- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz #20844032 #127507 üzenetére
Azért álljunk meg egy ásonyomra...
"Az igények tényleg megváltoztak"
Miféle igények? Engem , téged, bárkit kérdeztek az igényekről ? Mert én nem hallottam róla...
Igényeik nekik vannak , mégpedig minél nagyobb profit és ezt nyomják le az userek torkán...lázadni a rendszer ellen nem lehet...Ez van , veszed vagy nem eldöntheted..."AAA+ játékot fejleszteni meg óriási kockázat".
Ez igy igaz , de ez régebben is igy volt , ott sem lehetett kockáztatni , az utólagos giga mega patchekről nem is beszélve , amik a félkész játékhoz vannak utólag, mert hát nincs idő a fejlesztésre, határidő van kérem szépen... bugos? nem baj , majd jön a patch oszt jóvanazúgy...
2000-es évek elején és előtte lerakták a játékipar alapjait , a mostani öltönyös köcsögök pedig abból táplálkoznak..Remaster kiadások sokadikja érkezik , pl Crash, Shadow Of Colossus...Ez a gebasz , hogy Jancsimuncsit senki se kérdezi , hogy kell e neki az online GT Sport... Jancsimuncsinak offline játék kellene , offline GT Sport ... jah kérem , hogy igy Jancsimuncsi pénztárcájából nem lehet a játék árán kívűl plusz pénzt kisajtolni? Nah ezek az öltönyös köcsögök igényei , nem Jancsimuncsié...
Ugy, hogy szerintem ez csak mellé duma és népbutítás amit mondanak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest