Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
-
randras
veterán
Sziasztok!
Általában minden frissen letöltött programmal Virustotal.com-on kezdek, és hát a legfrissebb PH Upperban a Symantec talált egy Supicious.Insight nevű "akármit", amiről azonban semmi egyéb információra nem leltem.
Félreértés ne essék, nem mondom, hogy bármiféle kártékony kód van a programban, de manapság már akár a fejlesztő tudtán kívül is bekerülhet bármi bárhova. Elég csak a feltört oldalakon keresztül terjedő malware-re gondolni (bkv.hu
). Remélem senki nem haragszik meg, de nem árt utána nézni! Üdv! -
Froclee
őstag
Grat az új verzióhoz, király lett.
-
The Bachelor
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszönöm, ez így tökéletes

Az új verzió telepítése során viszont feltűnt valami: nincs licence agreement. Ezt fogod pótolni?
Tudom, tudom ez már megint csak szőrszálhasogatás

-
19balazs86
tag
válasz
The Bachelor
üzenetére
3 : 1 most az arány. Ha kell úgy, mint amit 1x küldtem neked szólj

-
The Bachelor
tag
Tetszenek az új funkciók. És az ablakok arányai is sokkal jobbak

-
Zolás
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Szia.
Ma megnyitottam a progit és kiírta hogy uj verzió akarom-e meglesni letölteni. De egy olyan weboldalt akar megnyitni ami nincsen vagy nem lehetséges.
Operát használok ha ez esetleg gondot tud okozni az uj weblapodon. A régi weboldaladról szedem most az uj verziót.
http://phupper2.atw.hu/ ezt nem tudom megnyitni -
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Értem!
-
RootRulez
félisten
Ehh 1.5.5, én voltam a 26. letöltő

-
qantum
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
igen erre én is gondoltam, de az uppolást követő percben megnézem és még az első 300 ban sem vagyok, lehet hogy ennyire pörög?
-
qantum
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
jaj én még nem a PH Upper 2 vel próbáltam csak simán a ph apróhirdetés upolását szerettem volna, itt nem sikerült előre tuszkolni a hírdetésem, ez az első, lehet béna vagyok

-
19balazs86
tag
Napi 2 alkalommal lehet UP-olni és ez nem programtól függ, hanem a PH-tól. Programon belül is látod mennyi UP-od van még hirdetésenként. Olvasd el a program leírását: A piros háttér azt jelenti nem sikerült az UP a zöld pedig azt, h igen. Jobb felső sarokban van 1 nagy UP gomb azzal az összes kijelöltet tudod UP-olni...
Ismételt hirdetést nem lehet... -
qantum
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
kérdezte , hogy biztosan akarom hogy előre kerüljön, én csak okéztam, úgy emlékszem pirossal írta ki, hogy sikeres
-
The Bachelor
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Megkaptam. Lekötelezel

-
qantum
senior tag
sziasztok ! uppoltam a hirdetésemet és még sem került előre , miért ?
-
19balazs86
tag
A PH Upper hamarosan költözik ÚJ CÍME
Ha minden a helyén jön is ki az új verzió. -
19balazs86
tag
válasz
The Bachelor
üzenetére
Kaptál emailt

-
19balazs86
tag
Teljesen igazad van kolléga, jó meglátás. Meg is feledkeztem erről.
A magyarázat a köv.
Ugye be tudsz lépni böngészővel vagy programmal. Na most belépés előtt van pár jelölő négyzet.Ezek rendre:
Időkorlát nélkül belépve maradok
A kompatibilis beléptetést használom
Ne korlátozzon a jelenlegi IP-címemre *
Nem lépek ki más gépekről / böngészőből **Mikor valaki belép a böngészőből akkor általában nem szokott bekapcsolva lenni semmi. Mivel a "Nem lépek ki más gépekről / böngészőből" nincs bepipálva kidobja a programot. Fordítva viszont nem, mert a program úgy lép be, h ez be van pipálva. Böngészőből való kijelentkezéskor is van 1 pipa, h "Ne léptessen ki másokat" vagy valami hasonló. Ha ez nincs bepipálva, akkor is kidobja a programot.
Ha a programmal lépkedsz ide-oda, akkor nem fordul elő olyan, h kidob a böngészőből. És 5 percenként, automatikusan belép. Ezért lehet az, h magától megjavul. -
ztoldy
senior tag
Azt vettem észre, hogy ha felmész a hardverapró weboldalára majd bejelentkezel és utána a böngésző nyitva marad az oldallal, akkor ha lekéred a phupper-ben a hirdetéseket kiírja, hogy nincs apróhirdetésed.
Ezt követően le kell kicsinyíteni a programot állapotsorra, böngészőben bezárni hardveraprót és csak utána lehet lekérni újra a hirdetéseket.
-
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Szerintem ez is az általam korábban említett probléma miatt lehet. Szintén ismerősnél volt ez és szintén segített a korábban írt megoldás.
-
Konfigos
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Nem tudok róla.Viszont átállítottam a felbontást 1024X768-ra 1360x768-ról és ez segített.Hogy miért azt nem tudom,de szerencsére már jó.

Szerk: Már az eredeti felbontással is behozza.Igazából akkor nem csináltam semmit,megoldódott magától.Progiért köszönet,sok időt takarít meg

-
19balazs86
tag
válasz
Konfigos
üzenetére
Nem tudsz róla, h esetleg lenne valami felületi különbség a PH-n nálad, mert jobb oldalt, ahogy menü van onnan szedi ki az infókat és olyan mintha nem talált volna semmit ezért írhatja ezt ki.
Majd köv. 7en írok 1 tulajnak hátha tudnak segíteni belülről 1 kicsit, h 1séges legyen a felület, mert 100 emberből mindig van 1 akinek valami hasonló okból nem látja a progi a hirdetéseit... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
The Bachelor
üzenetére
Úgy tűnik, egyelőre nincs megoldás, majd talán egy későbbi verzióban.
-
19balazs86
tag
válasz
The Bachelor
üzenetére
Sok időm nincs most vele foglalkozni, max annyit tehetek, h amíg nincs UP, tehát belépéskor alapban lecsukva van.
z0d1AK-nak a speciális rangja miatt vannak problémák, mint utóbb kiderült.
Sajnos ilyen előfordulhat amíg nem kapok belső segítséget a PH-ról, amit már 1x írtam. -
The Bachelor
tag
Ötlet:
Hát ezt nehezen tudom megfogalmazni... Az ablak ugye két részre van osztva: hirdetések, illetve az Up-olások állapotainak megjelenítésere. Ha beállítjuk, hogy a "felező vonal" hol helyezkedjen el, akkor azt jegyezze meg a program.
Engem speciel zavar, hogy az ablak mindig 2 egyenlő részre van osztva, és a 2. részben semmilyen információ sincs (upolás előtt), csupán üresen áll.
Erre a "felező vonalra" gondoltam, ha nem lett volna érthető
[link]Ezt a jelentéktelen apróságot leszámítva nagyon meg vagyok elégedve a programmal, nálam semmilyen hibát nem produkált.

z0d1AK: nem ez lehetett a hiba? [link]
-
z0d1AK
nagyúr
Ilyenkor mi a történet:

Internet okés, többször is próbáltam, mindig ez történt.
Nem jött létre a kapcsolat címszóval jelenleg be sem léptet.
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Megjött, közbe küldött hackeeeee is, köszi mindkettőtöknek .)
-
19balazs86
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Én kérek elnézést, h elfelejtettem felvenni az e-mail címed a beta teszter csoportomba, pedig gondoltam rád és felakartalak. Így utólag elnézést

freemailodra küldöm, ha mást használsz, akkor küldj 1 mailt és legközelebb arra megy, bár emlékszem, h máskor is erre a címedre írtam. -
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Öööö, egy bétának örülnék

mod:
De legalább már bizonyos kapcsolódási problémakor nem kifagy, hanem kivételként lekezeli .) Ami jó!! -
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Akkor szokott ilyen gond lenni, ha mondjuk torrentezés közben nagyon sok a kapcsolat és nagyon visszafogja a sávszélességet. Ismerősnél is volt ilyen, amint kevesebb torrent futott a kliensben máris működött megfelelően a program.
Sajnos valóban nagyon érzékeny a sávszélességre.
-
19balazs86
tag
válasz
sislaciii
üzenetére
Elküldtem a citromodra a teszt verziót. Valami 1edi hibád lehet, mert még nem volt ilyen, h valakinek folyamatosan ezt jelezze minden ok nélkül...
szerk.:
Azt elfelejtettem írni a levélben, h ne lepődj + a telepítőn, az lesz a köv. verziós telepítő. Így amit most felmákoltál azt un-installálhatod. -
sislaciii
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Ugyan az.

-
19balazs86
tag
válasz
sislaciii
üzenetére
A bal felső sarokban a PH logó felett pislog az internet szakadásra vagy hasonló hibára utaló jel. Sajnos nagyon érzékeny a program erre, nem tudok 1enlőre mit kezdeni vele. Remélem a köv. .net-ben lesz valami javulás.
Próbáld meg inkább bezárni a progit és úgy újra belépni. -
RootRulez
félisten
Kapott a programod egy kis reklámot

Utólagos engedelmeddel

-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Várom!
És ismét UP mindenkinek,a ki részt vesz benne! -
19balazs86
tag
Időzített UP-olásnál új lehetőségek lesznek a köv. verzióban: GyorsLink
-
scope2007
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
no para

az a gáz hogy nem mentettem el a psdt akkor és most meg nem találom az alapokat hozzá
[3.hoz amit írtál] -
19balazs86
tag
válasz
scope2007
üzenetére
óóó, köszönöm. Semmi gond, amint látod még nem került fel az újabb vezió. Még nem volt időm az időzítőket +csinálni...
Észrevételek az ikonokkal.
1. Az első teljesen korrekt, 1xű és jól néz ki.
2. A másodikkal az lenne a gond, hogy túl magas a szára. Ha valaki 32 * 32-es ikonokat használ, akkor aránytalanul kicsi lenne az up szó. Főleg az óra mellett.
3. Volt 1 ilyen-ed, amire mondtad, h sec perc alatt dobtad össze és tudnál ehhez hasonlót csinálni csak jobbat. Nekem az az ikon nyerte el nagyon a tetszésem
De ez is nagyon vad

Köszönöm szépen a munkád

Balázs -
scope2007
addikt
-
Poo
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
jaja még jo hogy csak nem next next next.......el is kell olvasni a dolgokat

-
Poo
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
oké thx és mükszik de szerintem azért nem mehetett mert a win playert nem indítottam el telepítés óta és mikor elindítottam kiírta hogy nem jól van telepítve és újra tettem és így már működik.....very thx

-
Poo
senior tag
hello
nincs valami ötlete valakinek hogy ez mért van mert nem indul el a ph upper?
friss rendszer van fent ami xpé és teljesen levan frissitve..netet meg leszedtem már és újra fel is tettem de nem oldotta meg a problémát sajna
-
Rhino666
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
Pazar.
Alig várom! 
-
19balazs86
tag
válasz
Rhino666
üzenetére
Köszönöm.
1. Erre próbáltam odafigyelni a mostani verzióban, mert valaki már mondta nekem ezt és sikerült is az ő felbontásánál +oldani.
A program alapból 700 * 750-es felbontásban indul. Ha nem fér ki, akkor teljes képernyőre vált. A Te eseted még megfelel annak, h kiférjen a program. De sajnos a tálcát elfelejtettem beleszámolni...
Korrigáltam ezt az apróságot. Ha nem felejtem el elküldöm 7főn neked.
2. Sajnos itt nagyon sok és teljesen különböző igényeket hallottam már. Annyit szeretnék majd még rajta módosítani, h nem visszaszámlálós lesz és +jegyzi, hour:min-re az időzítőt.
3. Esetleg még rakok 1 checkboxot, h +jelenjen vagy sem a bubi...

-
Rhino666
addikt
Üdv!
Előszöris minden elismerésem, sokat segít a mindennapokban.
Másodsorban három dolgon kellene szvsz változtatnod.1. Túl nagy a program induláskor, 1360x768-as (LCD TV) kijelzőn túl nagy, ráadásul minden induláskor ekkora, hiába méretezem át bezárás előtt.

2. Jó ez az időzítős megoldás, bár nekem sokkal jobban feküdne egy olyan megoldás, ha be lehetne állítani a mindennapi első és második UP időpontját (és ezt kilépésnél is megjegyezné a program) és nem kellene minden este emlékeztetnem magamat arra, hogy újra be kell állítani és nem is kellene számolgatni, hogy kb. mennyi idő múlva érdemes.
3. Esetleg lehetne egy olyan beállítás, hogy milyen időintervallumban jelezzen a privibuborék (pl. 10:00-24:00 között), mert volt már hogy arra riadtam fel éjszaka, hogy bepittyegett mert valaki nagy insomniájában úgy döntött hogy privit ír nekem.
Mielőtt megkérdezed, azért van bekapcsolva a hangfal éjszaka, mert néha relaxációs zenére alszok, meg néha arról szól reggel az ébresztő.Hatalmas köszönet, ha érdemben tudsz valamit tenni az ügyem érdekében.

Szerk: Bocs, ha agyonlovagolt témával zaklatlak, de személyes tapasztalatom alapján bennem ez fogalmazódott meg, a topik meg egy kicsit tl;dr volt nekem.

Üdv:
Rhino666 -
V.Stryker
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Hol van a privi jelző?
megnéztem a progin az összes gombot de nem találom.
- megvan, csak sz@r a gombra való utalás...a számnál jön elő.
Bakker, ha minden proginak ilyen supportja lenne, mint amilyen Te vagy, akkor esküdj full jogtiszta lennék.
Nem mintha most nem lennék az. 
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Szia
No, teljesen jól megy a progi. Azt hogy tudom beállítani, hogy amikor lent van az óra mellett és kapok egy privit, akkor ne félpercenként csipogjon, hanem csak 5 percenként?
chaplin: Nálam gond nélkül megy hasonló oprendszeren. A média player rendesen fent van?
-
C64
őstag
hiába próbálom elindítani az 1.5.00 verziót win7 x64 alatt, nem megy...

-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Ismét belefutottam egy problémába.
Eddig kiválóan működött a program (1.5 verzió, az új telepítővel), azonban tegnap este óta mikor el akarom indítani, akkor kiírja, hogy hiba miatt a program működése megszakadt. Éz ezután már csak bezárni lehet a programot.
Rendszer Win7. Próbáltam XP kompatibilitással és rendszergazda joggal is, de nem hatásos, ugyanez a hiba jelentkezik.
(többszöri program újratelepítés, registry-ből minden phupper-re utaló bejegyzés törlése is megtörtént)Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
19balazs86
tag
válasz
SpherusMagna
üzenetére
Küldtem 1 zip-et a freemail-os címedre. Nem kell installálni verziós 1.5.0 + újítások...
-
Peter Kiss
őstag
válasz
SpherusMagna
üzenetére
Szerintem megoldható, mert a telepítő talán inkább a gyakorlatlanabb felhasználóknak szól.

-
SpherusMagna
csendes tag
portable verzió akkor nem is lesz?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Sajna én nem értek hozzá. Bár az elképzelésem csak annyi volt, hogy a progi ránéz bizonyos időközönként a hírdetésekre és figyeli a hsz-ek számát. Ha eltér az előzőtől, akkor visít. Ennél több nem is kell.

-
19balazs86
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Gondoltam már rá én is és volt is róla szó. Írtam is a fórumra, h +tudnám csinálni szinte real time-ba, HA kapnék 1 kis belső segítséget, olyan formában, h lenne 1 php file a ph szerverén, amit ha +hívok, vissza adja nekem 1ben mindazt az infót, amire a programnak szüksége van. Így szinte csettintésre működne minden, akár 10 hirdetésnél is. Csak sajnos nem sikerül olyan embert találni, akinek lenne erre ideje és persze hatásköre.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Olyan mikor lesz benne, hogy jelezi ha hozzászólás történt az apróhoz_? Az azért bazi nagyot dobna a dolgon.

-
SpherusMagna
csendes tag
válasz
19balazs86
üzenetére

Ez oké. Eddig bárki eljut, és arra vajon ki gondol, hogy miért akartam portable verziót?
Itt tilos a telepítés
-
19balazs86
tag
válasz
SpherusMagna
üzenetére
De van. Feltelepíted és amit feltelepítesz azt már hurcibál6od

Köv. verzióhoz készül 1 másik install. Ott már +lehet adni szépen, hova telepíted és benne van a weboldalon felírt újdonságok (1.5.X). Ha gondolod elküldhetem drótgalambbal. -
SpherusMagna
csendes tag
sziasztok!

phupperből nincs véletlenül portable verzió? telepítés nélkül is futó?
Köszi -
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Így már működik. Köszönöm a programot!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Sajnos nem használ. Ugyanez a hiba 64bit alatt is.
-
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Szia!
Nekem sem telepszik fel az 1.5. Win7 van fent. Feltettem a .net 4 béta 2-t, de azzal sem megy. Ugyanazokat a hibákat írja ki, mint amit korábban már más is bemásolt.
-
19balazs86
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szokás szerint csak ezt tudom javasolni. .net fw 3.5 sp1-et rakd fel (esetleg újra)
A program tesztelve volt minden oprendszeren szóval mennie kell... -
V.Stryker
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Jó reggelt
Mi az oka, hgoy Win7 32bit alatt nem indul? Régebb tuti ment,mert használtam, de most mikor frissen leszedtem az 1.5-ös verziót, akkor indulásnál már keresné is a problémát.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Hát, ha küldesz, tesztelem szívesen. Érezd a mailcímem szabadon használhatónak e célból. Köszönöm szépen a felajánlást!
HGyu
-
19balazs86
tag
-
04ahgy
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Megvan, mikor jelentkezett a hiba! Most olvastam, hogy a hirdetés érvénytelenítéssel van a gond. Épp ilyet csináltam, mikor hibával elszállt a progi. Az után jelentkezett ez a hiba.
HGyu
-
Zolás
addikt
Bocsánat user error

-
04ahgy
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
Felrakodom a legfrisebb dotnetet, amit javasoltál, hátha. Habár a 3.5-tel jó volt, egyik napra mg elromlott...
HGyu
-
19balazs86
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Neten van róla 1-2 infó, de én nem tudom kipróbálni 1iket sem, h +oldja-e a problémáját. De majdcsak rájövünk

-
19balazs86
tag
Sosem láttam még ilyen "BadImageFormatException" hibaüzit és ezt így távolról nehéz orvosolni. Ezt közvetlen a program elindításakor írja?
Nekem ez a .net fw SP1 van fent.
Még esetleg próbáld + a .NET Framework 4 Beta 1-et. Nem tudom, h segít-e erre az érdekes jelenségre. Jpeg, Gif és 1 Ico file van, amit kezelni-e kell, nem értem hol lehet a gubanc.
Esetleg küldök majd 1 olyan verziót, amit már páran használnak beta tesztelők, abban benne vannak azok az újítások, amiket a letöltés oldalon felírtam köv. verzióhoz. -
04ahgy
nagyúr
válasz
19balazs86
üzenetére
A 3.5-ös dotnettel már próbáltam, frissítettem, javítottam. Most ezt írja, amikor az ablakban (nem indítható el az alkalmazás. Kérje az alkalmazás gyártójának segítségét) a részletekre kattintok.
HIBAISMERTETÉS
A művelet közben az alábbi hibák léptek fel.
* [2009.12.28. 23:11:50] System.BadImageFormatException
- : nem Win32 alkalmazás. (A kivétel HRESULT-értéke: 0x800700C1)
- Forrás: System.Deployment
- Veremkivonat:
a következő helyen: System.Deployment.Application.NativeMethods.CorLaunchApplication(UInt32 hostType, String applicationFullName, Int32 manifestPathsCount, String[] manifestPaths, Int32 activationDataCount, String[] activationData, PROCESS_INFORMATION processInformation)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ComponentStore.ActivateApplication(DefinitionAppId appId, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)
a következő helyen: System.Deployment.Application.SubscriptionStore.ActivateApplication(DefinitionAppId appId, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.Activate(DefinitionAppId appId, AssemblyManifest appManifest, String activationParameter, Boolean useActivationParameter)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ProcessOrFollowShortcut(String shortcutFile, String& errorPageUrl, TempFile& deployFile)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)HGyu
-
feenty
aktív tag
Hatalmas UP érte! ezer köszönet, jól fog jönni!
-
19balazs86
tag
Még mindig nem megy kolléga? Próbáld meg esetleg újra rakni a .net fw-öt. Itt 1 link hozzá.
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok.
Nekem sem megy most a progi... Alkalmazáskövetelményeket ellenőriz, aztán nem talál. Két napja még ment.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És ismét UP mindenkinek,a ki részt vesz benne!