- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Bandesz87
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de az az 5MB/sec is nagyon halovány...
A probléma forrása számtalan dolog lehet. Lehet hw-es (a géped usb portja gyenge vagy a pen-ed) esetleg sw-es. mondjuk a viruskergető ezerrel monitorozza a fájl másolást... vagy vmi driver kehe
Én egyébként az NTFS (4096 sector méretet) filerendszert ajánlom vagy exFAT-otPróba képpen bootolj egy live linuxról és nézd meg úgy
#1405 - saját véleményem az, hogy ha az ember nem olyan sokat torrentezik (pl én csak 1-2 sorozatot töltök le össz vissz) nekem jó lenne. Mert nem számít a teljesítmény és bőven megfelel.
Szerintem ha heti 1-2Giga körül töltesz le akkor ok lehet a dolog. Az ilyen kártyákra általában van gari, tehát én nem paráznék. Cserébe kisebb energiafogyasztás + csendesebb lesz minden.
Mondjuk arra figyelj, hogy akkor törölj róla mikor már majdnem tele van a kártya így kb egyenletesen fog elhasználódni minden egyes cella
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest