Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
igen, allandoak
utolso hsz nem fontos, levelben kapok ertesitot es a gmail notifier szol, ha levelet kapok, szoval ezzel nincs gondom -
19balazs86
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mintha Fecogame-nek is lett volna hasonló problémája.
Próbáld meg újra rakni a .net framework-öt -
Winner_hun
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Nem.
-
19balazs86
tag
mattpaksi és sagesz93 kérlek beszéljétek meg máshol ha gondotok lenne 1mással...
-
Ősember
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
ertem a helyzetet
a megvaloszitast teljesen rad bizom es nem is akarlak siettetni
meg megvan az eredeti ph upper, szoval az kiszolgal amig itt nincs sorrend
ha ez meglesz akkor reszemrol teljesen kifogastalan a dolog, szoval csak igy tovabb 
-
RootRulez
félisten
Hejj!!
Nem teszel bele egy olyan gombot, amivel csak a bepipáltakat uppolja? (a mindent uppol mellé) a gombja meg ilyesmi is lehetne:
Lehet nincs értelme, de 1-2 alkalommal jól jött volna... -
Winner_hun
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Ez az első verzió amit kipróbáltam volna, olvastam hogy mit kéne tenni...

-
sagesz93
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Hát ezt a logót kivágtam egy képből paintel

Ennyi a grafikus tudásom kb.
-
19balazs86
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Van 1 másik ötletem is, h deríthetnénk ki mi a hiba anélkül, h belépnék a profilodba.
Belépsz pl, ide és elmented firefoxal a weboldalt, amit elküldesz nekem. Fontos, h mentéskor ne legyen semmi olyasmi fent, ami a PH weboldalán az elrendezést módosítja -
sagesz93
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Hát nekem igy is megfelel, saját magam miatt cseréltem mivel a rocketdock-ba kellenek a nagy ikonok. Ezért kicsit megbütyköltem, de hát ez nem ront semmit a progin. De nem rossz ha meg van csinálva, jobb lesz a "minőségérzet
" -
sagesz93
addikt
Hi!
Mondjuk a logót én kicseréltem egy általam szerkesztettre, mert a rocketdock-ban elég pixeles volt az alaplogó.
Ettől függetlenül nagyon jó a progi, sokkal egyszerübb így az uppolás!!

-
19balazs86
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Nem a gépeddel és nem is a programmal van a gond.
1 dologra tudok tippelni, h neked a PH valamiért más módon jelenhet meg, mert ott ahol van a "saját hirdetéseim" cucc, arról a részről olvassa ki a hirdetéseid és gyűjti össze az adatokat, ezért lehet az, h valami más dolog lehet nálad, mert ha nem talál ott adatot, akkor írja ki, h "nincs hirdetésed".
De ezt sajnos nem tudom +nézni így, mert ahhoz ugye a Te profilodba kellene belépnem.
És azért sem tudom mi lehet pontosan a hiba, mert a ~50 ember aki használja a progit, senkinek sem volt ilyen gondja.
1enlőre sorry, majd még akkor kitalálunk valamit,ui.: Ha globálisan változik valami, akkor mindenkinél lehet hiba, amit természetesen én is észreveszek és akkor javítom is 1ből.
-
19balazs86
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A régi fent volt eddig neked?
Mert ha igen és úgy próbálod telepíteni nem minden esetben írja felül a régit. Akkor uninstallálni kell a régi verziót és csak utána tudod feltelepíteni az újat.szerk: ja és azért PH upper, mert mikor elkezdtem, akkor még PH volt és nekem az is marad, mert rövidebb is a név és jobban is hangzik

-
scope2007
addikt
nálam is 100%osan fut azóta.. 1 hiba se volt
-
Daemon09
őstag
Köszi a progit, ez jól jön! Eddig az elődöt használtam, amit Lortech kolléga gyártott.

-
mattpaksi
tag
Kössz a progit nagyon odabax, így sokkal egyszerűbb az up, és nem kell megnéznem 5 percenként az oldalt ha várok egy levelet. Még egyszer, kössz!!!

-
RootRulez
félisten
válasz
prnservices
üzenetére
nekem Gépen 2 oprendszer, mindkettővel megy + egy virtuális gép
-
prnservices
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
érdekes van 2 gépem és egy netbook mindre külön töltöttem le egyiken se megy egyiken sp3 xp van full updates tüzfal kilőve a pü-ket jelzi ha jön csak a hirdetéseimet nem látja a másikon vista ugyan ez megy ott is és a netbookon is amin megintcsak xp van de igazad van veszek uj gépet mert tuti az a nemjo meg veszek minden oprenszerhez egy gépet mert tuti ne ma progi a hibás!
én személy szerint a készítőtöl várok ötleteket nem szeretem az okoskákat!szerintem aki csinálta a progit jobban tudja mi lehet a baj
-
RootRulez
félisten
Nem tudom, mit kókányoltok vele, nekem mióta fent van tökéletesen működik...
.net 3.5, tűzfalon átenged (ha kérdezi) és fasza. Sztem nem a programmal van gond... -
prnservices
tag
válasz
prnservices
üzenetére
-
prnservices
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
hali fel van rakva a 3.5 sp1 és igyse okés jah és teljesen updatelt vistás gépeen se megy
-
Winner_hun
félisten
Miért PH upper ha Hardveraprón uppol?
Mellesleg fel sem tudom telepíteni..
-
Ezt úgy lehetne, hogy fentről lefele indulva uppolna a progi, és így be is tudnánk lőni a sorrendet

-
19balazs86
tag
Igen csak ahhoz legalább 3 +gombra lenne szükség, mert fel le tolni a prioritást és 1 másik UP gomb ami sorban halad.
A mostaninál úgy értettem a F1-et, h mind1ik elindul és az nyer aki gyorsabb éppen a PH-tól függ, de a lényeg, h nem vár 1ik sem a másikra, hanem mind1ik csinálja a maga dolgát, így gyorsabb -
Ősember
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
akkor igazabol csak a folyamatokat kene sorrendbe tenni, nem?
hogy a user adja meg a prioritast, vagy valami.ps.: ezeket csak tippelem, lovesem sincs az egeszhez

-
Hunter2
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
különösebben nem zavar csak gondoltam jól jöhet a bugreport neked.
-
Ősember
őstag
kiprobaltam es tokeletesen megy
viszont valahogy meg kellene oldani, hogy teetszoleges sorrendben lehessen uppolni, mert nekem osszekuszalta a hirdeteseimet 
-
válasz
19balazs86
üzenetére
Na, most már működik

-
19balazs86
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Van 1 alsó ablakrész amiben jelzi h sikerült = zöld, vagy nem = piros
az weboldalon lévő képen is látszik,
1ébként most néztem a hardverek listázását, nem vagy annyira alul. látszik már sokan upoltak utánad de a tied is 1más után vannak szépen sorban. Ha nem a programmal teszed ennyi hirdetés esetén nehéz ezt összehozni. -
válasz
19balazs86
üzenetére
Alul végigmegy a csík, aztán ennyi. Kellene valami mást is kiírnia?
-
19balazs86
tag
Ismét felírtam 3 újdonságot, ami a köv verzióban elérhető lesz

-
19balazs86
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Senki nem jelezte vissza, h nem megy az UP. Én reggel ezzel UP-oltam még a netre felrakás előtt. Haveromnak is szóltam h próbálja ki és nem volt gond. Nem is mert nem változtattam az UPolási módon semmit, csak 1 + feltételt raktam bele, ami a pipát ellenőrzi.
Ad valami visszajelzést alul? -
válasz
19balazs86
üzenetére
Már sikerült felrakni, ellenben valamit észrevettem:
Nem uppol
A csík végigmegy, de akárhányszor uppolhatom a hirdetésem, nem csinálja meg ) -
válasz
19balazs86
üzenetére
De az az érdekes, hogy előtte a régit töröltem

-
19balazs86
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Erre is csak azt tudom mondani, amit az előző hozzászólásomban. Fel van írva a Letöltés oldalra nagybetűvel.
# PH Upper 2 Verzió: 1.3.5 - Download PH Upper 2 - 29 letöltés 2009.7.31 9:20 óta
#* TELEPÍTÉS: Előfordulhat, h nem sikerül rátelepíteni a régire. Ekkor annyi a teendő, h a régit uninstallálni kell!
-
19balazs86
tag
Nagyon sokszor jeleztem már a fórumon ezt a dolgot és a programba is bele van írva és a weboldalon is le van írva.
Itt találsz rá +oldást -
Nekem egy ilyent adott ki a 1.3.5

Az 1.3.0 tökéletesen működött, de ez nem akar települni

-
Hunter2
addikt
van egy kis bug a progiban, rosszúl jelzi az utolsó hozzászólót a hirdetéseknél.
Egyéb kössz a progit, nagyon hasznos. -
scope2007
addikt
köszi.. én is feltettem

-
RootRulez
félisten
Viszont ahogy észrevettem, ez a verzió lassabban tölt be első indításkor, mint az előző...
-
19balazs86
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Helló!
Keresi 1általán őket? Alul látszik 1 sáv és 1 számláló miközben tölti a hirdetéseket.
Kiírja h "Nincs hirdetésed"?Próbáld + esetleg újra felrakni a .NET Framework-öt. Ezt eddig Te jelezted 1x, pedig már vagy 40-en elindították és nap mint nap használva is van a progi
-
prnservices
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
hellO! nekem oylan problémám lenne ,hogy nem irja ki a hirdetéseimet egyet se talál a progi:S
-
Vasinger!
nagyúr
Kiírta a progi hogy rendelkezésre áll az új verzió! Okos.

-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
pedig az sem lett volna utolsó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár én Delphiben vagyok otthon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére

Megy is ezerrel
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
küldhetnél egy PM-et teszt gyanánt

de mán!
-
19balazs86
tag
Figyelem
-
19balazs86
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Igen ezt az utolsó hsz-t már kiveséztük, sajnos csak ilyen áron tudom meg oldani a dolgot.
A parancsikont bemásolod az indítópultba.

-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Nagyon ott van, az én igényeimet már majnem ki is elégíted
Már csak az úccsó hsznek kellene lennie az uccsónal 
Indulás a Windows-al, automatikus bejelentkezés?

ha lenne diplomám, project manager lennék, amikor programozok nem jön az ötlet
ha meg más, akkor jön egy csomó -
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
UP
UPUP
UPUPUP
UP
UP
UP -
19balazs86
tag
Figyelem!
Bővítettem a következő verzió változásainak listáját és egyenlőre úgy tűnik, h 1.3.5-ös verzió lesz.
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
küldheted ímélben a lefordított exét
-
19balazs86
tag
válasz
scope2007
üzenetére
Benne is lesz, már 1 másik programomban +oldottam. Ide is beépítem.
Sajnos legközelebb csak hétfőtől tudok nekiülni a további fejlesztésnek, így ha minden jól megy köv7 közepe vége fele már lesz újabb verzió
Jelentem:
Ma már ezt is megoldottam:
"Lehetőség legyen kiválasztani a programmal, h mik legyenek azok a hirdetések amik az UP gomb lenyomása utána ne kerüljenek UPolásra. 'jegelt' hirdetés esetén jól jön"Most már így néz ki a felület:

-
19balazs86
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Majd még elgondolkozok rajta, hogy legyen megoldva design ügyileg 1 beállítás panel. Eddig azért nem került bele, mert nem nagyon van olyan dolog amit állítani kell.
A letöltések oldalon ez is le van írva, h percenként ellenőrzi és ki lehet kapcsolni mikor piros a kis levél. -
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Na a bubi az csodálatos lesz
Mert én szinte csak privi jelzőnek használnám (majd ha nagyon sok hirdetésem lesz használom másra is) beállítás ablak mikor lesz benne, pl beállítani a frissítések közötti intevalt?
Eleve amúgy "gyárilag" milyen időközönként lesi meg a privátokat? -
19balazs86
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Igen a régebbi verziómban volt ilyen és most is akartam, csak volt vele 1kis gubancok, de a mai nap még foglalkoztam vele 1 kicsit és úgy tűnik, h menni fog + kis buborék formájában is fogja jelezni ha érkezik privi...

szerk.: Majd fel is fogom írni a program letöltéséhez

-
RootRulez
félisten
Tehetnél bele tray icont és ha bezárnám, nem kilépne csak letenné tálcára, persze az óra mellé...
-
19balazs86
tag
De most számolgatok, kevesebből is +lenne, akkor viszont a hirdetések lekérése jóval lassabb lenne, főleg annak aki sok hirdetéssel rendelkezik.
A mostani esetben meg ha nem kérem le ezeket az adatokat akkor sem lesz gyorsabb, mert azt az oldalt így is úgyis muszáj, h lekérje. -
19balazs86
tag
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
És ha mondjuk valaki így szereti (növekvő) használni a fórumot, akkor annak mindig az első hozzászólás fog megjelenni a programban vagy majd a későbbiekben lesz mód ezen állítani vagy a progi felismer magától mizu és aszerint írj aki?
-
19balazs86
tag
Sokaknak volt problémája, h a programban nem a legfrissebb hozzászóló neve jelenik meg, hanem a legelső.
A Beállításoknál véletlen rossz részt printscreneltem le, mert
"Fórumhozzászólások" >> "időrendben csökkenő"-nek kell lennie
Itt a képen látszik is. -
scope2007
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
19balazs86 respect a programért.. valóban jó munka
.NET Framework 3.5 szükséges hozzá.. ezt pls tüntesd fel majd valahol.. mert akinek nincs meg az készüljön fel hogy le kell töltenie

szerencsére nekem le van töltve mindegyik framework csak telepíteni kellett
net framework 3.5 a letöltés meggyorsításához
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Jaaj, de bonyolult.

Hajrá!
-
19balazs86
tag
Figyelem!
Több bejelenteni valóm is van.
1. Örömmel látom, h a tegnapi nap folyamán megduplázódott a program letöltőinek a száma.
2. Sokan jelezték felém elégedettségüket, amit köszönök és én is igyekszek a segítségetekre lenni ha probléma lenne.
3. Az oldalon lévő nézettség számlálók hamarosan átlépik a bűvös 1000 / 500-as nézettséget, ami szerintem hétfő óta nagyon szép. Sokan izzottak az F5-ön, h mikor kerül már fel a program...
4. A program érvényes belépések számában is szépen növekszik. Délután ~14h-kor lesz 2 napos a program, de már most elérte a 100 érvényes belépések számát, aminek szintén nagyon örülök és remélem, h ez csak egyre több lesz...
Ennek örömére:
1. Egyes ékezetes nevű felhasználók bejelentkezési problémája ki lett javítva
2. A hirdetések 1enként történő UPolása is már kész.
3. A többit is igyekszem megcsinálni, csak közben készülnöm kell az Microsoftos MCP vizsgára
Ezek még nem elérhetőek, csak a köv. verzióban -
19balazs86
tag
Hát sajnos ez előfordulhat, ha épp valami nem tetszik az oprendszeredben neki. Ha +lesz az új verzió lehet akkor sem megy simán a felrakása, de majd szólsz. A lényeg h minden rendben van.
Vasinger!
Igen az új verzió készülőben van. A tőletek kapott ötletek, amit ismét köszönök
Az nem bug. Itt találsz rá választ -
Vasinger!
nagyúr
Most ezt nem értem. Melyik az újabb? Az 1.3.0 vagy az 1.3.x?

Közben kicsit utána olvastam... Sry.

Nekem egyébként bugos, mert nem helyes adatot ír ki az utolsó hozzászólóhoz. :S
-
Hunter2
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Most megy , pedig eddig is fentvolt a .NET keretrendszer.
-
19balazs86
tag
Most mennem kell. Holnap leszek és remélem addig neked is minden rendben lesz.
-
Hunter2
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
fentvan a .net 3.5 SP1
-
19balazs86
tag
A telepítőnek elvileg magától fel kellene raknia a .net framework 3.5-öt, de sajnos előfordul, h néha nem sikerül.
Ha még nem sikerült, akkor itt van 1 link innen le tudod tölteni a legújabbat.Várom a visszajelzésed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
utolso hsz nem fontos, levelben kapok ertesitot es a gmail notifier szol, ha levelet kapok, szoval ezzel nincs gondom

meg megvan az eredeti ph upper, szoval az kiszolgal amig itt nincs sorrend
ha ez meglesz akkor reszemrol teljesen kifogastalan a dolog, szoval csak igy tovabb 

(jah a 10gigás vinyót)

A csík végigmegy, de akárhányszor uppolhatom a hirdetésem, nem csinálja meg )
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)