- Milyen TV-t vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuning2107
újonc
Sziasztok!
Érdekes dolgot tapasztaltam. A pendrive-omon van minden fájlom (azon tárolok minden cuccom, nem a laptopon) és múltkor tapasztaltam már olyat, hogy pár zenét nem tudtam lejátszani egy idő után (előtte letudtam). Nem tudtam mi van velük így letöröltem, vagyis akartam volna. Nem lehet letörölni őket, a fájl meg marad, de maga a fájl mérete az 0MB-ra csökken le miután letörölném. Megpróbáltam mondom a többi fájlt áthelyezem a gépre és a pendrive-ot leformázom, hogy amiket nem engedett törölni zenét letörlődjenek, de rengeteg képet és zenét még csak nem hogy áthelyezni nem bírtam a gépre a pendrive-ról (a dolgok kb 1/4-edét), de még csak másolni sem engedi (kiírja, hogy szüntessem meg az írásvédettséget, pedig nem is írásvédettek). Ez a művelet után azok a zenék és képek amiket nem enged másolni se nem játszódnak le/nem jelenítődnek meg. Képek közt van ami számomra eléggé fontos amiket külföldön csináltam, nem szeretném, ha elveszne. Azoknak a képeknek a mérete 16kb-t csak amiket nem nyit meg (nem tudom, hogy csökkent le a méretük, míg a többi képnek 1-1,5mb a mérete, és ezeknek is annyi volt). A sajátgépbe kis ikonba viszont mutatja kis képekként. Pedig mielőtt át akartam helyezni volna megnyitódott minden kép. Lefuttattam a vírus ellenőrzést, de nem talált vírust, illetve lefuttattam a hiba ellenőrzést és azt írta ki, hogy a windows által nem javítható hibát talált.
Kb 2 hónapja vettem 10 000-ért ezt a pendrive-ot (32GB-os).... Ez most azt jelentené, hogy a pendrive kuka? És hogy azok a fájlok elvesztek amiket nem tudok megnyitni a pendriveról?
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Samsung 870 QVO 1TB SATA SSD (bontatlan, új)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest