenes (említett kapaszkodás és társai pedig abszolút hülyeség kategória nálam).
    Ami frusztráló: egyik az űrjárgányhoz való visszakolbászolás, na attól falnak mentem néha. Mi a tökömért kell végigbarangolni újra a pályát visszafele (max egy-két shortcut-tal rövidítve)? A másik meg a mentési helyek néhol elég távol voltak egymástól, és egy rossz mozdulat miatt kellett újra meg újra végigkommandózni hegyen-völgyön, akadálypályán. Jaaa, hogy ezzel egyszerűen lehet növelni a végigjátszás idejét? Értem én, de nem szeretem.
    A bugokat kicsit furcsállottam (beakadás sarokba, kilépett többször is error-ral), ilyet más játéknál még nem tapasztaltam.

A párbeszédek szenzációsak szerintem, és igen, BD-1 karaktere nagyon el lett találva.
    Összességében én is csak ajánlani tudom mindenkinek, legalább egy végigjátszást megér.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák