- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tron13
csendes tag
Nekem is van egy nagy problémám. Most vettem egy HyperX 64gb pendrivot. Direkt a sebességre mentem rá. Bedugtam és láss csodát az USB3.0 -ás csatlakozóba ugyan úgy mint a többi sima csatiba 3,5 Mb\se -et értem el. Ez gyalázatos alacsony.
HELP HELP HELP!!!
Mi lehet a gond? Driver telepítve van. A gép egy G73sw laptop.
Aki tud segítsen.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Céges maxell 4 gb-os pendrive-t nem lehet formázni!
Azt írja hogy Raw fájlrendszer van rajt!
Mit lehetne tennem hogy jó legyen ?
Választ előre is köszönöm!
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Nekem hasonlót csinál, mint ez a pendrive, azonban egy kicsit másképp, a kötet is látszik ami 0MB-s és nincs neve:
Led világít, meg ha új usb-be dugom amiben még nem volt, drivertelepítés közben párszor elkezd villogni, amúgy folyamatosan világít. Cserélhető lemeznek felismeri, betűt is kap, de pontosan úgy viselkedik mint az sd-microsd adapterem kártya nélkül, rákattintok és "helyezze be a lemezt".
Már ezer progit megpróbáltam, a csatlakozó rendben van elvileg (átlátszó a pendrive) de még nem szedtem szét.
Valahogy helyre lehet hozni? Legalább leformázni hogy használható legyen.
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy rosszul bekötött USB portba dugtam a pendrive-omat és valószínű megsült.
Lehet még kezdeni vele valamit vagy dobjam ki? -
marcee
addikt
Sziasztok,
Egy pár hónapos Adata N005 Pro 16GB-os USB 3.0-ás pendrive-om adta be a kulcsot, remélhetőleg csak átmenetileg. Céges gép gagyi előlapi usb 2.0-ás csatlakozójába dugva másoltam rá, megállt a folyamat, se megszakítani, se eltávolítani nem engedte, mérgemben kihúztam a pendrive-ot, így persze a windows magához tért, a meghajtó meg azóta 0 MB méretűnek látszik, és a próbált particionáló programok (xp, windows 7 lemezkezelés, minitool partition wizard) illetve a hp format tool semmit nem tudnak kezdeni vele.
Van még remény, mivel próbálkozzak? -
fireman
tag
Sziasztok!
Adott egy kb. 1 hónapos Kingstone DT101 G2 "eredetileg 8 GB-os" pendrive, amit egy Invitel Set-Top box-hoz használtam, erre rögzítettem műsorokat....de nem vált be, mivel szaggatva vett fel, állítólag nem elég gyors az írási sebessége.
Ezért gondoltam majd veszek egy nagy sebességűt, és ezt a 8 GB-ost használom normál számítógépes dolgokra.
No itt ért a meglepetés, amint bedugtam a sz.gépbe azt az infót kaptam, hogy használat előtt formázni kell, de csak 1 GB-osként érzékelte.....bármilyen rendszerre is formázom, az eredetileg 8 Gb-os pendrive-om "átváltozott a set-top box"-os használatnál 1 GB-ra!!!!Mit kellene csinálnom, hogy újra 8 GB-ként érzékelje és ismerje a sz.gép?????
-
Vaze
őstag
válasz
david200000 #1381 üzenetére
Szia
Koszonom Szepen mar nezem is remelem jolesz veleUdv..: Zoli
-
tattoo???
csendes tag
sziasztok
Az lenne a problémám van egy táblapc-m amibe tettem egy 16g kártyát amikor másolok rá akkor /otthon pl nem is tudtam másolni rá semmit/ akkor kiirja hogy hiba a másolás közben nem megfelelő az elérési utvonal.Ezek után le kell választanom a tábla gépet mert nem is látja a számitógép.formáztam de még csak Fat32-re.
köszi -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Van egy Adata C906/16gb os pendrivom, az mitől lehet hogyha leformázom exFAT ra win7 alól akkor egyik XP s gép sem ismeri fel, csak win7 esen?
XP alatt is ott van formázásnál is ott van hogy exFAT, hiába indítom el, azt írja ki hogy nem tudta befejezni a formázást.
Ezek mitől lehetnek?
-
-
szoke12
őstag
a két nagyon van az adat. a kicsi saját magáról tartalmaz infót. (úgy tudom.)
csúnyán elégett szegény...
át lehet rakni, de hogy menni fog-e.... én azt mondanám, egy próbát megér.
arra figyelj, vagy akárki is csinálja, hogy lehetőleg, kicsi, smd-hez való heggyel, és minél kisebb hőfokon forrasszák pákával. véletlenül se ess neki pillanatforrasztóval! -
béke
aktív tag
nos a programok nem látták mivel nincs működési jel így szétszedtem és ez látható a pendrive-on Képek
Szereztem elméletileg ugyan ilyen 4gb-os pendrive-ot pár nap múlva nálam lesz donornak esetleg persze ha csak valaki nem tudja így megjavítani.
Melyik chip a memória van rajta 2db nagy méretű és 1db pici.?
Olvastam hogy elméletileg át lehet forrasztani a memóriát a donorra igaz lehet ez? -
béke
aktív tag
köszönöm megnézem őket.
-
béke
aktív tag
szerintem félre értetted
a pendrive-nak semmi baja nincs !! a gépem usb csatija tört le és véletlenül oda dugtam be a pendrive-omat és zárlatott kaphatott mert nem reagál semmire sem.
-
uggon
csendes tag
Sziasztok!
A következő gondom van a pendriveommal: bedugom a gépbe, másolnék rá (total commanderrel), a csík felszalad 100%-ig, másolási sebesség 100MB/s fölött van, aztán megáll 100%-nál és csak áll, a végtelenségig. Közben a led villog rajta, mintha másolna rá. Ha lehúzom megjelenik rajta a felmásolt adat, de nem lehet lejátszani. Kisebb fájloknál viszont műköik, átrakom rá és meg tudom nyitni róla. Formáztam már milliószor, több gépen is. Mi lehet a baja? Kingston DataTraveler G2 4GB
-
béke
aktív tag
esetleg más valami lehetőség? hogy érted hogy új másik csatit a fém usb-részt cseréljem ki rajta?
-
béke
aktív tag
sziasztok egy s.o.s problémám lenne hogy van egy corsair voyager 16GB-os pendrive-om amit véletlenül egy nem észre vett hibás USB-be dugtam be az USB csatiját utólag vettem észre hogy a belsejében a lapka le van törve és csak a fémcsíkok állnak ki én szerintem fordítva dughattam be a pendrive-ot és zárlatot kapott.
Azóta nem érzékeli semmilyen PC,DVD stb...A kérdésem az lenne hogy (Van rajta 14GB-nyi Fontos családi képek) meg e lehet javítani saját magam vagy van e rá mód valahogyan ?
Magyarul egy pendrive szakit keresnék sürgősen előre is köszönöm nektek. -
deathtania
senior tag
sziasztok!
adott egy Kingmax SuperStick mini usb 2.0-s pendrive. szépen működött, egészen múlt hétig, de ma, amikor bedugtam a gépembe akkor azt írja ki, hogy "USB MEMORY BAR USB Device" és a sajátgépben sem elérhető, hanem olyan félig átlátszó képe van, és ha rákattintok, akkor kiírja, hogy nincs lemez a meghajtóban. Formázni, stb nem tudom, és lemezellenőrző sem fut, mivel nem fér hozzá a meghajtóhoz.
Korábban mindig kiírta a Kingmax USB Device-ot. Mi lehet a probléma? Lehet, hogy meghalt a pendrive-om?Mind a 4 USB aljzatban kipróbáltam (2x 2.0, 2x3.0 -s aljzatok)
-
donguba
csendes tag
Sziasztok van egy kingston 64 gigas pendrive-om es ha berakom gepbe akkor azt irja ki hogy formazni kell...mondom ok de nem tudja formazni.Probaltam ezzel is de nem ment. HPU_v2.2.3.Otlet?AMugy formazasnal 8mb-nak latja
-
Skiza07
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudok segíteni páratoknak ezzel a hozzá szólással:
Párnapja hozzám került egy pendrive, bármit próbáltam írásvédettséget jelzett, mígnem az alábbi folyamatot futtattam és így már használható a pendrive:
Csatlakoztasd a Pendrive-ot jegyezd meg a meghajtó betűjelét (ebben a példában D: ) lépj ki a saját gépből, meg minden olyan programból, amiből kezelheted a fájl rendszered.
Start / Futtatás / írd be, hogy: cmd /majd nyomd meg az [ENTER] billentyűt /Ekkor felugrik a Microsoft parancssor/ ide írd be:
CHKDSK <meghajtóbetűjel kettősponttal> /F /R {pld: CHKDSK D: /F /R} majd nyomd meg az [ENTER] billentyűt. Várd meg míg lefut ez az ellenőrzés-javítás, ekkor kapsz egy jelentést róla, lépj ki a parancssorból (írd be: exit majd nyomd meg az [ENTER] billentyűt)
majd teszteld hogy tudsz-e fájlt mozgatni a pendriveról/ra.Bocsánat, ha egyeseknek túl szájba rágós, de nem mindenki ért ugyan annyira a számítógépekhez.
Sok sikert!
Keresést segítő szavak:
javítás
írásvédett
megoldás -
King Unique
titán
Üdv!
Nekem is részben hasonló problémám van,mint előttem szólónak,tegnap 2 GB-os Maxell pendriveomon (csak nyomtatásra használom),mután rámoltam word.pdf fileokat,az egyik mappa fura karakterű fileokkal,ill eredeti fileok nevei fura kiterjesztést kaptak és kiírta rá,h 147 GB...
,ill bizonyos más fileokat nem lehetett olvasni . + FAT on volt,pedig előzőleg emlékszem FAT32-re formáztam...
Gyorsan leformáztam újra FAT32-re,azt azóta elvileg jó...kopp-kopp.
Ezt mi okozta,enyém is "hamis",v sima FAT filerendszer ilyen xar,esetleg vírus, híres
ESET SS van fent ,ami nem jelzett vírust.
-
ph2012
senior tag
Van egy 2 GB-os Sandisk pendrive, amin elő van telepítve valami U3 Laucher program: kép róla.
Hogy kell törölni? Formázás sem törli.
Köszi. -
Rico45
őstag
Sziasztok!
Van egy maxell 4gb-os pndrive ami be gajdúlt!
Tegnap kezdte amikor beraktam a céges gépbe!
Nem lehetett használni mert azt írta a gép hogy használat előtt formázni kell!
aztán nem engedte formázni. Végül a sajátgép/ kezelés/lemezkezelésben valahogy sikerült megoldani!de ma megint ez a gondja! mi lett vele vajon?
Választ előre is köszönöm!
-
sonar
addikt
válasz
PumpkinSeed #1352 üzenetére
Formázd FAT32-re. Azt minden létező OS kezel
-
PumpkinSeed
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy miylen formázással kellene megformázni a pendrivét, hogy a Mac OS is tudja olvasni és írni is???
-
CBool
tag
(#1342) erre senkinek semmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Könyvajánló
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Crucial P5 1TB M.2 PCIe 92%-os (CT1000P5SSD8)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest