Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
Kellene egy kis OOP help...
szóval van egy ilyenem (nem én írtam...)
class infoBox extends tableBox {
function infoBox($contents) {
$info_box_contents = array();
$info_box_contents[] = array('text' => $this->infoBoxContents($contents));
$this->table_cellpadding = '1';
$this->table_parameters = 'class="infoBox"';
$this->tableBox($info_box_contents, true);
}
function infoBoxContents($contents) {
$this->table_cellpadding = '3';
$this->table_parameters = 'class="infoBoxContents"';
$info_box_contents[] = array(array('text' => tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '1')));
for ($i=0, $n=sizeof($contents); $i<$n; $i++) {
$info_box_contents[] = array(array('align' => (isset($contents[$i]['align']) ? $contents[$i]['align'] : ''),
'form' => (isset($contents[$i]['form']) ? $contents[$i]['form'] : ''),
'params' => 'class="boxText"',
'text' => (isset($contents[$i]['text']) ? $contents[$i]['text'] : '')));
}
$info_box_contents[] = array(array('text' => tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '1')));
return $this->tableBox($info_box_contents);
}
}a program így hívja meg a fenti class-t:
$info_box_contents[] = array('text' => $categories_string,
'params' => 'class="boxText"');
new infoBox($info_box_contents);A kérdésem az lenne, hogy lehetne több paramétert átadni, hogy úgy jöjjön létre az infobox,
hogy előtte én módosítani szeretném a $this->table_cellpadding és a
$this->table_parameters nevű változókat az alapértékhez képest mindkét functionban melyek egymásra hivatkoznak:function infoBox($contents)
function infoBoxContents($contents)nem tudom egyértelműen írtam-e, de azt szeretném, hogy vagy nem küldök neki értéket és akkor megmarad az alapérték, vagy ha elküldöm, akor változzon meg úgy ahogy én szeretném.
Vagy csináljak egy másik class-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest