- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ha3fis #93147 üzenetére
Palafi & Ha3fis: köszi! Sajnos vásár tényleg nincs éppen. Mondjuk nem holnapra kell, hál Isten.
Ha3fis: étel készítésére (utólagos pörkölésére) használod, vagy amire kitalálták? Azért kérdezem, mert jól néz ki, amit linkeltél, csak nekem úgy tűnik, túl koncentrált a lángja, így jobban éget. Azért kerestem ilyen szélesebb végűt, de persze meggyőzhető vagyok, mivel még nem használtam semmilyet eddig. -
Exian
addikt
válasz
ha3fis #88011 üzenetére
A megvalósítás hogyan lenne? Szabadban megy? Ha igen, minimum helyezd el valamilyen védőcsatornában, a legolcsóbb talán a sima műanyag villanyszerelési cső. Szerintem jobb lenne merev (fali UTP), de utána a leválasztásnál már jobb a rézsodrony, amivel már az eszközhöz csatlakozol. Lehet merev is, csak akkor megfelelő csatlakozó kell a végére. Ha igazán szépen akarod, akkor fali UTP-vel mész, a két végére egy-egy fali csatlakozó, és onnan már lengőkábellel csatlakoztatod a routereket. Meg így ha áthelyezésre kerülnek netán a routerek, akkor lehet másik lengőkábelt csinálni hozzá, nem az egyetlen kábel a mérvadó a routerek között, ami végig fut.
Ha nem számít az esztétika és nem hosszú távra van tervezve, akkor meg egyszerűen összekötöd a két routert sodrott kábellel oszt' jónapot.
-
-
Bigemperor
senior tag
válasz
ha3fis #86605 üzenetére
Én is ügyvéd vagyok,a korrekt ár az mit jelent,mert szerintem Te itt olcsóra gondoltál,a kettő viszont nem azonos.
Azt viszont még tudom erősíteni,hogy közelebb az 1 %-hoz dolgozik helyben a legtöbb kolléga,de valóban előfordulhat a 0,5-1% közti szórás, nyilván ettől lehet azért eltérés.
-
-
-
válasz
ha3fis #83986 üzenetére
Rá van írva a winyóra az áramfelvétele... A routeren ha USB2 port van, akkor az jó eséllyel max. 500mA-t fog kiadni, de többféleképpen is megoldhatod, hogy kintről adj a winyónak plusz tápot :
- Y kábel
- külső tápos USB hub + egy USB aljzatos telefontöltő.
Ezek mindenképpen érdemesek, mert így nem terheled be a router tápját. -
-
Exian
addikt
válasz
ha3fis #83827 üzenetére
Munkahelyemen van könyvtár is. Szerintem nekik jár, legalábbis naponta jön egy vaskos hírlap csomag, a mi ládánkba dobják be, tőlünk szokták elvinni. Régen az én feladatom volt kiszedni-továbbítani, emlékeim szerint volt ilyen újság. De hogy most jár e még, nem tudom, most már másfél éve másik részlegen dolgozok, de meg tudom neked kérdezni. Szerdán megyek dolgozni, ráér addig?
De amúgy ha van a közeledben könyvtár vagy jársz valamelyik felé, érdemes bemenni megkérdezni. Nálunk is lehet bármelyik újságból másolni, ha kell valami, gondolom ez így van bármelyik könyvtárban.
-
törölt tag
-
Exian
addikt
válasz
ha3fis #65048 üzenetére
Engem is érdekelne palánta, főleg mag miatt.
Magot tudok adni én is valamennyit, van kb. 6-8 fajtám már jól "megérve", azonnal ki szoktak bújni.
Tavaly totál vegyesen palántáztam, abból lett egy keverék őrölt verzióm, ez kegyetlen erejű
De már volt róla szó nem is olyan régen... egy picike dunsztos üveg fele lett a ledarált mennyiség csak, de sacc per kb 2-3 évig elegendő... Fél éve használom, de nincs nyoma, hogy fogyott volna belőle, annyira brutális az ereje.
-
dunc
nagyúr
válasz
ha3fis #65048 üzenetére
Merre vagy helyileg?
(#65049) CPT.Pirk Én is a legerősebbre hajtok, viszont jobb az ehető kategória.
-
válasz
ha3fis #55735 üzenetére
Már régen meg kellett volna. Lehet helyből megsúgták volna, mit cserélj ki még az IC mellett. A máik nagy gáz, hogy lehet, hogy az a valami, ami ezt a tünetet okozza, küldte el az IC-t is.
Különben lehetne ám ott méregetni is. Pl. az IC kimeneti és bemeneti feszültsée érdekes lenne. (Azaz hogy az IC miatt ingadoozik esetleg a tápfesz, vagy már az is keveset kap.) -
-
ha3fis
tag
válasz
ha3fis #55709 üzenetére
Ma reggel megvettem az 5 elkót, kicseréltem, elindult a mosás, de a centrizés előtt megint megállt
Még a vizet se szivattyúzta ki. Most bekapcsolási kísérletre megint kb. fél másodpercenként sípol, felvillannak a ledek és a kijelző. Sajnos csak egy pár hibakódot ír a gépkönyve, amik E betű+számok, de ilyen villogóst nem említ. Kezdem befonni a szemöldököm.
-
-
-
Attix70
aktív tag
-
-
-
válasz
ha3fis #55503 üzenetére
Ennyit találtam erről a gépről itthon - itt lenne érdemes kérdezni amúgy, hátha tudják, illetve a Hobbielektronikán is van mosógépes topic.
-
-
tajcsi
őstag
válasz
ha3fis #49197 üzenetére
Igen ez így van...viszont 10 ezer euró összegig két három napba is beletelik mire megérkezik külföldre a zsé...netbank kizárva ugye mert nincs számla/amíg volt nem tudtam elérni, így devizaszámlát kellett volna nyitni, de nem utalhatok mindjárt nagy összeget...
Nem olyan egyszerű ez de végül minden megoldódott,a nagyobb összegre haladék lett a kicsit meg egy kolléga lerendezte. -
válasz
ha3fis #46355 üzenetére
Azaz, lakott területen kívül. Vagy az változott, hogy már lakott területen belül sem lehet a belsőben menni, ha az útra engedélyezett legnagyobb sebességet tartod?
Mert az eddig úgy volt. És ugye ha az engedélyezett leggyorsabban mész, akkor nem jöhet mögötted gyorsabban senki sem...(na jó, mentő, rendőr, tűzoltó, megkülönböztetővel).
Persze ha ez változott, akkor dobj egy linket...!
@Ance : Nem kell lassabban menni, elég csak balra kanyarodni, és máris.
@Cpt. Pirk : Indokolatlanul lassú - mondjuk lehet, hogy ment negyvennel, 50 helyett. Az azért nem egy hatalmas dolog. De olyanért már páran letúrnának az útról.
(Másik kedvenceim azok az idióták, akik azt hiszik, hogy "hatvanra vannak beállítva a lámpák".)
Különben pl. a jó minőségű magyar utakon néhol ajánlatosabb lassan menni, ha nem akarod, hogy a következő úticél a gumis/futóműves legyen... -
válasz
ha3fis #46355 üzenetére
lakot területen kívül
mert:
(4) Lakott területen lévő, párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen a forgalmi sávok útburkolati jelekkel vannak megjelölve, a belső forgalmi sávban (sávokban) 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral folyamatosan is szabad haladni feltéve, hogy ezzel a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza. Az ilyen módon haladó jármű mellett - a (6) bekezdés c) pontjában foglaltak megtartásával - fokozott figyelemmel jobbról el szabad haladni, a forgalmi sávokat azonban - a gyorsabb előrehaladás érdekében - kis távolságon belül ismételten változtatni, és ezzel a közlekedés résztvevőit zavarni tilos. -
-
válasz
ha3fis #44862 üzenetére
Én a Pécs vasasi halásztónál szoktam halat venni(néha még fogni is
), előtte 1-2 nappal odacsörgök és frissen fogott halacskát kapok, a ponty kilója ott is 800FT, és még a 4-5kg-os sem zsíros, isteni halászlevet rittyentettem belőle múlt héten is
Mondjuk nem tudni meddig árulnak ott gondolom télen amikor befagy a tó nem nagyon van. Ha valakit érdekel szívesen megadom a számát a hölgynek.
-
chungee
addikt
válasz
ha3fis #42461 üzenetére
Ex-Enternetként kerültem a B-telhez. A szolgáltatás változatlan. Meg vagyok elégedve. Most hosszabbítottam meg 1 évre velük. Viszont csodálkoztam, hogy amikor felajánlottam nekik a havi csekkes fizetés helyett a 1/4 évenkénti banki inkasszót. Azt közölték, hogy úgy sem olcsóbb. Hát mondom ez nem olyan mint a GKFB
Akkor marad a csekkes, az jobb, mert el tudom halogatni
-
s7evcsenko
addikt
-
-
-
-
Zewa
senior tag
válasz
ha3fis #41563 üzenetére
Lesz abból a listából valami?
#41745 Dluinet Láttam hogy dupla lett, írtam egybő hogy Törlést pls és lőn. Modik a gyorsak nem én..
Valami jó pofa 15-16" -os laptopja esetleg valakinek eladó ~50 000 KJMF környékén?
Huszárom! Csak érdeklődés képen ákksi hogy bírja az iramot a Samunak? Kicsit sok(k) de aztán még ki tudja, lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest