Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Megkaptam, köszi, mostani csúcsidőben szépen és üzembiztosan Uppol.

-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Kaphatok belőle?

-
netseft
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszönöm, majd nyúzom ezt is, aztán írok.

-
netseft
aktív tag
Ma próbáltam aktívan használni a béta programot csúcsidőben is, elég jól teljesít. Egyszer sikerült megfektetni most pár perce, 9/14 hirdetés lekérésénél leállt (nincs hirdetésed), ismételt lekérés sem működött (percekig használni sem lehetett, aztán nincs hirdetésed hibaüzenet), de újraindítás után ismét lekérte szépen, itt a hivatalos verzió tuti beadta volna a kulcsot. Szóval csak így tovább, szívesen tesztelem a további bétákat is, napi szinten többször is használom a programot, általában sok hirdetéssel.

-
The DJ
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Hálás köszönet

Egyelőre jónak tűnik, upolta hiba nélkül az összes hirdetésem.
Ha gond lenne vele majd beszámolok róla.
-
-
19balazs86
tag
Igen 1 kicsit azt is, bár a legnagyobb gond azzal volt, hogy hirtelen mind a 15 hirdetésed elkezdte bombázni a PH-t és így nem győzött vele. Ezt kicsit korlátoztam, de még így is a legjobbnak az bizonyult, mikor 1x-re csak 1et kérdezett és UP-olt. Ha ez így nem válik be, akkor lehet lassítani kell, h biztosabb legyen.

-
The DJ
addikt
Látom van itt egy módosított verzió, amivel nincsenek timeout gondok. Ha nem nagy gond én is elkérném, mivel 13 hirdetésem van és egyszerűen nem tudom az utóbbi időben egyszerre upolni őket, az első néhány után mindig megszakad. Ha pedig újra le akarom kérni a hirdetéseimet, akkor azokat csak reggel vagy hajnalban engedi, ellenkező esetben mindig megszakad.
Nagyon idegtépő, egyesével pedig megőszülök, mire mindet felupolom.
Egyébként le a kalappal a program és a készítő előtt, sokak életét teszi könnyebbé

-
konzone
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Kikapcsoltam, ua. a hibajalenség

-
netseft
aktív tag
A mai 15 és 19 órás időzített up-olásom 14 hirdetéssel hibamentesen lezajlott, hetek óta nem volt ilyen, eddig nagyon elégedett vagyok a módosítással.
-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Ma 18.05-kor szépen feluppolt 15 hirdetést. Voltak 1-2 másodperces akadások, de az Up egy nyomásra végigment mind a 15-ön.
Gondolom megnövelted a várakozási időt a szerver válaszára? 
-
Atos23
senior tag
Szerintem ne diktálj ilyen hangnemet egy ingyenes program esetében. Örüljünk, hogy valaki dolgozik helyettünk, és rendelkezésre áll munkájának gyümölcse. Telepítsd újra a megdőlt, feltehetően eredeti Windowsod, amit ha szabályosan és joghoz illően Windows Updatelsz, működnie kell.

-
konzone
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
-
netseft
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszönöm az előzőt és ezt is (itt is), eddig a hangjelzéses teljesen jónak tűnt, majd nyúzom ezt is.
A tray ikonos animálást (színezés, forgás, kis levél az ikon felett) új üzenetkor említettem már itt és emailben is, az igen hasznos lenne.
Lehetne még a programnak egy "silent mode"-ja is, azaz a hang/buborék beállításnál a legelején lenne egy checkbox, ahol ki lehetne kapcsolni ezeket a jelzéseket (ekkor letiltódna az ablakban minden további komponens), és csak a tray ikonos jelzés történne diszkréten. -
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Megkaptam, köszi

Lekérés közben nem akadt el, és mind a 15 hirdetést feluppolta. Holnap-holnapután adok visszajelzést, hogy sikerül neki a csúcsidőben működnie

-
Atos23
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Oksa, várom Köszönettel
Ha mailre küldöd akkor nfa(a)chello.hu 
-
Atos23
senior tag
Hali!
Több, mint egy éve használom az Uppert, elégedetten

Viszont talán sokan jeleztétek: Az esti netezős csúcsidőszakban mondjuk 18.00-22.00 között lehetetlen Uppolni, azt írja, hogy nincsen hirdetésem.
Hajnalban, reggel inden tökéletes és gyors.Ez minden bizonnyal az ATW és a Prohardver szerverfoglaltsága, és a sok áppoló miatt van, mert amikor még nem volt olyan elterjedt a progi, bármikor tudtam használni.
Ha ez az ATW miatt van, nem lehetne esetleg a programot másik, gyorsabb, de szintén ingyenes szolgáltatóra áttenni? Vagy mit javasoltok kollektíve a felgyorsításra?

-
Peter Kiss
őstag
Csak egy apró omentumot ragadnék ki az egészből. Mikor az SP pakkot utólag telepíti valaki, akkor jó eséllyel felülír olyan rendszerfájlokat, amelyek megváltozásakor összeomolhat a rendszer. Drivereknek sem mindegy, milyen SP pakkos rendszerre tolod fel őket. Windows XP-nél ez nagyon igaz, rettenetesen kell vele vigyázni. Mielőtt elkezdték fejleszteni a Vista-t, nem véletlenül dobták ki a Windows 99%-át a kukába (~50 millió programkód).
Azt tudom mondani, hogy telepítsd újra a gépedet egy SP3-as lemezzel, legfrissebb meghajtókkal, és .NET-tel..Semmi gondod nem lesz, ha az oldal szerinti leírással dolgozol, illetve a programmal kapcsolatos dolgokat is betartod.
-
konzone
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Miért is? Egy tök alap mezei XP...
-
konzone
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Szóval kész? Ennyi? Sosem fogom használni?
-
konzone
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Frissítést szedtem le a microsoft oldaláról. Egy iso file. Miért ne indulna?
-
konzone
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Épp most próbáltam vele, mondom felteszem lesz ami lesz
De nem megy
Bosszantó 
-
konzone
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Sajnos ugyan az a hibajelenség. Tölt, tölt, tölt aztán "A program leállt, elnézését kérjük" ... stb. A sablon XP szöveg.
Pedig szeretném használni a programot, jónak tűnik

-
konzone
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Nos? :/ Valami megoldást tudsz?:S

-
19balazs86
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen volt már kérdés.
Azt beszéltük, h aki akarja megcsinálja magának, mert sok macerával jár, mivel kell hozzá a .net, media player...
B.
-
Mr.Csizmás
titán
voltmár kérdés?
portable verzió van tervezve?
-
konzone
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Egy sima mezei Win XP SP2 Prof. op.rendszerre.
-
netseft
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Azt hittem be van drótozva valamilyen timeout a lekérésre, mert nagyjából mindig ugyanannyi idő alatt döglik meg, de gondolom akkor mégsem ilyen egyszerű.
-
19balazs86
tag
konzone
Milyen op rendszerre raktad fel?netseft
Ha sikerült találnom olyan megoldást, amitől nincs ez a gond, akkor szinte 1ből fel kerülne, de eddig akár mivel próbálkoztam mindig volt valami bug, ami miatt nem volt jó...
-
netseft
aktív tag
Valami körülbelüli időpont van már új verzióval kapcsolatban?
Újabban a HardverApró annyira lassú (böngészés közben is), hogy az Upper napi szinten többször megfekszik a hirdetések lekérésnél (néha már uppolásnál is), főleg délután/este, pláne a mostani 15 hirdetésemmel.
-
konzone
csendes tag
Hali. Nekem ezt a hibát dobja ki. Frissen telepített .NET 3.5 van, restart megvolt. Mi lehet a gond?:S
-
GeryPc
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Amit átküldtél ugyan azokat a hibákat csinálja mint amit eddig is használtam

-
GeryPc
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
köszi megkaptam majd jelzem hogy ezzel mi a helyzet

-
GeryPc
senior tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
az hogy lassú az oldal és 503as hibát dob ez már legalább egy éve ilyen,vmi olyasmit olvastam hogy ez nagyrészben a hirdetéseknek köszönhető amit folyamatosan törölnek az oldalról (ami már nem aktív),bár én semmi javulást nem vettem észre ezzel kapcsolatban......
-
GeryPc
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
nem hiszem hogy hirdetés darabszámától függene de majdnem minden nap ezzel szívok 20-22 óráig felejtős hogy ápolni tudjak 22 után már nagy nehezen sikerülni szokott......
-
-
GeryPc
senior tag
helo mindenki
Nekem elég sűrűn csinálja a program ha bejelentkezek és töltené be a hirdetéseket,és kiírja hogy jelenleg nincs hirdetésed,túl van terhelve a program ilyenkor vagy sokan upolnak vagy mitől van ez,vagy egyszerűen programhiba?
-
RootRulez
félisten
válasz
Peter Kiss
üzenetére
-
Peter Kiss
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Csak a 4-est tetted fel, a 3.5 hiányzik. http://phupper.com/pontnet
-
RootRulez
félisten
BALI!!! Baj van!!! Nem vagyok otthon, hanem itthon vagyok, gondoltam uppol a ****om simán jó lesz nekem az upper, de nem tudom elindítani.

.NET feltelepítve (dotNetFx40_Full_x86_x64), a ph upper is fel van telepítve (
) De csak nem tudom elindítani, mit hagytam ki?!Ezt a hibaüzenetet kapom:

Köszi: RR
mod: Na most szedem a 3.5-öst, mert lehet ott van a bibi...
mod2:
Athlon64+ Köszi, akkor jóra lett tippelve
-
_ocsisajt
őstag
En csak koszonetet szeretnek mondani eme remek kis progiert! Nagyon szuper, koszonom szepen!

-
konzone
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Miért lenne takony?!

-
konzone
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Kérhetnék énis egy ilyet? Nekem is gond van vele. Telepítem, ikonra klatty, de nem akaródzik indulni :/ WinXP SP3. (Freedom III)
-
dízelracer
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Még az éjjel újratelepítettem az XP-t. Most meg működik. Nem értem a dolgot. Ugyanazok a frissítések ugyanazok a programok vannak a gépen mint legutóbb. Mindegy a lényeg, hogy most fasza.

-
19balazs86
tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Csak ki kell csomagolni (és lehet is indítani), nem installos verzió volt.
Sajnálom, nem tudom mi lehet, másik kollégának jó volt. -
dízelracer
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszönöm. Kipróbáltam de ugyanaz a szitu. Feltelepszik de nem indul.
-
19balazs86
tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Küldtem a gmail-os címedre, azt amit HatakeKakasi-nak. Neki az ment.
-
dízelracer
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Hajszálra ugyanazzal a gonddal küzdök mint kicsit feljebb HatakeKakasi csak nálam xp sp3 a rendszer. Van erre valami megoldás? Eddig frankó volt de újrahúzás után ne indul a progi.

-
netseft
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Rendben.

-
netseft
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Nincs mit, hiszen felhasználóként saját érdekem is a program jobbátétele.

A következő verzió megjelenése mikorra várható?
-
netseft
aktív tag
Jó ideje használom a programot, nagyon hasznos, köszönet a készítőnek.

Lenne néhány észrevételem, javaslatom.
Jó ideje több mint 10 hirdetésem van, optimális esetben a hirdetések lekérése mp-ek alatt megtörténik, gondolom ilyenkor kevésbé terhelt a PH. Azonban gyakran előfordul, szerintem mikor terheltebb a PH (főleg este), hogy a hirdetések számát jól kijelzi, azonban a lekérés közben megáll, gyakran a folyamat felénél, vagy közel a végéhez. Nem tudom pontosan hogyan van limitálva a lekérés maximálás időtartama, de szerintem érdemes lenne megnövelni a timeout-ot, akár a hirdetések számát is figyelembe véve (db * idő), ha ez lehetséges.
A másik dolog a privát üzenetek jelzésének módja. A szövegbuborék egy nagyon hasznos dolog, viszont ha mással foglalkozom, kicsit zavaró a folyamatos előbukkanása. Ezt többféleképpen is meg lehetne oldani: választani lehetne egyszeri, vagy folyamatos jelzés közül, esetleg a másik, sokkal elegánsabb megoldás az lenne, hogy privát érkezésekor az ikon valahogyan megváltozik (elszíneződés, kis üzenet ikon, vagy valamilyen animáció), és a popup (előbukkanásának száma) opcionálisan választható lenne. Ennél egy picit zavaróbb a hangjelzés, hiszen ez is folyamatosan jelez, mondjuk egy teljes képernyős filmnézés közben is. Esetleg figyelembe lehetne venni a fullscreen használatát, vagy szintén kikapcsolhatóvá tenni a hangjelzést.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem sikerül a javaslataimmal jobbát tenni a programot.

-
19balazs86
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Érdekes dolgok fordulnak nálad elő

-
shadow1901
aktív tag
válasz
shadow1901
üzenetére
EZt most lőttem ahogy rákattintottam az érkezett üzenetemre.... [link]
Ez állt benne: txt fájlba lementve
Lehet user error, de biztos ami biztos megmutatom! -
shadow1901
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Örülök, hogy segíthettem!
Jár egy ingyen példány a javított verzióból?
-
19balazs86
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Ez érdekes, köszi az infót.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Nagyon érdekes jelenség, ki fogom próbálni.

-
shadow1901
aktív tag
Hali!
Eddig semmi bajom nem volt vele (kb fél év), most újra húztam a rendszert W7 64bit, lehet az volt a baja hogy az x86-os program filesba telepítettem, de nem volt hajlandó megjegyezni az up időket!
A számláló indítását megjegyezte, de az időpontokat nem.
(Most próbáltam ki, sima PF-ba telepítve megjegyzi) -
19balazs86
tag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Nah annak örülünk

-
HatakeKakasi
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
letöltöttem, és ez tökéletesen működik!
Ezer hála!

Köszi mindenkinek aki a segítségemre sietett,

-
HatakeKakasi
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
köszi!
- Nem, megvolt az újraindítás!
-
Peter Kiss
őstag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Újraindítás elmaradt?
-
19balazs86
tag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Küldtem freemailodra 1 újra fordított verziót. Volt már hogy megoldotta a problémát.
-
HatakeKakasi
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
csak passzív vírusírtó van a gépen, a tűzfalban is kivétel. a .NET tökéletes! Először nem volt fent, ki is írta a program, hogy hiányzik! Leszedtem telepítettem az összeset ami kell azóta pedig látszólag elindul, de nem jön be semmi!
-
HatakeKakasi
tag
telepítés-törlés-telepítés már megvolt :S azt hittem először, ha újratelepítem menni fog... De nem
És szükség lenne rá -
Peter Kiss
őstag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
.NET jól van meg? Nem fogja meg valamilyen biztonsági program?
-
HatakeKakasi
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
akkor gondolom ötleted sincs?

-
19balazs86
tag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Hy!
Nem tudom mi lehez az oka, mert én személyesen még nem találkoztam a hibával, de valami oknál fogva van 1-2 gép, amin nem akar menni.
-
HatakeKakasi
tag
srácok!
meg tudná valaki mondani, hogy miért nem indul el a progi?
.NET megvan, XP Pro 32 bit a rendszer! Feltelepül hiba nélkül, csak hiába indítom el, nem jön be...
Kompatibilitást is állítottam már, úgy sem változik semmi!Ötlet?

-
iday
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Megjött.
Kiprobáltam.
Nem megy.
Ez van. -
iday
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Ugyan azt mint a 751-es hozzászólásomba.
A régi meg azt írja hogy van a programnak egy újabb verziója.
Megtekinted a honlapon?
Persze uppolni nem enged.
E-mail nem jött.
-
iday
aktív tag
Hali.
Hát ez igazán remek.
A régebbi verziokat nemis engeditek használni?
Az uj persze nem müködik. -
Peter Kiss
őstag
Tegnap 2 hónapos csúcs dőlt meg a programmal való belépések számát tekintve, a felhasználók száma pedig már jó ideje növekszik.

Szép munka, Balázs!

-
G92
csendes tag
sziasztok!
olyan gondom volt most, hogy felugrott, hogy új üzenet, de kb "villogott", mintha mindig új buborék nyílt volna rá, és folyamatosan adta ki a hangot, miután eltűnt is, aztán mondom bezárom, nem lehetett, kiírta nem kezelt hiba történt, beadott egy bejelentkező ph upper ablakot, még mindig adta a hangot, feladatkezelőbe kellett lelőnöm. gondoltam szólok. -
Peter Kiss
őstag
válasz
Kruppmityu
üzenetére
C# tudtommal meg tudja oldani, csak ezzel az a gond, hogy ha egy másik program épp használja, akkor összeomolhat. (Plusz, ha újraindítod a programot, már nem kell még egyszer ennek is elindulnia.)
Jvaslatom, hogy készíts egy CMD fájlt, amit indításra használsz. Ezen keresztül indítod a programot, és mikor az leáll, akkor leállítja a fent nevezett szolgáltatást. Használatba veheted a cmdow.exe-t is, ha nem szeretnéd látni a parancssor ablakát.
-
Kruppmityu
csendes tag
Hali !
Apróság ugyan, de megoldható lenne, hogy a program bezárása után az általa megnyitott szolgáltatás, a PresentationFontCache.exe is bezáródjon?
A választ és e remek programot megköszönve
Üdv Kruppmityu
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hajnalban, reggel inden tökéletes és gyors.
Még elindult? 

Pedig szeretném használni a programot, jónak tűnik
) De csak nem tudom elindítani, mit hagytam ki?!