- Akciókamerák
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
A lényeg: "3. Do I have to pay to change my ID? How much will it cost?
The first change is free, and changes after that will cost £7.99/€9.99. For PlayStation Plus members, it will cost £3.99/€4.99 for each change after the first one."Gyorsan átfutva nem találtam olyan részt, hogy vesznének a mentések, trófeák stb. Tehát a régi pletykáról. Vagy elkerülte a figyelmem?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Zsinder
aktív tag
Elkerülte a figyelmed, durva dolgokat sorol fel.
Q: What kind of issues could I potentially run into?
Below are some of the issues you may encounter. We expect major issues to occur only in a small number of games.Your previous Online ID may remain visible to you and other players in some areas.
You may lose progress within games, including game saved data, leaderboard data, and progress towards Trophies.
Parts of your game and applications may not function properly both online and offline.
You may lose access to content (including paid-for content) that you may have acquired for your games including content like add-ons and virtual currency. -
pulffy
őstag
válasz l.skywalker #195992 üzenetére
És ez most ilyen egyszerű lesz? Csak úgy pik-pak lehet változtatni ID, semmi trophy törlés, minden online játék felismer majd? Vagy ezek a gondok még most is vannak?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Sokan ráfognak b@szni.Én biztos nem merném megcsinálni.
Már látom előre a sok sírást... -
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
válasz ProEvoFan #196012 üzenetére
Akik 10 éve tizenévesen megcsinálták a sok p.navadász és egyéb ID-kat azoknak ez most must have. Pár nap és meglesz a teljes konzekvenciája az egésznek, mert ezek azonnal változtatni fognak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sutyesz96
őstag
Mától le lehet cserélni a psn ID-t! [link]
Lassú vagyok.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Deck
titán
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
belan
addikt
válasz Woodslave #196020 üzenetére
Nekem ng4-en meg lett 2,3 próbálkozásra és soha nem használtam pajzsot a játékba . Vr Pisti azért vágja a souls játékokat persze biztos van azért sok vágott videó 😁
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
.LnB
titán
Rage 2 - Weapons and Abilities Gameplay | PS4
Azok kombók! friss, ropogós trailer.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
cocobanana
tag
válasz #32839680 #196035 üzenetére
Vr Pistinek meg lehet nézni a Sekiro végigjátszását, egyszerűen tragédia a pali. Nem használja a prosteticet, meg ész nélkül támad, meg állandóan sír mindenért, meg fikázza a játékot, holott elmondása szerint nagyon imádja a From játékait. Régi beidegzés alapján játszik, ami kicsit segítene neki, az egyből buzis.
-
RangerFox
veterán
Egyre többet látok a játékból, annál kevésbé érzem azt, hogy nekem ez kell.. Kicsit olyan ez az érzés, mint amit az Anthem iránt éreztem, mint végül kiderült, jól gondoltam akkor.
Furcsállom is, hogy pont téged nem zavarnak a "robbants szét 4 hordót", vagy " ölj meg mindenkit a bázison" stílusú küldetések a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest