Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Milyen egeret válasszak?
- eGPU tapasztalatok
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Csak ugye a soundbar PCM de a PS ben a hang DTS bitfolyamra van állítva.Innen asszociáltam a hangpattogásra, hibára(bár semelyik játéknál nem tapasztaltam csak ennél).De a képhibát fogalmam sincs mitől.Volt már erre példa más Ps nél is (4 volt nekem) de egyiket sem használtam túl sokáig(8-14 hónap) így nem tudom megállapítani ez játékfüggő e vagy a géppel lehetett valami geb@sz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG OLED Televíziók -30%
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest