- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
nos a programok nem látták mivel nincs működési jel így szétszedtem és ez látható a pendrive-on Képek
Szereztem elméletileg ugyan ilyen 4gb-os pendrive-ot pár nap múlva nálam lesz donornak esetleg persze ha csak valaki nem tudja így megjavítani.
Melyik chip a memória van rajta 2db nagy méretű és 1db pici.?
Olvastam hogy elméletileg át lehet forrasztani a memóriát a donorra igaz lehet ez? -
béke
aktív tag
köszönöm megnézem őket.
-
béke
aktív tag
szerintem félre értetted
a pendrive-nak semmi baja nincs !! a gépem usb csatija tört le és véletlenül oda dugtam be a pendrive-omat és zárlatott kaphatott mert nem reagál semmire sem.
-
béke
aktív tag
esetleg más valami lehetőség? hogy érted hogy új másik csatit a fém usb-részt cseréljem ki rajta?
-
béke
aktív tag
sziasztok egy s.o.s problémám lenne hogy van egy corsair voyager 16GB-os pendrive-om amit véletlenül egy nem észre vett hibás USB-be dugtam be az USB csatiját utólag vettem észre hogy a belsejében a lapka le van törve és csak a fémcsíkok állnak ki én szerintem fordítva dughattam be a pendrive-ot és zárlatot kapott.
Azóta nem érzékeli semmilyen PC,DVD stb...A kérdésem az lenne hogy (Van rajta 14GB-nyi Fontos családi képek) meg e lehet javítani saját magam vagy van e rá mód valahogyan ?
Magyarul egy pendrive szakit keresnék sürgősen előre is köszönöm nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest