Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Projektor topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuning2107
újonc
Sziasztok!
Érdekes dolgot tapasztaltam. A pendrive-omon van minden fájlom (azon tárolok minden cuccom, nem a laptopon) és múltkor tapasztaltam már olyat, hogy pár zenét nem tudtam lejátszani egy idő után (előtte letudtam). Nem tudtam mi van velük így letöröltem, vagyis akartam volna. Nem lehet letörölni őket, a fájl meg marad, de maga a fájl mérete az 0MB-ra csökken le miután letörölném. Megpróbáltam mondom a többi fájlt áthelyezem a gépre és a pendrive-ot leformázom, hogy amiket nem engedett törölni zenét letörlődjenek, de rengeteg képet és zenét még csak nem hogy áthelyezni nem bírtam a gépre a pendrive-ról (a dolgok kb 1/4-edét), de még csak másolni sem engedi (kiírja, hogy szüntessem meg az írásvédettséget, pedig nem is írásvédettek). Ez a művelet után azok a zenék és képek amiket nem enged másolni se nem játszódnak le/nem jelenítődnek meg. Képek közt van ami számomra eléggé fontos amiket külföldön csináltam, nem szeretném, ha elveszne. Azoknak a képeknek a mérete 16kb-t csak amiket nem nyit meg (nem tudom, hogy csökkent le a méretük, míg a többi képnek 1-1,5mb a mérete, és ezeknek is annyi volt). A sajátgépbe kis ikonba viszont mutatja kis képekként. Pedig mielőtt át akartam helyezni volna megnyitódott minden kép. Lefuttattam a vírus ellenőrzést, de nem talált vírust, illetve lefuttattam a hiba ellenőrzést és azt írta ki, hogy a windows által nem javítható hibát talált.
Kb 2 hónapja vettem 10 000-ért ezt a pendrive-ot (32GB-os).... Ez most azt jelentené, hogy a pendrive kuka? És hogy azok a fájlok elvesztek amiket nem tudok megnyitni a pendriveról?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- VR topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest