- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
penge111
üzenetére
PS2-on játszottam végig, amikor megjelent, egyik kedvenc FF játékom, talán pont a különcsége miatt. Megvettem PS4-re is, de még nem került sorra. Utóbbi időben kicsit túladagoltam a jrpg-t magamnak (Radiant Historia, DQ XI, Ni no Kuni 2, stb), szóval most valami másra vágytam, így nekiálltam a Torment-nek (Tides of Numenera). Teljesen beszippantott ez a játék, fantasztikus hangulata van, bár néha úgy érzem közelebb egy visual novel-hez, mint egy hagyományos rpg-hez. Eddig 20 órát tettem a játékba és talán kétszer, háromszor kellett harcolnom, a többit mind sikerült valamilyen módon elkerülni. Technikailag kicsit gyengus a PS4 változat, nem túl acélos a framerate és rengeteg tölt helyszínváltások között, de még így is odaszegez a képernyő elé.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Autós topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Hobby elektronika
- Hálózati / IP kamera
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch Lite kiegészítőkkel eladó
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek