- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Milyen processzort vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
19balazs86
tag
Helló! Telepítés közben ha elindul a program, akkor lefoglalja a telepítőt, amíg nem zárod be a programot. Ez már ki lett javítva, csak nem került fel, mert nem létfontosságú hiba. Majd a köv. verzióval már nem lesz ez a jelenség.
Köszönöm, h jelezted.
-
ztoldy
senior tag
-
G92
csendes tag
szia! nekem telepítés után a feladatkezelőbe kell bezárnom a telepítőt, több esetben is így volt több gépen.
-
19balazs86
tag
Hy All!
Nem szóltam, de nyaralni voltam...
Most már visszatértem...B.
-
Peter Kiss
őstag
Most kezdtem használni a programot, nagyon jó, a régebbi verziónál lényegesen használhatóbb (lehet, hogy azt még más írta
).
Egy apró észrevétel:
A hirdetéseimben azt jelöli meg a program utolsó hozzászólónak, aki először szólt hozzá.
Én csinálok valamit rosszul?Mod:
Rányomtam, hogy 'hirdetések újra lekérése', és erre eltűntek a hirdetéseim mondván, hogy 'Jelenleg nincs apróhirdetésed!'Mod2: párszor megnyomva a 'hirdetések újra lekérése' gombot, visszajött a lista.
Velem van a baj?Kapcsolati hiba volt, a másik gondodra megtalálod a megoldást a weboldalon (talán már a GyIK-ba is bekerült).
-
Hequila
őstag
Töröld ki a Dokumentumok mappádból a PH Upper mappáját, kérd le a listádat, majd próbáld újra.
Most kezdtem használni a programot, nagyon jó, a régebbi verziónál lényegesen használhatóbb (lehet, hogy azt még más írta
).
Egy apró észrevétel:
A hirdetéseimben azt jelöli meg a program utolsó hozzászólónak, aki először szólt hozzá.
Én csinálok valamit rosszul?Mod:
Rányomtam, hogy 'hirdetések újra lekérése', és erre eltűntek a hirdetéseim mondván, hogy 'Jelenleg nincs apróhirdetésed!'Mod2: párszor megnyomva a 'hirdetések újra lekérése' gombot, visszajött a lista.
Velem van a baj? -
Peter Kiss
őstag
-
törölt tag
van 2 hirdetésem amit sose upol! miért?
-
Peter Kiss
őstag
Igen, mert már levettem. Megy a szerver (phupper.com), így erre semmi szükség. (Másrészt Balázst sem kérdeztem meg, hogy szabad-e, de talán nagy bajt nem csináltam vele.)
Azóta már fejlődött is, nem is kicsit. Ha zöldet kap, elérhető lesz.
-
borsodika
őstag
Hogy ne maradjatok Upper nélkül ("üzletpolitikánk" nem engedheti meg):
Nem Balázs csinálta, csak egy tákolmány általam.
Segítség (parancsok, idézőjelek nélkül):
"re" - mindent frissít
"pu" - csak a privátokat
"1 2 3" - hirdetések sorszámai szóközzel elválasztva --> upolja őket
"" - semmit sem írsz be, mindent uppol
"ex" - kilépésHa hiba van, kiabáljatok.
Ez működik olyan Linuxszal, ami valamilyen formában tartalmaz mono-t. Futtathatóvá kell tenni (terminal: chmod u+x phupcmd.exe), aztán futtatni szintén terminal-ból (elképzelhető, hogy elé kell írni, hogy mono). Ubuntu 10.04, 9.04, 8.10 és a legújabb Mandriva alatt tesztelve.
Nekem azt írja ki amikor letölteném, hogy nincs feltöltve a kezdőlap

-
Peter Kiss
őstag
"re" - mindent frissít
"pu" - csak a privátokat
Ez működik olyan Linuxszal, ami valamilyen formában tartalmaz mono-t. Futtathatóvá kell tenni (terminal: chmod u+x phupcmd.exe), aztán futtatni szintén terminal-ból (elképzelhető, hogy elé kell írni, hogy mono). Ubuntu 10.04, 9.04, 8.10 és a legújabb Mandriva alatt tesztelve.
Egy hangyányi visszajelzés jól jönne.

-
Peter Kiss
őstag
"re" - mindent frissít
"pu" - csak a privátokat
-
Peter Kiss
őstag
-
borsodika
őstag
Nálam is összeomlott az egész program, 2 gépen is próbáltam.

-
Vasinger!
nagyúr
Statisztika, verzióellenőrzés és a feketelista miatt kell, hogy menjen az oldal. Az első kettő nyilván nem létszükséglet, de a harmadik már fontos lehet (jelenleg nincs senki rajta).
Mikor tegnap írtad, hogy nem megy az oldal, én is elindítottam a programot. Amit szerintem érdemes lenne átalakítani:
Ha nem tud csatlakozni az oldalra, akkor ne is kezdjen bejelentkezni, nálam össze is omlott emiatt.
Kis aróság még, hogy ha nem megy az oldal, akkor a megjelenő hibaüzenetet akár az üzenőfal dobozába is bele lehet írni, nem kell plusz ablak.
Jah, így már értem. Így teljesen érthető, hogy minek kell az oldal.
Igen, nekem is összeomlott teljesen.

Ezt ha megcsinálnátok, akkor azzal sokat jutnátok előre a fejlesztésben.
-
Peter Kiss
őstag
Statisztika, verzióellenőrzés és a feketelista miatt kell, hogy menjen az oldal. Az első kettő nyilván nem létszükséglet, de a harmadik már fontos lehet (jelenleg nincs senki rajta).
Mikor tegnap írtad, hogy nem megy az oldal, én is elindítottam a programot. Amit szerintem érdemes lenne átalakítani:
Ha nem tud csatlakozni az oldalra, akkor ne is kezdjen bejelentkezni, nálam össze is omlott emiatt.
Kis aróság még, hogy ha nem megy az oldal, akkor a megjelenő hibaüzenetet akár az üzenőfal dobozába is bele lehet írni, nem kell plusz ablak.
-
Vasinger!
nagyúr
Nálam elérhető. Amúgy pedig: http://www.phupper.com/GetLatestVersion.html
Mára megjavult, lehet, hogy tegnap pár percig nem volt csak elérhető.

De még mindig nem értem miért kell elérhetőnek lennie a weboldalnak. Nem lehetne ezt kivenni belőle?
-
19balazs86
tag
Nálam elérhető. Amúgy pedig: http://www.phupper.com/GetLatestVersion.html
-
Vasinger!
nagyúr
Nem elérhető a phupper.com és ez miatt nem tudok bejelentkezni a programba. Egyáltalán miért kell ahhoz csatlakoznia a programnak?

-
shadow1901
senior tag
Nekem szerencsére semmi bajom vele!!
Az egyedi hangjelzést most találtam meg ahogy elolvastam a leírást! De maradt alapértelmezetten
Nagyon hasznos! Köszönjük! -
19balazs86
tag
-
Vasinger!
nagyúr
Holnap rakom újra wint és a kérdésem az lenne, hogy W7 64 biten megy e rendesen a legújabb verzió? Jelenleg valami miatt nem megy...
-
JetiRulez
őstag
Tegnap telepítettem fel. Nagyon komoly, hasznos kis program. Köszönöm!

-
Brianiac
aktív tag
-
Gh0sT
addikt
Eddig Visual Studio 2008, most már 2010.
Miért?Próbálok rájönni, hogy miként lehet controlloknak normális dizájnt adni. Eddig nem sikerült...
-
19balazs86
tag
-
Gh0sT
addikt
OFF leszek.
Milyen fejlesztő környezetet használsz programozáshoz? -
Peter Kiss
őstag
Most ezt csinálom -->

Beizzítottam élesnek az új fejlécet.
(Ctrl+F5) -
Kommy
veterán
Nekem is tetszik
-
19balazs86
tag
Teljesen korrekt

-
Peter Kiss
őstag
Ha szétesne az oldal, Ctrl+F5 vagy ilyesmi.
Kicsit egyszerűbb lett a (legfrissebb) program letöltése: phupper.com/letoltes
Minden más a helyén van a lapokon, ha hibát találtok, szóljatok! -
szuper-t
őstag
-
Peter Kiss
őstag
Rendszerüzemeltetés szempontjából nagyon rossz ötlet ilyenek állítgatni (és amíg nincs rendszer üzemeltetve, addig minek gondoskodni a biztonságáról). Ebbe a kategóriába tudnám még sorolni, mikor valaki naponta váltogatja a védelmi programjait, mert hogy ezt meg azt hallotta.

Ezzel a rendszerpucolással is vigyáznék, mert önmagában a .NET 4.0-nak nem szabadna hatással lennie a többi .NET-re és az azokat használó programokra. Más kérdés persze, hogy pontosan mit művel az a webinstaller hulladék. (No persze nekem kompletten a pucolással szokott gondom lenni; minek kell összeganézni egyáltalán?
)Egyes országokban büntetik a nyílt WiFi-t. Ha nálad van nyílt WiFi, akkor egy sima tűzfal is megtenné a védelem dolgát. Nekem már vagy 2 éve nincs fent semmi ilyesmi program.
-
szuper-t
őstag
Na, ez az össze-vissza állítgatás egy elég rossz ötlet. Rend a lelke mindennek, tudod.

Az oldal "Letöltés" pontjában megvan adva 3 (5) rendszer. Mondasz egyet, feltelepítem, menni fog. Nálam Windows 7 x86 van élesben, ezen használom a PH Upper-t.
Biztonság szempontjából rossz ötlet úgy hagyni. van nyílt wireless hálózatom is nem bízom a véletlenre

akkor kipucolom a rendszert hátha a csak a .net ragadt be.

-
Peter Kiss
őstag
Én mikor újra raktam a gépet, teljesen friss win7 x64-es, akkor semmilyen .net-et nem raktam fel és pöccre ment az upper.
Pár napja felraktam a VS2010-et, ami feltette a .net 2.0 - 4.0-ákat, de még mindig jó.a VS2010 is csak a 4.0-t telepíti fel Windows 7-re.
Egyébként az lenne a legjobb, ha lehetne csak 4.0-ra fordítani, mert akkor kicsit tisztább lenne a kép.
-
Peter Kiss
őstag
Na, ez az össze-vissza állítgatás egy elég rossz ötlet. Rend a lelke mindennek, tudod.

Az oldal "Letöltés" pontjában megvan adva 3 (5) rendszer. Mondasz egyet, feltelepítem, menni fog. Nálam Windows 7 x86 van élesben, ezen használom a PH Upper-t.
-
19balazs86
tag
Én mikor újra raktam a gépet, teljesen friss win7 x64-es, akkor semmilyen .net-et nem raktam fel és pöccre ment az upper.
Pár napja felraktam a VS2010-et, ami feltette a .net 2.0 - 4.0-ákat, de még mindig jó. -
szuper-t
őstag
".net kézzel telepítve frissítve" - Ez mit jelent egész pontosan? Windows 7-hez csak a 4.0-t kell feltelepíteni, de ez nem érinti a PH Upper-t.
Avast nem túlbuzgó egész véletlen?
Skype szokása, hogy ráül a 80-as portra, le kell onnan zavarni.
ez azt jelenti h innen leszedtem és kézzel felpakoltam
1 programom se használja a 80-8080-24-70-13 as portokat mind fentebb van pakolva
de vissza állítok mindent hátha
avast le lett tiltva uninstallálva is. nem változott a helyzet.
ti milyen rendszeren használjátok a programot? -
Peter Kiss
őstag
A Ph-upper működése leállt.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: ph_upper2.exe
Probléma-aláírás: 02: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 03: 4c0a000a
Probléma-aláírás: 04: PH_Upper2
Probléma-aláírás: 05: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 06: 4c0a000a
Probléma-aláírás: 07: 1bf
Probléma-aláírás: 08: ee
Probléma-aláírás: 09: PSZQOADHX1U5ZAHBHOHGHLDGIY4QIXHX
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038(Ez 19balazs86 küldte ma reggel)
.net kézzel telepítve frissítve
Utorrent
msn
adobe air
avast
advanced ip scanner
google crome
google earth
java online update
M firefox
M tunderbird
Picassa
Vlc, Vnc
Xfireezek azok amikhez nethez is köze van.
".net kézzel telepítve frissítve" - Ez mit jelent egész pontosan? Windows 7-hez csak a 4.0-t kell feltelepíteni, de ez nem érinti a PH Upper-t.
Avast nem túlbuzgó egész véletlen?
Skype szokása, hogy ráül a 80-as portra, le kell onnan zavarni.
-
szuper-t
őstag
Talán megoldható.
---Akinek nem megy a program (hibával elszáll az 1.5.5), küldjön már egy szoftverlistát, hogy mit használ! Az is érdekelne, hogy milyen módon telepítette a .NET-et!
A Ph-upper működése leállt.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: ph_upper2.exe
Probléma-aláírás: 02: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 03: 4c0a000a
Probléma-aláírás: 04: PH_Upper2
Probléma-aláírás: 05: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 06: 4c0a000a
Probléma-aláírás: 07: 1bf
Probléma-aláírás: 08: ee
Probléma-aláírás: 09: PSZQOADHX1U5ZAHBHOHGHLDGIY4QIXHX
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038(Ez 19balazs86 küldte ma reggel)
.net kézzel telepítve frissítve
Utorrent
msn
adobe air
avast
advanced ip scanner
google crome
google earth
java online update
M firefox
M tunderbird
Picassa
Vlc, Vnc
Xfireezek azok amikhez nethez is köze van.
-
Peter Kiss
őstag
Talán megoldható.
---Akinek nem megy a program (hibával elszáll az 1.5.5), küldjön már egy szoftverlistát, hogy mit használ! Az is érdekelne, hogy milyen módon telepítette a .NET-et!
-
szuper-t
őstag
Win7 alatt ugyanez
+ xp alatt is
(csak érdeklődés képpen nem lehetne fennhagynia régi változatokat is esetleg? ha valakinek nem indulna a friss?) -
Peter Kiss
őstag
Valamiért duplán látja a hirdetéseimet.

Frissítsd a listát.

-
dízelracer
őstag
Valamiért duplán látja a hirdetéseimet.

-
iday
aktív tag
Az 1.5.5 verzió az nem megy sehogysem.
De az 1.4.4 verzió az müködik.
-
iday
aktív tag
Ehhez hasonló hibaüzenetet utoljára xp alatt láttam, bár én annó x86-ot használtam.
wmp el lett mát indítva? Mert az első induláskor konfigurálja magát.
Eddig ezzel a .net-el nem volt gond, talán próbáld ki ezt is.Wmp el lett inditva.
Az általad linkelt .net -et most töltöm.Athlon64+: a tüzfal nincs bakapcsolva.
-
Peter Kiss
őstag
-
19balazs86
tag
Ehhez hasonló hibaüzenetet utoljára xp alatt láttam, bár én annó x86-ot használtam.
wmp el lett mát indítva? Mert az első induláskor konfigurálja magát.
Eddig ezzel a .net-el nem volt gond, talán próbáld ki ezt is. -
iday
aktív tag
-
Peter Kiss
őstag
Ha valakinek szétesne az oldal, Ctrl+F5 továbbra is.

-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm, innen már lejött!!

-
Peter Kiss
őstag
-
Zirowe
nagyúr
-
D1Rect
félisten
Az 1.es hsz-ban valaki kicseréltethetné a linket.

-
Peter Kiss
őstag
A gond az, hogy ettől még igazam van. Másrészt nem kellene egyből a programot felelőssé tenni azért, mert nem akar működni. Legtöbbször user fail áll fenn (bármilyen problémát is nézünk), mint ahogyan a te esetedben is.
"Megpróbáltam a lehető legkisebbre az XP-t" - Ugye nem nLite vagy hasonló? Mert ha igen, akkor ne is nagyon próbáld éles rendszernek használni ezt az i-RAM-ot.
-
Gabir
aktív tag
Aki utólag telepíti az SP3-at, az valószínűleg más szoftvert sem a megfelelő módon telepít, használ. Először tedd rendbe a géped, aztán írhatsz.
Tudod egy 4 GB-s tárhelyre (Gigabyte I-RAM) az ember meggondolja, mit rak föl.
Megpróbáltam a lehető legkisebbre az XP-t,de kell kompromisszumokat kötni.
Amit nem muszáj, nem telepitek,cska ha van hely neki.
Köszi a széleskörű választ a problémámra a megfelelő stílusban.
-
Ice!?
őstag
Köszi mindkettőtöknek. Kitöröltem az említett xml file-t, és azóta minden okés.

Tesztelni csak most tudtam, mert a hétvégén szar volt a netem. -
19balazs86
tag
Sziasztok!
Másnak is volt már olyan gondja, hogy egyszerre akarja elhasználni mind a két upolási lehetőségét a program?
12 hirdetésem van jelenleg, ennyit is érzékel, de az upolási listában 24 lesz.
Az első ilyen tegnap volt. Most akartam megint upolni, látom, hogy 0/24, 1/24 stb.. elkezd számolni, hogy mennyit upolt már. Erre gyorsan bezártam a programot, csak párat tudott (3-4
) a lista elejére hozni. Gondoltam akkor manuálisan csinálom a maradékot, erre "ma már nem lehet"-et kapom mindegyiknél, szóval megint elhasználta az összes upolási lehetőséget az összes hirdetésemnél.Köszi, üdv.

Végül is elég csak az XML file-t törölnöd, de ha továbbra is folyamatosan fen áll ez a problémád, akkor szólj. Úgy is tudod tesztelni, h akkor is rányomsz az UP-ra ha már nem tudsz UP-olni... Nem1 általános, mindennapi hiba...
-
Peter Kiss
őstag
Sziasztok!
Másnak is volt már olyan gondja, hogy egyszerre akarja elhasználni mind a két upolási lehetőségét a program?
Az első ilyen tegnap volt. Most akartam megint upolni, látom, hogy 0/24, 1/24 stb.. elkezd számolni, hogy mennyit upolt már. Erre gyorsan bezártam a programot, csak párat tudott (3-4
) a lista elejére hozni. Gondoltam akkor manuálisan csinálom a maradékot, erre "ma már nem lehet"-et kapom mindegyiknél, szóval megint elhasználta az összes upolási lehetőséget az összes hirdetésemnél.Köszi, üdv.

Lépj be a Dokumentumok mappádba, majd töröld ki a PH Upper mappáját, ezzel kitörlöd a hirdetéseidet tartalmazó XML-t, újra le kell majd kérned a hirdetéseidet.
Szerintem sérült az említett XML fájlod, hogy mi okozta, nem tudom, ha tippelnem kellene akkor az antivírus programod figyelte a fájlfolyamot, mikor lekérted újra a listát, és nem volt sikeres a fájlzárás, vagy ilyesmi.
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!

-
Peter Kiss
őstag
Aki utólag telepíti az SP3-at, az valószínűleg más szoftvert sem a megfelelő módon telepít, használ. Először tedd rendbe a géped, aztán írhatsz.
-
Gabir
aktív tag
-
19balazs86
tag
-
Sárpac
nagyúr
Frissítsd a listát!

Jah, hogy ezt magától nem teszi meg értem köszi!

-
Peter Kiss
őstag
-
Sárpac
nagyúr
-
Gulumaci
tag
Próbáld meg letölteni a 3.5 sp1-et és feltelepíteni. Lehet utána megoldódik a probléma.
Köszönöm a segítségeteket.

Úgy fest csak a javítócsomag hibádzott.
-
Peter Kiss
őstag
-
19balazs86
tag
-
Gulumaci
tag
Sajnos ez a winfos volt a gépen, lustaságból nem tettem újra, már bánom, mert már másik progi is megorrolt a .net-re.
-
Peter Kiss
őstag
"1.1-től 4-ig" - -Ájjájáj.

-
Gulumaci
tag
Szerintem .NET gond lesz, látogass el a weboldalra a használandó pakkért. Persze, ha már van fent, akkor kicsit kockázatosabb lesz letörölni a telepítettet, majd feltenni a 3.5 SP1-et.
Emellett a sötétebbik gondolatom, hogy valami gány Windows-t használsz.
1.1-től 4-ig van keretrendszer a gépen, bár lehet a 3.5 épp javítócsomag mentes.
A gány xp lehetséges, bár nincs kódneve meg hasonló, de nem lehetetlen... -
Peter Kiss
őstag
Szerintem .NET gond lesz, látogass el a weboldalra a használandó pakkért. Persze, ha már van fent, akkor kicsit kockázatosabb lesz letörölni a telepítettet, majd feltenni a 3.5 SP1-et.
Emellett a sötétebbik gondolatom, hogy valami gány Windows-t használsz.
-
Gulumaci
tag
Üdv!
Nekem enne egy kis technikai jellegű gondom a progival. Feltelepítettem, de elindulás helyett hibajelentést akar küldeni.
Egy Nc6000-s hp-n amin sp3-s xp van avasttal.
Egy DV6-s hp-n már simán ment win7 alatt, ezt nem értem (mondjuk ott csak látszólag záródott be). -
19balazs86
tag

-
Peter Kiss
őstag
-
akoska07
nagyúr
Uraim... köszönöm a hihetetlen gyors segitséget.

nagyon lelkiismeretesen csináljátok,minden elismerésem a tiétek

a letöltésvezérlős letöltés megoldotta a problémát.
de köszönöm a zip-et is
-
19balazs86
tag
Igen ha újra letöltöd lehet jó lesz.
Te vagy a 2. akinek pont ilyen problémája volt. Ha nem oldaná meg az ismételt letöltés, akkor
citromail-odra küldtem 1 zip-elt uppert, amit nem kell telepítened. -
akoska07
nagyúr
Töltsd le még egyszer lehetőleg valamilyen letöltésvezérlővel.
ok
mindjárt megnézem.flashget jó lesz ?
-
Peter Kiss
őstag
Töltsd le még egyszer lehetőleg valamilyen letöltésvezérlővel.
-
akoska07
nagyúr
letöltöttem a legujabbat,mert nem hagyta elinditani a régit frissités nélkül.
nem indul el a telepités.
ilyet ir ki:
The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program.jó lenne továbbra is használni ezt a remek kis progit.
nagyon hasznos,és most nagyon hiányzik.
-
19balazs86
tag
Leellenőriztettem a PH_Upper2.exe fájlt és itt az eredménye.

Még senkinek sem jelzett be?

-
Fecogame
veterán
1/39 = 0, neked még senki nem mondta?

Symantec szoftverei elvileg jeleznek

-
Peter Kiss
őstag

1/39 = 0, neked még senki nem mondta?

-
Fecogame
veterán

-
Randall1017
tag
Igaz... előre dobja csak a böngészőm valamiért nem mutatja... de másik gépen látszik hogy előre dobja
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van hogy hiába Up-polom a hirdetésemet nem teszi a lista elejére, de azt kiirja hogy ma már csak 1szer, vagy ma már nem hozhatod előre a hirdetést....
Mi lehet a gond?

Szerintem előre hozza azt, de mivel több százan (ezren) hirdetnek, ezért egy időben többen is uppolhatnak, melynek hatására nem feltétlen kerül a hirdetésed a lista legtetejére. Mire oda kerülnél már valaki uppolt és megelőzi a te hirdetésedet.
-
Randall1017
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van hogy hiába Up-polom a hirdetésemet nem teszi a lista elejére, de azt kiirja hogy ma már csak 1szer, vagy ma már nem hozhatod előre a hirdetést....
Mi lehet a gond?

-
19balazs86
tag
-
szente
addikt
hali
nem tudom elérni az oldaladat.
üdv -
Peter Kiss
őstag
1 gomb esetén az lehetne a megoldás, hogy ha valamelyik is csukva van, akkor mindet kinyitja, egyébként zár. De ha ebbe belegondolsz, rájössz, hogy így -- mondhatni -- kiszámíthatatlan lenne, mi is fog történni.
Szerintem (
) a jelenlegi módon a legegyértelműbb. -
RootRulez
félisten
Bár most hogy így jobban belegondolok azért is jó, hogy kettő van, mert a hirdetéseket egyenként is tudod ki és becsukni, így 1értelműbb, h mi fog történni ha ráklikkelsz valamelyik gombra...
Ahogy érzitek, ugyanúgy használom és még jó páran. Csak felvetődött...
-
19balazs86
tag
Bár most hogy így jobban belegondolok azért is jó, hogy kettő van, mert a hirdetéseket egyenként is tudod ki és becsukni, így 1értelműbb, h mi fog történni ha ráklikkelsz valamelyik gombra...
-
RootRulez
félisten
Nem bug miatt.
Van benne valami amit mondasz. Igazából a magyarázat annyi, hogy Athlon64+-al épp így találtuk ki.Csak egyszerűbb lenne... Annyi, hogy eltünteted a megnyomott gombot és a másikat hozod elő (Visible vagy BringToFront, az már a te dolgod)... És akkor alig kell rajta módosítani, és nekem is kényelmesebb lesz
...
-
19balazs86
tag
Nem bug miatt.
Van benne valami amit mondasz. Igazából a magyarázat annyi, hogy Athlon64+-al épp így találtuk ki. -
RootRulez
félisten
Tudod mi jutott eszembe?! Egy kérdés... Miért nem egy gombbal vezérlődik az összes hirdetések kinyitása/becsukása? Csak eszembe jutott... Így kisebb az esély a bug-ra?
-
RootRulez
félisten
Hmm, nem akar menni a progi...

Mert nem megy a http://www.phupper.com/ oldal...
-
19balazs86
tag
Java-sat szerintem Balázs is tudna hegeszteni, az meg menne elég sok mobil kütyün.
Eleinte fejlesztettem a java-t is, csak az volt vele a gond, h írtam benne 100 sort, ami .netben csak 40-re jött ki. Másik probléma pedig az volt, h mire bejelentkezett, addigra a .net már belépett és 10 hirdetést mindenestől le is kérdezett és fel is up-olt... (azóta lehet változott, nem tudom.)
-
RootRulez
félisten
Java-sat szerintem Balázs is tudna hegeszteni, az meg menne elég sok mobil kütyün.
Na az se lenne rossz
Csak olyan kellene, ami Wi-Fire tudna csatlakozni időközön ként le-fel, így nem kellene mindig rajta lógni a hálózaton és nem szippanna le az aksim... 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Sweet.tv - internetes TV
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook X360 830 G8: i7-1186G7/32GB/512GB NVMe SSD/13"3 FHD,IPS,Matt,Touch/WIN11 Pro
- DELL T5810 Workstation PC XEON E5 2680 V4 32Gb DDR4 512Gb SSD, QUADRO K4200 4GB DDR5 6HÓ GAR!
- iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Karcmentes, 2028.10.22.-ig garanciális!
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 71 - Intel i5-14400F - RTX 5060 Ti - 16GB DDR4 - 1TB NVMe -GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- 4800 MHZ-es 16GB-os DDR5 notebook memória - számlával, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB AMOLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Lenovo Thinkpad L590,15.6",FHD,i5-8250U,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

).

)

...