Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Fúhh gyerekek nem tudom eddig hogy maradhatott ki nekem a beyond two souls de nagyon jó játék, szinte többet váltott ki belőlem mint a Hellblade, pedig az se kutya, nem vagyok annyira sztori orientált de ezek durván jók, UC szériát is játszottam, azokat is sokan istenítik, tetszik tetszik elmászkálok benne, de annyira nem hatott meg mint ez, lehet a csekély angol tudásom miatt, vagy nem tudom de ez a játék durva, remélem egyszer lesz folytatása
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest