Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
Pont tegnap éjjel kezdtem el "komolyabban" körülnézni t17-en. Buildet sikerült elég jól kimaxolni, állitgattam rajta, hogy a lehető legtankosabb verziót hozzam ki belőle ezekre a mapokra. Hit pool 300k fölé ment (progenesissel felvihető 360k-ra). Fortress bosst gyakorlatilag facetankolom (back to basics atlas verzióval), a 30m dps azért teszi szépen a dolgát. Itt egy vidi a bossról. hosszabbra nem vállalkoztam, mert igy is olyan felbontásra rakta, hogy öröm nézni, de a lényeg látható.
Citadel és Sanctuary kb ugyanilyen facetank, 1-2 portált buktam pár kisérletből a bossoknál. Minden attól függ, hogy milyen modokat rollolsz. Pl shaper ellen esélyem nincs. Ki kell tapasztalni, mi árt a leginkább a buildednek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest