Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A .NET-es jelenleg nem működne.
Elvileg menni fognak az átállás után is.
-
Peter Kiss
őstag
AirPhUpper 0.8.3 - weboldal hiányában innen letölthető.
-
Peter Kiss
őstag
Annyit sikerült észlelnem az új oldalon, hogy lesz benne időzített UP (Balázs kap ezért licenc díjat?). Ki mit látott még?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak a te kedvedért módosítottam.
-
Peter Kiss
őstag
Majd meglátjuk, mi lesz, egyelőre annyi biztos (és senki ne felejtse el), hogy egyik sem fog működni.
-
Peter Kiss
őstag
http://logout.hu/bejegyzes/rios_gephaz/figyelem_hardverapro-expressz_erkezik_a_ph_vaganyn/friss.html
-
Peter Kiss
őstag
Akinek eddig nem jött le rendesen, nézze már meg, mert reszeltem egy kicsit a letöltésen!
-
Peter Kiss
őstag
Boldog születésnapot, Balázs!
-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Iktattam az üzenőfalra.

-
Peter Kiss
őstag
-
Peter Kiss
őstag
-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Márciust emlegettek, szóval nem lesz az messze. Csúszást kizártnak tartom, nem engedhetik meg.
-
Peter Kiss
őstag
Tettem fel némi információ a weblapra az Adobe AIR-rel kapcsolatban. Nem sok, de esetleg segíthet.
-
Peter Kiss
őstag
Szolgálati közlemény
Tudom, egy szemét állat vagyok, ami miatt letiltottam a régi verziókat, de mivel kijavítottam az eddigi statisztikai adatokat, nem szeretnék még több régivel találkozni. Nem sokan voltak már, akik nem álltak át azonnal vagy legalábbis hamar. Eddig -- azt hiszem -- semmilyen kérés nem volt a részünkről (legfeljebb tesztelési), most kérjük azt, hogy minden 1.6.0-ás (vagy netán régebbi) programmal rendelkező álljon át az 1.6.2-es PH Upper 2-re vagy az új, Adobe AIR platformos AirPhUpper-re.
Köszi!
---
Tipp operációs rendszer újratelepítés esetére:
Ha Windows XP-t vagy Vista-t használunk, akkor ajánlottabb az AIR, mert kisebb a platform telepítője, így, ha nem használunk másik .NET-es alkalmazást, nem kell felrakni a .NET 3.5 SP1-et.
Ha 7-t használunk, akkor a .NET-est azonnal lehet telepíteni, használni, nem kell külön telepíteni a .NET 3.5 SP1-et.
Természetesen ezektől el lehet térni.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Feltelepítettem egy tök szűz XP-t (na, jó, IE8 meg a WMP11 telepítve), majd felraktam az Adobe AIR-t. Mikor feltelepült, azonnal, mindenféle újraindítás nélkül elindítottam az airphupper_0.8.3_setup.air-t, és simán felment, indult a program, UP-olt. A Windows Firewall is be volt kapcsolva, még csak kivételnek sem kellett felvenni (XP tűzfala nem ellenőrzi a kifelé irányuló forgalmat).
-
Peter Kiss
őstag
Lett rövid facebook url-ünk: facebook.com/phupper
Amíg nem lesz 200+ lájk, addig nem lesz új verzió!

-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Szerintem egész nyugodtan kirakhatod.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Lassan ki is mehet élesnek, nem?

-
Peter Kiss
őstag
Hát, emberek, szerintem addig, amíg nem javul a PH!, kár pánikolni. A keresés nagyon gyilkos tud lenni mostanság, de még egy hsz. elküldése is több időt vesz igénybe, mint amennyit kellene.

-
Peter Kiss
őstag
Csak egy apró omentumot ragadnék ki az egészből. Mikor az SP pakkot utólag telepíti valaki, akkor jó eséllyel felülír olyan rendszerfájlokat, amelyek megváltozásakor összeomolhat a rendszer. Drivereknek sem mindegy, milyen SP pakkos rendszerre tolod fel őket. Windows XP-nél ez nagyon igaz, rettenetesen kell vele vigyázni. Mielőtt elkezdték fejleszteni a Vista-t, nem véletlenül dobták ki a Windows 99%-át a kukába (~50 millió programkód).
Azt tudom mondani, hogy telepítsd újra a gépedet egy SP3-as lemezzel, legfrissebb meghajtókkal, és .NET-tel..Semmi gondod nem lesz, ha az oldal szerinti leírással dolgozol, illetve a programmal kapcsolatos dolgokat is betartod.
-
-
Peter Kiss
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Csak a 4-est tetted fel, a 3.5 hiányzik. http://phupper.com/pontnet
-
Peter Kiss
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Nagyon érdekes jelenség, ki fogom próbálni.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Újraindítás elmaradt?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
.NET jól van meg? Nem fogja meg valamilyen biztonsági program?
-
Peter Kiss
őstag
Tegnap 2 hónapos csúcs dőlt meg a programmal való belépések számát tekintve, a felhasználók száma pedig már jó ideje növekszik.

Szép munka, Balázs!

-
Peter Kiss
őstag
válasz
Kruppmityu
üzenetére
C# tudtommal meg tudja oldani, csak ezzel az a gond, hogy ha egy másik program épp használja, akkor összeomolhat. (Plusz, ha újraindítod a programot, már nem kell még egyszer ennek is elindulnia.)
Jvaslatom, hogy készíts egy CMD fájlt, amit indításra használsz. Ezen keresztül indítod a programot, és mikor az leáll, akkor leállítja a fent nevezett szolgáltatást. Használatba veheted a cmdow.exe-t is, ha nem szeretnéd látni a parancssor ablakát.
-
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Egy hangyányi visszajelzés jól jönne.

-
Peter Kiss
őstag
Hogy ne maradjatok Upper nélkül ("üzletpolitikánk" nem engedheti meg):
Nem Balázs csinálta, csak egy tákolmány általam.
Segítség (parancsok, idézőjelek nélkül):
"re" - mindent frissít
"pu" - csak a privátokat
"1 2 3" - hirdetések sorszámai szóközzel elválasztva --> upolja őket
"" - semmit sem írsz be, mindent uppol
"ex" - kilépésHa hiba van, kiabáljatok.
Ez működik olyan Linuxszal, ami valamilyen formában tartalmaz mono-t. Futtathatóvá kell tenni (terminal: chmod u+x phupcmd.exe), aztán futtatni szintén terminal-ból (elképzelhető, hogy elé kell írni, hogy mono). Ubuntu 10.04, 9.04, 8.10 és a legújabb Mandriva alatt tesztelve.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Statisztika, verzióellenőrzés és a feketelista miatt kell, hogy menjen az oldal. Az első kettő nyilván nem létszükséglet, de a harmadik már fontos lehet (jelenleg nincs senki rajta).
Mikor tegnap írtad, hogy nem megy az oldal, én is elindítottam a programot. Amit szerintem érdemes lenne átalakítani:
Ha nem tud csatlakozni az oldalra, akkor ne is kezdjen bejelentkezni, nálam össze is omlott emiatt.
Kis aróság még, hogy ha nem megy az oldal, akkor a megjelenő hibaüzenetet akár az üzenőfal dobozába is bele lehet írni, nem kell plusz ablak.
-
Peter Kiss
őstag
Most ezt csinálom -->

Beizzítottam élesnek az új fejlécet.
(Ctrl+F5) -
Peter Kiss
őstag
Ha szétesne az oldal, Ctrl+F5 vagy ilyesmi.
Kicsit egyszerűbb lett a (legfrissebb) program letöltése: phupper.com/letoltes
Minden más a helyén van a lapokon, ha hibát találtok, szóljatok! -
Peter Kiss
őstag
válasz
szuper-t
üzenetére
Rendszerüzemeltetés szempontjából nagyon rossz ötlet ilyenek állítgatni (és amíg nincs rendszer üzemeltetve, addig minek gondoskodni a biztonságáról). Ebbe a kategóriába tudnám még sorolni, mikor valaki naponta váltogatja a védelmi programjait, mert hogy ezt meg azt hallotta.

Ezzel a rendszerpucolással is vigyáznék, mert önmagában a .NET 4.0-nak nem szabadna hatással lennie a többi .NET-re és az azokat használó programokra. Más kérdés persze, hogy pontosan mit művel az a webinstaller hulladék. (No persze nekem kompletten a pucolással szokott gondom lenni; minek kell összeganézni egyáltalán?
)Egyes országokban büntetik a nyílt WiFi-t. Ha nálad van nyílt WiFi, akkor egy sima tűzfal is megtenné a védelem dolgát. Nekem már vagy 2 éve nincs fent semmi ilyesmi program.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
a VS2010 is csak a 4.0-t telepíti fel Windows 7-re.
Egyébként az lenne a legjobb, ha lehetne csak 4.0-ra fordítani, mert akkor kicsit tisztább lenne a kép.
-
-
-
Peter Kiss
őstag
válasz
dízelracer
üzenetére
Frissítsd a listát.

-
Peter Kiss
őstag
Ha valakinek szétesne az oldal, Ctrl+F5 továbbra is.

-
Peter Kiss
őstag
A gond az, hogy ettől még igazam van. Másrészt nem kellene egyből a programot felelőssé tenni azért, mert nem akar működni. Legtöbbször user fail áll fenn (bármilyen problémát is nézünk), mint ahogyan a te esetedben is.
"Megpróbáltam a lehető legkisebbre az XP-t" - Ugye nem nLite vagy hasonló? Mert ha igen, akkor ne is nagyon próbáld éles rendszernek használni ezt az i-RAM-ot.
-
Peter Kiss
őstag
Lépj be a Dokumentumok mappádba, majd töröld ki a PH Upper mappáját, ezzel kitörlöd a hirdetéseidet tartalmazó XML-t, újra le kell majd kérned a hirdetéseidet.
Szerintem sérült az említett XML fájlod, hogy mi okozta, nem tudom, ha tippelnem kellene akkor az antivírus programod figyelte a fájlfolyamot, mikor lekérted újra a listát, és nem volt sikeres a fájlzárás, vagy ilyesmi.
-
Peter Kiss
őstag
-
Peter Kiss
őstag
1 gomb esetén az lehetne a megoldás, hogy ha valamelyik is csukva van, akkor mindet kinyitja, egyébként zár. De ha ebbe belegondolsz, rájössz, hogy így -- mondhatni -- kiszámíthatatlan lenne, mi is fog történni.
Szerintem (
) a jelenlegi módon a legegyértelműbb. -
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Felkerült, ha minden igaz, helyes is minden. Ha mégsem, kiabálj!

-
Peter Kiss
őstag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Utolsó hozzászólás (ki és mikor); Ehhez a PH weboldalán a "Beállításaim" menüpont alatt a "Fórumhozzászólások" "időrendben csökkenő" beállítása kell.
Új jelzés a "MA", akkor jelenik meg, ha az adott napn volt az utolsó hozzászólás. (1.5.0 még nem tartalmazza.)Az oldalt nem azért szerkesztem, hogy aztán senki se látogasson el rá, ha gondja van.

-
Peter Kiss
őstag
válasz
szakalistvan
üzenetére
232 MB-os pakkot tetted fel? Vagy azt használtad, ami letöltöget mindenfélét, mert nem mindegy. A nagy csomagot kell használni.
Ja, igen, ha nem érintetlen telepítővel raktad fel az XP-t, ne csodálkozz rajta.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Hogyan telepítetted a .NET-et?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Csak a szokásos...

Ellenben akarok egy gyakran feltett kérdések oldalt, ahol össze lenne foglalva minden probléma, ami felmerül az oldallal kapcsolatban. A linkje oda kerülne, ahol most pl. a letöltés is van jobb oldalon, így egészen szem előtt lenne.
Eddig ezek vannak:
--- 0x00000135-ös hibával elszáll a program indításkor
--- "Nem jött létre a kapcsolat"
--- Érvénytelenített hirdetést látok a listámban - nincs meg minden hirdetésem
--- Vírust érzékelt a védelmi programom!Minden ötletet szívesen veszek!

-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére

-
Peter Kiss
őstag
válasz
SpherusMagna
üzenetére
Szerintem megoldható, mert a telepítő talán inkább a gyakorlatlanabb felhasználóknak szól.

Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest