Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
Felraktam a .NET 2-4-ig mindent, SP1-el miegymással. A program mégis, ha be akarok jelentkezni, akkor csak annyit ír, hogy: PH_Upper2 has stopped working.
És nem mondd róla semmi továbbit.
A bejelentkező ablak viszont szépen bejön.
Valami megoldás esetleg? -
agemate
addikt
Kitűnő program, nem kell folyton frissítgetni a böngészőt, ha PÜ-t várok, köszönöm!

-
RootRulez
félisten
Nekem mostanában akadozik, megszakad és nem csatlakozik újra. Ez a böngészőben is tapasztalható 503-as hibára vezethető vissza?
-
geogabcsi
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Fogalmam sincs.
A létező összes kiegészítőt feltelepítettem .net 2.0-tól a .net 3.5-ig, service pack stb. és egyszer csak működött. -
Konflikt
addikt
válasz
19balazs86
üzenetére
oke, termesztesen nem egeto. koszi, varjuk

-
geogabcsi
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Ma reggel már megy az XP-n a progi, de nem amit küldtél csomagolt, hanem a rendes telepítős. Köszi a fáradozásokat!

-
geogabcsi
tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszi!
Megkaptam! Sajnos ez sem megy, de elfogadom. Csak az XP-s gépen nem megy, ami egy notebook és egy Mini-ITX gép. A nagy "játék" gépemen Vista van, azon tökéletesen fut. Ha a Win7 SP1 integrált lesz, felteszem a notebookomra, persze egy SSD-re! -
Papaj x
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Nincs..

-
Papaj x
senior tag
Nah mind1, majd tán egyszer..
-
Papaj x
senior tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Kikapcsolva.
Ugyan akkor ha rákattintok a PÜ-k megtekintésére, akkor behozza a kívánt oldalt a böngészőben.
-
Papaj x
senior tag
Sajnos bármit csinálok, a program nekem nem akar működni. A hozzá szükséges programok megvannak, minden úgy van pipálva ahogyan kell.
Tünet:
Elkezdi keresni a hirdetéseket, kiírja h nem talált egy hirdetést sem, s a kapcsolat állapot át van húzva.
Már sok mindent próbáltam, eddig semmi..
-
San398
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszönöm a segítséged! Hát az az egy hely ahol tuti nem kerestem volna, és nem is kerestem.
-
Konflikt
addikt
szia,
regota hasznalom mar a progit, remek a cucc, koszonom

egy otletem, javaslatom lenne, amennyiben megoldhato: remek lenne, ha a progi megjegyezne az ablak atmeretezett meretet, h ne kelljen minden inditaskor ezt ujra megcsinalni. -
San398
őstag
Az 1.6-ot most tettem fel és érezhetően jobb mint az előző verzió. Köszönet érte!
"Jelzéseknél új lehetőségek: ...." Hol lehet beállítani a jelzéseket mert én nem találom. Biztos bennem van a hiba de nem találom. Előre is köszi. -
19balazs86
tag
Elérhető 1 újabb verzió.

-
Phvhun
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Akkor csak így tovább, azért gyakorlásként lehet mégis hozzákezdek majd valamikor.
-
Phvhun
őstag
Ujra kéne irni delphiben, és nem lenne ez a rengeteg hiba.
Szerintem el is kezdem.
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Nem egy mai rendszer, szóval biztos, de most csak emiatt elindítottam...
Jah és így se jó.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Csak nem akar menni az Upper az itthoni gépemen.
XP van rajta és feltettem a .net 3.5-öt... Mi lehet a probléma? .net frameworkös hibát dob, hogy elküldöm-e a hibajelentést nekik... -
kata0621
újonc
válasz
19balazs86
üzenetére
-
kircipeti
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Hali! Az adatlapomon van nekem is, de kozben megjavult es sikerult uppolnom az 1.5.5-tel is.
-
ztoldy
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Köszönöm
-
ztoldy
senior tag
Szeretnék kérni béta verziót én is, ha lehetséges. Előre is köszönöm!
-
ququry
csendes tag
Szia
Nagyon hasznos progi a PH Upper gratulálok a készítőnek.
-
RootRulez
félisten
válasz
Peter Kiss
üzenetére
szerintem is, max nyílt beta ként fog futni, ha meg akkor is beválik a több felhasználónál, akkor meg átnevezed.

egyébként nekem szokott olyat csinálni, hogy elöhozom a értesítési területről és nem reagál a program. Ilyenkor feladatkezelőböl kell kilőnöm...
-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Szerintem egész nyugodtan kirakhatod.

-
19balazs86
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Igen, lassan ki. Nem is nagyon jön rossz visszajelzés...
-
Peter Kiss
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Lassan ki is mehet élesnek, nem?

-
kircipeti
senior tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Hali!
En is kaphatnek egy olyan verziot, mint kedvenc ledlampa arusom, digimokus? Hasonlo gondom van nekem is.
udv,
kircipeti -
digimokus
tag
Szia,
ne haragudj ha olyat írok amit már említettek.
Nekem jópárszor megtörténik az, hogy a hirdetések beolvasásánál eljut 5-6-7 db-ig (most 14 van) és aztán egyszer csak kiírja, hogy jelenleg nincs apróm. Gondolom idő-limithez van kötve, hogy meddig olvassa be az aprókat és ha a megadott idő alatt nem ért a végére, akkor úgy definiálja hogy valami gubanc van, pedig elérne a végére ha még kapna 5-10 másodpercet pluszban. Lehet ezen segíteni valahogy, esetleg van kilátás egy megnövelt beolvasási idejű 1.5.6-os verzióra?Köszönöm a választ

-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
pedig úúúgy tetszene!!!

-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Na, itt vagy? Hülyeségeket illetve megvalósíthatatlanságokat írtam fentebb?

-
atom87
aktív tag
Újra telepítettem a .NET-et, most már elindul a program!
Nagyon ügyes kis program, gratulálok hozzá! Tényleg hasznos!
-
atom87
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Hi!
Jah, sajnos nem lett jó.... Esetleg megpróbálom legyalulni a .NET-et, majd újra fel.
Este, ha hazaértem kipróbálom az asztalin, hogy mi a szitu!Kösz, bye
-
19balazs86
tag
Helló!
Bocsi, h csak most válaszolok...
Sajnálom de nem tudok rá megoldást. Nem találkoztam még ilyen esettel. Van pár kivételes emberke, akinek valamilyen teljesen különböző oknál fogva nem akar elindulni és pedig személyesen nem találkoztam az esetükkel sokszor nem sikerül +oldást találni.
Küldtem 1 zip-et próbáld ki. Csak kicsomagolod és fut.B.
-
atom87
aktív tag
Üdv!
Nekem olyan problémám lenne, hogy van .NET 3.5 sőt 4 is. Meg az XP WinMP 9-ese is, de nem indul el a program. Hibaüzenetet sem kapok. Ilyenkor mi lehet? Újratelepítettem a .NET-et, de semmi....
-
netseft
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Nekem frissítésnél még soha nem töltötte le az új képet, csak ha töröltem a régit és utána újra lekértem a hirdetéseket.
Nem zavarnak a régi hirdetések képei, csak észrevétel volt, hátha esetleg nem szándékosan van így. -
RootRulez
félisten
Jah és még valami, mi lenne, ha a program a hozzászólások számát nézné. És akkor attól független szólna nekem, hogy új hsz érkezett egy hirdetéshez, hogy hogy van beállítva a fórumon a hozzászólások listázása, növekvő/csökkenő...
Tehát megjegyzi hogy 5 hsz van a hirdetésben, és amikor 6 lesz, szól, hogy új hsz érkezett egyik hirdetésemben, akár ugyanúgy szól, mint a pm-nél, és egyből odanavigál a hirdetés oldalára.

-
RootRulez
félisten
nekem hajlamos arra, hogx rákattintok. , az ablak előjön és nem akarja tudomásul venni hogy kattintanák rá...
Most épp mutatja, hogy kapcs-hiba, nem tudom, máskor is ezzel volt-e összefüggésben... -
netseft
aktív tag
Apró hiba: hosszabb hirdetésnév esetén összefolynak a szövegek -> [link]
-
sazabi
aktív tag
Felraktam újra a phupper2-t, és első indításra az alsó progressbar végigdarálta 11 hirdetésemet, aztán azt írta ki hogy 0 apróhirdetésem van. Újraindítottam a progit és meggyógyult

-
netseft
aktív tag
Érdekes módon a "PH_Upper2_to" béta most is leállt manuális lekérdezés esetén 9/13 hirdetésnél, ilyen esetekben nem tudom mi lehet a probléma.
Több napos használat után én ezt a verziót ajánlom véglegesnek, a "PH_Upper2_to_1Thread" többször is problémás volt, ezzel ritkán van gond.
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Nahát, ezt eddig nem láttam.

A folytonost, ha bepipálom, akkor mindig csipog? Bár az előbb se állítottam semmit, mégis előbb nem, majd csippant...
-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
És hogy tudom ki/be kapcsolni? (nem megy az oldal)
-
RootRulez
félisten
Azt vettem észre, hogy játék közben nem sipog, mint eddig, pedig jó lenne...

...
De mégis csipog legalábbis most teszt jeleggel küldetem magamnak és hallottam.

-
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Ráfrissítettem az aprókra és olyankor, amikor a korábbi már meghalt (torrent mellett nincs apróhirdetésem) ez most faszán lefrissítette magának.
Ez most csak placebo hatás vagy optimalizáltad benne a kapcsolat timeoutját (vagy ilyesmi)? -
RootRulez
félisten
válasz
19balazs86
üzenetére
Hallod Balázs! portable-sen ez menyire működne nekem? azaz átmásolva egy pendrájvra és onnan indulna-e ha lenne fenn .NET?
betát én is kipróbálnám.

-
borsodika
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Én is megkaptam köszönöm. A program eddig tökéletes, gyors és mindent úgy csinál ahogy kell. Majd a mai nap folyamán is tesztelgetem ha valami érdekes történik akkor jelentkezem.

-
19balazs86
tag
Mentek a béták.
-
netseft
aktív tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
A béták sokkal jobbak, mint az aktuális verzió ilyen szempontból, jóval kevesebb a sikertelen művelet. Amúgy tényleg nem a programmal van a probléma, csak sajnos annak a működésére is káros hatással van...
-
Peter Kiss
őstag
Hát, emberek, szerintem addig, amíg nem javul a PH!, kár pánikolni. A keresés nagyon gyilkos tud lenni mostanság, de még egy hsz. elküldése is több időt vesz igénybe, mint amennyit kellene.

-
borsodika
őstag
Sziasztok!
Az uppolás probléma nálam is fenn áll esetleg kérhetném, hogy e-mailba én is megkaphassam a teszt verziót? borsodika(kukac)freemail.hu
-
Lajkó
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
Kérhetnék én is belőle egyet? Hátha az valamivel stabilabb lesz!

-
netseft
aktív tag
Most a legelső bétával mikor le akartam kérni a hirdetéseket, rögtön kiírta a "Jelenleg nincs apróhirdetésed!" szöveget, újraindítás után viszont lekérte, érdekes.
-
netseft
aktív tag
válasz
19balazs86
üzenetére
Sajnos ez nem vált be, a mai 19 órás időzített upnál 14-ből 1-et sikerült neki, továbbá most mikor le akartam kérni a hirdetéseket, szintén bedöglött. Most visszatértem az előző verzióra, az lekérte és uppolta is az összes hirdetést, de majd pár nap használat után kiderül mennyire stabil (bár előzőleg jó volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 4
- Samsung kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak érdeklődtem.

Olyat hol igénylehetek?