Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Hohóóó, újabb frenetikus ötlet, mert innen a pálya széléről olyan könnyű dirigálni...
Tehát mi lenne, ha a progi jelezne, ha új hozzászólás érkezik egy hirdetésem alá. És akkor nem hatna meg, ki az utolsó hozzászóló, mert nem fogom átállítani az oldalon a listázási sorrendet és úgysem emlékeznék, ki írt utoljára korábban...
Nem tudom kivitelezhető-e valahogy, pl.: összeveti percenként a hsz-ek számát az egy perccel azelőttiekkel, kilépéskor is elmenti azokat, újra belépéskor megint öszevetni a mentettekkel... Vagy nem tom milyen megoldás lehetne rá...
Mert be lehet állítani, hogy küldjön a rendszer e-mailt, de akkor a kedvencek közé fel kell vennem azt a hirdetést, és már így is hemzsegek a kedvencektől, nemhogy az összes hirdetésem is tegyem közéjük... -
RootRulez
félisten
Mi lesz a következő verziószám? Csak óvatosan vele
Velem is előfordult párszor, hogy elfogytak a számok... 
-
RootRulez
félisten
válasz
Peter Kiss
üzenetére
menten magamhoz nyúlok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Nem eddig inaktív voltam, csak a ph upper frissítgetett percenként

Fasza, szerintem hasznos is, mert én se mindent egyszerre uppolok (nem állítok magamnak konkurenciát
)
Örülök
mod:
Sokadik megnézésre értelmezni is tudtam amit látok, ezek gombok lesznek (3 db) -
19balazs86
tag
Kedves RootRulez kollága. Lehet elkerülte a figyelmed a 290-es hozzászólásom

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Igen, segített a ki-be jelentkezés. De miért szakad meg?

-
19balazs86
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Emlékeztem még erre a kérésedre.
Parancsolj
-
RootRulez
félisten
válasz
Peter Kiss
üzenetére
És tényleeeeg! ott a pingvííííín!!

-
RootRulez
félisten
off
mod:
Nem rossz a bárándi dizány, de valami fura benne
Talán csak szokatlan...
Mindenesetre UP a fődi dizánycenternek is

-
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
A listából még kimaradt az érvénytelenített hirdetés. Ezt úgy képzelem, hogy az előtte lévő ikon egy kuka, és az egész sora halványított lesz (kapcsolók letiltva a sorában). Frissítésnél eltűnik a listából.
-
19balazs86
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem rossz a design, és tényleg van benne jó ötlet, csak sok mindent kellene máshogy megoldani már csak az 1 panelos megoldás miatt is. Sajnos most nem tudom mikor lenne annyi időm, h lényegesen nagy dolgokat tudjak megváltoztatni, mert ahhoz még rengeteg teszt is kellene, h tényleg minden jól működjön. +még nemsoká újra itt az 1etem is a nyakamon.
Egyébként
Még visszatérünk rá 
-
19balazs86
tag
Ez 1 programozási nyelv, aminek a dizájnolása eltér az eddig megszokottétól (java swing és .net 2.0), mögötte pedig a .net framework, szinte minden ami benne van. Szóval ütős dolgokat lehet összehozni.
Keress rá arra a szóra, h silverlight, lehet telepítened kell hozzá a böngészőhöz 1 plugint. Olyasmi mint a flash, csak .net-es kód van mögötte nem pedig actionscript. Biztos találsz 1-2 jó kis animációs oldalt. Azért említem, mert az a szép a dologban, h teljesen hasonló módon lehet most már windows-os alkalmazásokban is ilyen jól kinéző animációt bevinni. Én is próbáltam az upperhez, mint a bejelentkező képernyő szép lassan eltűnése, hirdetések megjelenése és alul az upolások eredménye. Ha jobb érzékem lenne mindehhez, akkor még sokkal ütősebb is lehetne az upper. -
Peter Kiss
őstag
Előre szólok, hogy belenyúltam a működésbe, de csak kicsit, és lehet, hogy így jobb is. Ha nem tetszik, kihagyod belőle (már, ha a design egyébként "bejön").
Nem minden végleges, az ikonok, gombok mérete lehet kisebb (főleg a listában), betűk színével se sokat foglalkoztam.
-
Gh0sT
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Ez egy fejlesztői környezet, vagy csak dizájnolásra használod? Úgy értem, ha megvan a funkcionalitás, akkor csak a formokkal dolgozol utána WPF-ben?
-
19balazs86
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Majd látjuk.
Lényeg még az, h valamilyen formában méretezhető legyen a dolog. Mert most csak a fix mérettel rendelkező dolgok, pl felül a menü jbg-ből áll. A legjobb lenne vektorgrafikusan, azzal nem lenne gond... -
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Nos, fogalmam sincs, mennyire lesz megbontva a dolog (vagy, hogy hol a határ), de megcsinálom. Szerintem tetszeni fog, vagy csak remélem, hogy érdemesnek fogod találni arra, hogy változtass.
-
19balazs86
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Csak valahogy úgy kellene, h a funkcionalitások ne változzanak, tehát csak a designt kelljen kicserélni...

-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
A felépítéssel, dizájnnal kapcsolatban lenne ötletem, ha összeszedtem minden gondolatom, "megrajzolom".
-
19balazs86
tag
Köszönöm. Még szeretnék a designon változtatni, csak sajnos nincs hozzá jó érzékem.
WPF-ben csinátam, és emiatt volt a .net-es megszorítás. sorry, de ezért kell, ami szerintem megéri. Mert volt .net 2.0-ás alkalmazásom is ami ezelőtt több mint fél éve már tökéletesen működött, de közel sem tudott ennyit és nem volt ennyire okos, látványos. -
Gh0sT
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Megoldottam.
Nagyon tetszik a dizájn, miben programoztad? -
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Nem, jó az így...
Majd ha odafér az aláírásomba odaírom, hogy "PH Upper 2 User" vagy "PH Upper 2 PoWa" -
19balazs86
tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Így van. Máshogy nem is lehet, mert másnak nincs joga a PH-n a hirdetéseidhez.
Ha +nézed ezt a linket neked nincs hozzá jogod, mert az enyém, ha meg nem lépsz be akkor kéri, h lépj be... -
RootRulez
félisten
válasz
zsolesz010
üzenetére
Nem akarok bujkálni, csak a szemrehányásokat akarom elkerülni, ha nem veszek észre egy hsz-t a hirdetéseim alatt...
De akkor látszik ahogy sejtettem, mintha percenként frissítenék... -
RootRulez
félisten
felvetődött bennem egy kérdés, bár szerintem igen lesz rá a válasz...
Tehát, ha nem lépek be PH-ra, de megy a progi akkor ahol nézitek a profilom, ott az utoljára feltűnt az az időpont lesz, amikor frissítette a progi a priviket vagy én frissítettem a hirdetés listát vele? -
Gh0sT
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
2.0 nem elég neki?
-
19balazs86
tag
Sajnos előfordul néha...
Próbáld manuálisan telepíteni a .net framewrok-öt és utána a progit. -
Gh0sT
addikt
A telepítő elakadt a dotnet framework telepítésénél...
-
19balazs86
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Már az a legelső verzió óta ellenőrzi a program a priviket azóta csak annyi változott, h buborék formájában is jelzi a tálcán.
És válaszolva a kérdésedre percenként ellenőriz. Ha ráklikkelsz a buborékra vagy a programban a privi számlálóra +nyílik a böngészőben a privi oldal. -
Vasinger!
nagyúr
Ma elindítom a PH! upper 2-t, erre kiírja, hogy 1 új üzenet. Kérdem wtf? Biztos kijött egy új verzsön.... Megnézem. Erre pü.-hez vezet. Itt esett le az állam. Okos fejlesztés.
Ez valós idejű, vagy x időnként frissít, vagy csak indításkor? -
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
kitettem magamért
-
RootRulez
félisten
UP!!

-
Nagyon hasznos a progi, igényesen van megcsinálva, nagyon szépen köszönjük, sokkal egyszerűbb így

-
pszihó
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
kajakra jó mit összeszaroztam az upolással.
jók a linkek megbizhatóság csalók meg a jók.

ja meg löki a priviket -
pszihó
aktív tag
T. 19balazs86
Köszi tényleg baromi kurva jó.
Aki meg fikázza az @@@@@@@@@@@@@@@@ be kaphatja az összes.............
-
19balazs86
tag
A telepítő azért kell mert sokan nem olvasnak és ha nincs fent .net akkor legalább a program feltelepíti.
-
Peter Kiss
őstag
Ez a .NET miatt kell (szerintem).
Windows XP-ben nincs .NET. Vista-ban van, csak nem a legfrissebb, Windows 7-ben a legfrissebb van. A legnagyobb gond az, hogy a felhasználók hülyén telepítik a .NET-et. Nem tudom, hogy a program telepítője hogyan csinálja, de kézzel a következő módon kellene telepíteni, frissíteni:
.NET 3.5 SP1 teljes csomag (~231 MB + amit még letölt)
+ családfrissítések
(nyelvi csomagot nem kell telepíteni, a komplett letölti) -
LLam
senior tag
nekem egy sima exe azaz semmi telepítős! verzió kéne. lehet vagyunk többen is akik nem szeretünk telepítgetni..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
remélem sikerül, mert elég sokan használják a programot és tényleg jól megcsináltad

-
19balazs86
tag
Köszönjük szépen mind2en

A 7en írtam tanárnak, tetszik neki az ötlet és a projekt.
Azt mondta majd igyekszik mindent +tenni, de még nem írt konkrét választ... de remélem
-
Csabee.
nagyúr
grat a programhoz meg az oldalhoz is! Baromi jó! lehet vizsgamunkád? tudni már valamit?
-
Prof01
veterán
Nagyon szép lett az új oldal! És ez a program aranyat ér!
Köszi! 
-
19balazs86
tag

-
RootRulez
félisten
Fasza lett az oldal!! (a fejlécbe tehetnétek egy pingvint is
) -
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére

Csak elsőre túl sok hibát vétett.

-
19balazs86
tag
Az phupper oldal új designt kapott
Hála Athlon64+ kollégának, aki hatalmas nagy lelkesedéssel dolgozott és 1ben gyakorolt az új oldalon.

-
RootRulez
félisten
De hogy egy kis ON is legyen:
UP
UPUP
UPUPUP
UP
UP
UP
"Én már csak PH uppert használok" (RR)
10 PH user-ből 9 PH user, az 1 PH user
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez igaz, de azért kéne először elolvasni a kommenteket, ha már ennyire kíváncsi vagy. Írta egyik fórumtárs is, hogy megnézte a forráskódot, és nincs benne semmi olyan dolog, ami az adataidra veszélyes lehet. Ezért van a fórumban lapozási lehetőség, nincs olyan eget verően rengeteg komment, hogy ne lehessen visszaolvasni.

Amúgymeg, én használtam még a proginak, úgymond az elő verzióját is, semmi probléma nem volt, tökéletesen ment minden hiba nélkül, mint az új, mostani is.

-
19balazs86
tag
Ettől nem kell tartanod, de ha jobban utánajársz, akkor rájössz, h már nem mai a program és azóta már 2 új verziója is volt és nem 1-2 apróságot csaptam hozzá. És ha +nézed a letöltések számát és a hozzászólásokat itt a topikban, akkor 1értelműen kiderül a dolog...
Használd egészséggel
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
ki is vettem autorunból, mert behal ha még nincs net, még connectelés nélkül is, mert ugye belépés nélkül is húzna le dolgokat netről (pl üzenőfal) és be szokott. nem tom módod van-e netkapcsolatot ellenőrízni, de jó lenne és addig a program nem akarna letölteni semmit (ADSL-nél szempont...)
-
C64
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
király... auto connect opció várható?
-
C64
őstag
Sziasztok!
Ez egy nagyon jó cucc!
Van egy javaslatom is: mit szólnátok egy win7 gadget-hez, mint ph upper??
Aki ért hozzá, már neki is kezdhet a fejlesztésnek

-
RootRulez
félisten
UP
(másodpercre pontosan...)
-
RootRulez
félisten
Mint kiderült az egyenkénti uppolásnál nincs meg az 5 perces figyelmeztetés.
Eszembe jutott valami, kéne egy "mindent bepipál", "mindent kipipál" és "kipipálás megfordítása" gomb. Ha valaki úgy csinálja, hogy van 10 hirdetése és egyszerre 5öt uppol utána meg a másik 5-öt és nem akar az egyenként bohóckodni. Akkor nem kell 5x + 10x pipálnia, mert elég húzós...Ez csak egy felvetés, ha valaki szerint nincs értelme, tessenek ellenszegüli...
-
19balazs86
tag
Igen most is jelezni fogja a program ha elérhető az új verzió.
Amúgy már lehet róla képeket látni, mert a weboldalon az 1. és a 3. képet kicseréltem. Persze nincs minden rajta, de ott van, hányszor lehet még UPolni és amit nem jelöltél ki UPra az nem vastagbetűs... -
Ősember
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
varjuk az uj verziot
direkt nem megyek fel majd az oldalra, mert ha jol remlik automatikusan frissiti magat 
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
szóhoz se jutsz, mi?
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
na akkor itt valami lehet bugzik
MERT:Nálam nem úgy volt, hogy kiírta sárgával a dátum-időt és utána zölddel az upukat, majd megint sárga és up a zölddel, hanem
(sárga)
(sárga)
(zöld sor x 11)
(zöld sor x 11)
Ó jut eszembe még megy a program, visszapergetem és lefényképezem, miről is van itt nagyba szómod:
Erről itten ni!
katt a képre a nagyításhoz...
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
elég nekem 10 másodperc is, csak ne lehessen dupklakattal kibánni magammal...
-
19balazs86
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
LOL néztem hirtelen miii ez... mondom szép, mert erre nem emléxem...

Akkor gyorsan kész lehetett neked az UP-al, mert csak akkor lehet újra rákattintani, ha már minden kész.Amit eddig felírtam az oldalra, mindennel elkészültem.
Majd még akkor +látom mi legyen ezzel az 5 perces dologgal

-
RootRulez
félisten
Valahogy így

-
RootRulez
félisten
Vááá, megbotlott az ujjam és kétszer nyomtam rá az uppra és ellőttem minden lehetőségem mára
Ez ellen egy védelmet betehetnél, hogy pölö ha 5 percen belül megint uppolna a delikvens, a progi rákérdez, hogy biztos akarja-é -
RootRulez
félisten
fejlesztgetünk, fejlesztgetünk?? hűűűm??

-
válasz
19balazs86
üzenetére
nem, ez volt az1. ilyen eset. mindegy, ha legközelebb találkozom vele szólok

-
19balazs86
tag
-
válasz
19balazs86
üzenetére
Valami nem stimm főnök
minden hirdetésem 3-szor hozta fel az upper, és ezt már csak későn vettem észre, bejelentkeztem, és hajrá, uppoltam mind, namost el is lőttem a napi 2 lehetőségem, sőt már azt írta, hogy nem tudja a végén
ez valami kis bugocska, vagy egyedi este nálam? 
-
RootRulez
félisten
UP
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 4
- Samsung kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Velem is előfordult párszor, hogy elfogytak a számok... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De akkor látszik ahogy sejtettem, mintha percenként frissítenék...
De amúgy ahogy alattam is írták, a honlapon le van írva.

Fölösleges, két gép van az alaplapon két hálókari, azon a net szétdobva

ez valami kis bugocska, vagy egyedi este nálam?