Hirdetés
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
TrollBalint #15331 üzenetére
Ha castert próbálnál és a speedfarm a cél, akkor ajánlom a poet penes Elementalistot. Power Spihon, dupla arc és warp.. A karaktereim között megtalálod, nem én találtam ki, csak véletlenül akadtam rá pár emberre aki ilyet tol, amikor néztem mik a legjobb arc buildek. Működés közben úgy néz ki, hogy előreteleportálsz és közben felrobban 2 képernyőnyi szörny. A Dupla poets pen a drága hozzá, de elég egy 5 link Broken heart még a Tier 16 elder orbos mapokra is. Lényegében 1-2 perc alatt át lehet vele menni egy mapen teljes magic find gearben. Ha előre megvannak a PP-k akkor a szintezés is baromi gyors. Annyi hátránya van, hogy borzalmas boss killer, de ha főleg csak farmolni akarsz a karival akkor nem tudom, hogy mi verheti sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest