-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz NyMRooD #196198 üzenetére
Nem hibának gondolnám ezt. Nyilván anno a rendszert, amikor kitalálták, akkor úgy tervezték, hogy az ID valami elsődleges kulcs legyen...amire épül minden más rosseb. Szerintem ezzel alapjában véve nem lenne probléma. Én arra gondolok, hogy egy "megjelenítendő név" lehetőség nem lett volna-e jobb megoldás?! És akkor teljesen mindegy, hogy az ID-d az xX_Lanyfalobeast_Xx1998...
Én továbbra is azt vallom, hogy nem ez a Sony rendszerének legfőbb hiányossága/problémája.
Kicsit néha olyan érzésem van ezzel, mint az Apple termékekkel. Olyan kézenfekvő / okos / hasznos kényelmi funkciók vannak az andriod rendszerű készülékekben, hogy ihajj... de az Apple azt mondja...nem kell az ide.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest