- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Monitor hiba topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz1983
aktív tag
Jó reggelt.
Nem nagyon szoktam bele menni hogy melyik a jobb konzol.
De saját tapasztalatból írom le amit mondok.
Tavaly augusztusban cseréltem le az Xbox x-emet PS4 pro-ra. Hogy miért?
Olyan exkluzív címek vannak itt a sötét oldalon hogy hihetetlen.
Technológiai szempontból az x mérföldeket ver a pro-ra. (vízhűtés hahó) nekem speciel a kontroller is jobban fekszik x-en pláne hogy elitet használtam.
De könyörgöm kit érdekel ha olyan érzés hálón lengedezni New Yorkban vagy kratossal aprítani vagy zombik elől bujkálni a last of us-ban vagy kalandozni mint Indiana Jones az unchartredben hogy pont elfelejtem hogy maga a konzol nem tud teljes 4k-t. Vagy hogy olyan a ventije mint egy helikopter.
Egy konzolt mindig is a játék élmény fog eladni nem pedig a nyers erő.
Ez nem pc hogy jó jó nem nagyon tudok játszani semmivel de nézd meg az xy mark eredményeimet az én pöcsöm nagyobb.
De ez az én szubjektív véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest