-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz Mister_X #112393 üzenetére
Nem kell mit magyarázni ezen, akinek nem ér meg pár perc extra 'melót' a több ezer Ft kedvezmény vagy az idő amíg kivárja mire a magyar storeon is akciós lesz (már ha lesz egyáltalán), akkor kein problem, nem kell foglalkozni vele.
Én most vagyok kb 2éve aktív ps4 user, azóta van kb 15db AAA játékom usa storeról, ha csak a worst case scenariot nézem és a full árát ($60) hasonlítom a jelenlegi árfolyammal (298HUF), akkor kijövök kb 17880-ra, míg itthon 21k a standard ár játékonként. Ez összesen több mint 46k difi, és akkor még nem néztem az akciókat, meg hogy rohadtul beerősített a dollár az utóbbi időben. Nincs kedvem visszanézni tételesen miért mennyit fizettem mekkora árfolyamon, de tuti hogy még nagyobb lenne az olló.
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest