Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
LittleBoss67 #15897 üzenetére
NFS-Not funny shit vagy amit TrollBalint kolléga ír
Angol megy? Mert akkor a játék reddit oldalát ajánlom.
-
TrollBalint
addikt
válasz
LittleBoss67 #15897 üzenetére
Not for sale?
-
-
LittleBoss67
aktív tag
Mi az az Nfs ? Egy eladó írta rám.
Más.
Egy akár bővebb infót szeretnék magyarul a szindikátust érintő tudnivalókról.Köszi
-
AtHoS
nagyúr
-
gdevil
aktív tag
Valaki le tudná írni, hogy ebben az új Betrayal ligában ez a kártyás- emberes cucc hogyan működik?
Egyszerűen nem látom át.Köszi!
-
Ellia
addikt
Takarítom az első hideout-ot, eset egy The Poet's Pen vigyorgok. mint a tejbe tök (quality 24-es)
Mondjuk a mostani buildemhez nem kell, de majd a következőhöz nézek hozzá valót
-
Har_melin
addikt
válasz
GICA666 #15888 üzenetére
Nem kell semmit variálnod, egyszerűen akkora a tömeg, hogy más, nem szerver szintű problémákba ütköznek. Gondolom a +50%-os játékosszámra Chris Wilson csak nagyon nedves álmaiban mert volna gondolni.
Próbálnak valamit csinálni vele, már tegnap is volt hasonló. Addig sajnos csak az van, hogy be kell állni a sorba, elég gyorsan szokott fogyni.
-
-
GL820
tag
Üdv mindenkinek!
Már jó ideje nem játszottam poeval, de pár napja megint kedvet kaptam hozzá, kizárólag standardon.
Szeretnék feltenni néhány kérdést: A hideoutba belépve eltűntek a mesterek, semmi gond, meghívtam őket újra, viszont Zananál nem látom a napi küldetést. Az pedig kellene nagyon, mert kifogytam a mapokból. Hogy szerezzek mapokat így?
Hová tűnt a Caterina nevű mester? -
Rabby7
csendes tag
válasz
Rabby7 #15871 üzenetére
Jahm, két infó ehhez a maps dologhoz:
a, ha 3 egyforma régi ligás mapot beváltasz egy tierrel magasabbat kapsz, de már az új ligásat.
b, ami dühítő hogy tegnap vagy tegnapelőtt bepakoltam a map tabra az összes unique mapjaimat...ma meg egyiket se látom, üres az a tab... :'( -
Har_melin
addikt
esett egy veiled mod, ami 4-5% plusz ad a socketed gemek qualityjéhez.
fegyverre és pajzsra is rollolható a mod, kétkezes fegyverekre és íjakra is. Ez ráadásul csak az első szintje, még fejleszthető.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #15880 üzenetére
Felül, a négy HQ négyzet alatt van egy-egy sárga csík, ami mutatja, hogy mennyire sikerült "felderíteni" az adott HQ-t. Nem intelligenciát kap, hanem információt, Intelligence = Hírszerzés, ld. CIA.
Lehet, hogy triviális, de azért leírom: mindegyik küldetésnél a szindikátus tagjait kell leverni ahhoz, hogy teljesítsük, a többi samesz érdektelen. A karaván akkor áll meg, a laboratóriumban akkor hagyják abba a bizonyítékok megsemmisítését, stb.
-
tibee77
őstag
válasz
0karmacoma0 #15873 üzenetére
Startkor 88k volt a twitch nezöszäm!ez sztem uj rekord.sztem ez a liga lesz az eddigi legjobb, bar nem akarom elkiabalni.
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #15872 üzenetére
Igen, ezzel nagyon broken dolgokat lehet majd csinálni.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #15874 üzenetére
A lenyíló füllel tudod beállítani, hogy melyik "korszak" mapjait fogadja a tab. vegyesen nem tudsz bele pakolni, még akkor sem, ha egy map tierje nem változott közben. (Egy korszak nem okvetlenül egy liga, a mostani pl azt hiszem három ligán át tartott.)
-
GICA666
tag
Sziasztok.Nálam a játék pár perc múlva kidob.Nem értem.Nálatok nem csinálja ezt?
-
0karmacoma0
senior tag
Amúgy a játék Twitchen 50k nézőn áll. Kb a háromszorosa lehet az Abyss ligastart nézettségének. Blizz szépen megtolta GGG szekerét, de azt se felejtsük el, hogy mennyi munka van abban, hogy a játék ilyen messzire jutott.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin #15870 üzenetére
Ez azért elég nagy gamechange-er. Ha úgy nézzük dual wield buff is. Pl Fogunk egy melee skillt, konvertáljuk a sebzését valamivé, azt az elemental dmg-t skálázzuk a fán, és berakunk 2 spellt, ami olyat sebez. Sztem ebből iszonyú beteg dolgok lesznek.
Ami elsőre beugrott: Consecrated path + Volatile Dead + Unearth+Crematorium Avatar of fire-el.
-
Har_melin
addikt
Nem csak Poet's Penből áll a világ... (rossz hír azoknak, akik ezt akarták farmolni)
-
Har_melin
addikt
válasz
Egonyolc #15859 üzenetére
Nagyjából pedig áttekinthető, csak persze még egy csomó dolog nem ismert.
Nálam most így néz ki a "fal":
A cél az, hogy mind a négy HQ-t megtaláljuk és utána a főbosst, a Mastermindot is. A HQ-kban talált cuccok attól függenek, hogy kit juttatunk azon a szálon a ranglétra tetejére.
- minden egyes tagnak megvan a spéci lootja, Leo pl. több currencyt dob, az lesz a HQ-ban is, ha ő lesz a főnök.
- Akik haverok lesznek (zöld szál), azok megjelenhetnek segíteni akkor is, ha a másikkal kerülünk összetűzésbe
- a karakternél megjelenő kis ikon (itt a Tekiton Spine) egy buff, magasabb szinten már több is lehet nekik. Ez nem esik belőlük, csak nehezebbé teszi leverni őket.
- a haverok kialakításával érdemes óvatosnak lenni - én Leo-Rikker párossal a Western Forestben akkorát szívtam, mint az ólajtó, ha éppen nem lépek szintet közben, akkor kinyírnak.
- ha erődöt találunk, akkor a kapu betörése után csaljuk ki a bent lévő tagot, mert a healing totemek miatt különben szinte sebezhetetlen lesz (legalább is alacsonyabb szinteken.)
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #15866 üzenetére
Bow nincs, mivel a Quill Raint nerfelték. Állítólag ettől még a Toxic Rain maradt ugyanolyan jó skill, de már sokkal igényesebb az íjra.
Én végül is egy Duelisttel indítottam, egyelőre DW, aztán majd később eldöntöm, hogy block gladiátort csinálok belőle, vagy dw championt. A blokkos gladiátor adatlapját is belinkeltem pár napja, azzal most a liga kezdete előtt lvl81-en letoltam T14-es mapot, (még egy gyengébb, 350 pdps-es karddal, utána vettem egy drágábbat) probléma nélkül. Elder-Shaperre valószínűleg nem ideális, mert sokáig kell verni őket, de ezzel a mostani 420 pdps körüli fegyverrel és a Blade Flurryvel szerintem az sem lesz gond.
Korábban belinkeltem Engineering Eternity kedzdő build javaslatait, azokból nyugodtan szemezgethetsz, az ő buildjeiben még nem csalódtam.
-
Har_melin
addikt
válasz
Rabby7 #15865 üzenetére
A map rendszer változott, egy csomó map szintje más lett és új mapok is kerültek be pár régi helyett, ezért a map tabba nem tudod az újakat berakni. Ha standardon játszol, akkor használd el gyorsan a régi mapjaidat és a fülön utána állítsd át, hogy mostantól az új típusúakat fogadja.
A mester rendszert teljesen lecserélték, egy központi crafting bench lett és a ligában már új mesterek lesznek. Hogy ha csak standarden játszol, akkor megjelennek-e majd nálad a liga vége előtt, azt nem tudom. A ligában felszedett mesterek látszank standardon is.
-
crazygamer75
tag
Har_melin eddig a te ajánlásaiddal sikerült a legtovább jutnom (Delve-ben sikerült elöször guardianokat ölnöm
), lenne erre a ligára valami bow-os kari ajánlatod? Lehetőleg valami olyan build, amihez részletes leírás is van. Nincsenek nagy igényeim, lehetőleg max. 5-8 exa-s build (ennél több currencyt még nem sikerült gyűjtenem XD), ami elmegy 13-15-ös mapokig, nem szükséges end-game kari. De ha bow-os kari nincs a tarsolyodban, szívesen kipróbálok mást is (kivéve totem-es buildet).
-
Rabby7
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár furcsa kérdésem, lehet triviális de akkor is pls válaszoljatok, hátha más is belefut(ott).
Pár napja vettem egy map tabot(támogassuk már egy kicsit a játék készítőit ha már ilyen jó kis gamet dobtak össze meg fejlesztgetik). Tele is pakoltam.
Igen ám, de most volt valami update(valszeg az új liga miatt), és más mapok esnek amiket nem tudok belepakolni... mi erre a megoldás?
A standardon megvolt minden mesterem, maxon, és a Ho-mban. Most meg eltűntek, és az eredeti helyükön se lelem őket. Zana megvan, a többi hol van? -
AtHoS
nagyúr
-
savior
őstag
Nagyban készültem a ligára, amikor is tegnap reggel nem indult a gépem. Most hoztam vissza a szerelőtől, erre nem tudom patchelni. Nem mennek a szerverek?
-
0karmacoma0
senior tag
Ez a Shattering Steel meglehetősen jó leveling skilnek tűnik. Kíváncsi vagyok endgameben mit lehet majd kihozni belőle. Frost blade szerű, de még nagyobbat takar. Elég alacsony a base dmg szorzó, de jól megválasztott classal és kiegészítőkkel el tudom képzelni, hogy lesz valami életképes build rá.
-
tibee77
őstag
Ez nagyon nagy poen xD mekkora oltas mar hogy annyi ex-szel semmit nem tudott kezdeni. XD
-
Har_melin
addikt
Szent szűzanyám, ez meg mi?
Ha jól értem a gép dob egy random mennyiségű currencyt, amit nem vehetsz ki, de a húsz másodperc alatt elhasználhatod craftolásra? Én elolvasni sem tudom ennyi idő alatt a hat sornyi modot
-
Har_melin
addikt
Ok, ez fontos:
"Syndicate members can drop League uniques from the Bargain option"
Úgy tessék választani.
-
Har_melin
addikt
Az új gemek belépési szintje
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #15853 üzenetére
kötve hiszem, hogy bárki is mapon lenne már. A hotfixek és bármilyen patch egyébként is automatikusan, a játék indításakor települ. Ha stabilitási problémát orvosol, akkor általában újra is indítják a szervereket, hogy mindenkinél az fusson, ha csak eseti bug, akkor a következő bejelentkezés előtt települ.
Most engem is kidobott, a login ablak hír dobozában azt írják, hogy 50%-kal nagyobb a terhelés, több a játékos, mint a Delve indításánál volt, pedig már az is minden idők legsikeresebb ligakezdése volt.
-
Har_melin
addikt
Ha valaki íjász karival megy, esett egy Silverbranch, szívesen átadom.
már megy újra, valami hotfixet telepítettek.
-
sirdond
őstag
válasz
TrollBalint #15850 üzenetére
ja, szerintem nekem is. inkább kialszom magam
-
sirdond
őstag
most értem haza, kezdenék játszani, de 5 perce nem mozdul a queue. meghaltak a server-ek?
szerk: na csak írnom kellett...
szerk2: ennyi volt, ledobott... de most legalább nem csak engem mert 98000-en vannak előttem a queue-ben... -
TrollBalint
addikt
válasz
TrollBalint #15847 üzenetére
a videókártyához még egy kis adalék info. Illetve nem tudom ez kártya jellegű-e, de ha ablakban van, a színes sokkal, de sokkal erősebbek, mint teljes képernyőn. Teljesen olyan "fátyolos", deszaturáltabb.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tocsek18 #15840 üzenetére
Nekem is leállt frissítés közben helyhiány miatt, úgy látszik ez egy ilyen nap
Én most léptem fel 37401. vagyok, így legalább még van időm kitalálni a karakternevet
(#15843) Har_melin: Én egy éve decemberben kényszerültem kártyaváltásra, egy Radeon HD5770 helyett lett egy nvidia 1060 és érezhetően jobb, de azért igen, a proci és az SSD hiánya érezhető, de messze nem vészes. Alapvetően túl nagy a különbség a két kártya között teljesítményben, hogy azt tudjam mondani, hogy ez azért jobb, mert nvidia.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Har_melin #15843 üzenetére
Általánosságba zőldek erősebbek kb, meg ha jól emlékszem akkor ittis jobbak picivel a piroséknál most cseréltem énis kártyát talán többet tudok majd mondani pár nap mulva ha már elég monster density és esemény lesz.. de azis egy dolog hogy cpu erő is kell a gép alá.. meg SSD az nekem megoldotta az fps droppot ládáknál viccen kivül
-
Har_melin
addikt
emlékszem, hogy régebben volt szó róla, hogy a PoE melyik kártyát "szereti jobban", melyikre jobban optimalizált, de már nem emlékszem az eredményre. Lehet, hogy karácsonyi meglepinek beeshet valami minimális fejlesztés és tudnom kellene, melyik oldalon keresgéljek. (Az más kérdés, hogy kapható lesz-e bármi.)
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #15840 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy steames kliensről van-e szó? Ha uninstallálod a játékot, akkor a sikertelen steames frissítés által lekötött hely is felszabadul. nekem 1,7 GB helyett lett hirtelen 30+GB szabad helyem, amire a lokális kliens gond nélkül felment és most az új patch is.
-
Har_melin
addikt
válasz
tocsek18 #15838 üzenetére
steames kliens? már elkezdte frissíteni a játékot és akkor írta ki a 3 GB szabad helyet? Mert akkor ha leszeded a játékot és felrakod lokálba (mér nem kell semmit levelezni hozzá, csak az accountod jelszavára kell emlékezzél), akkor felmegy. A Steames frissítés akkor is lekötve tartja a helyet, ha utána nem tudja frissíteni a játékot. Én az utolsó patchnél szívtam ezzel, akkor álltam vissza a lokál kliensre.
-
tocsek18
senior tag
én meg arra a felismerésre jutottam, hogy ssd-n 3gb szabad hely van így no more poe még nem veszek egy 240est
-
jano222
csendes tag
7504. a sorban.
-
Har_melin
addikt
Neversink is frissítette a Filterblade oldalt az új ligához való filterekkel, tölthetők, testre szabhatók.
Kezdőknek érdemes a Semi Strict változatot használni. Ez egy idő után kiszűri a felesleges szemétként megjelenő fehér és kék cuccokat, de a sárgákat mind mutatja. Alacsony szinten természetesen mindent mutat, külön kiemelve az adott ilvl-en elérhető max linkes darabokat.
Közben login, 3197. a sorban
-
MedweSajt
tag
Már 549.-ik vagyok a sorba. Mi lesz itt este.
-
Har_melin
addikt
a fele már lejött.
Végül is úgy döntöttem, hogy Duelisttel kezdek. Vagy DW Champ lesz belőle, valamelyik bannerrel, vagy a korábban belinkelt blokkos gladiátor. Azzal délelőtt még futottam pár mapot, T14-et, a régi Palace mapot Dominusszal vígan lenyomta lvl82-n. Aztán majd meglátom, hogy a coldos vonal hova fut ki, valamit abból is biztosan kipróbálok.
-
TrollBalint
addikt
Van két recept, én azzal szoktam az elején nyomulni. Az egyik: sima fehér cipő + quicksilver flask + 1 Orb of Augmentation = 1 db magic boots +10% movement speeddel. Ezek után ezt a cipőt (vagy akár egy másikat, amin van + movement speed) ugyanígy berakod 1 quick-kel és 1 augmentationnal és +5% movement speeded rak rá (a tulajdonságai megváltozhatnak a cipőnek! és mindenképp magic lesz belőle, akkor is, ha sárgát raksz be)
Valamit érdemes figyelni, hogy egyáltalán fel tudod-e venni, mert ahogy nő a movement speed, úgy nő szint követelmény is. -
Har_melin
addikt
- phase run skill.
- onslaught buff (akár flaskából, akár support gemből)
- smoke mineA phase runt és a smoke mine-t ha egy Increased Duration supporthoz kapcsolja valaki, és esetleg van még valami skill duration növelő passzívja is (duelist környékén), akkor 5-7 másodpercig is kitarthat a hatásuk minden egyéb nélkül és utána csak frissíteni kell. Egy +30 Movement Speedes csizmával ez bőven 70% fölötti sebességnövekedés.
Ezen kívül eddig is volt lehetőség övre MS-t craftolni, de nem érte meg, mert sokkal kisebb értéket adott, mint a csizmán lévő és az övre hasznosabb dolgok is mehettek, amit másra nem lehetett.
-
Patrick
addikt
Nekem lent is van...
-
Badlof2k
senior tag
válasz
jano222 #15827 üzenetére
Azért steamen se kicsi 9.2 GB kis hájas patch
Bálint többnyire mindenhol igy van ami online play órákkal vagy egy nappal is előbb elkezdhetik az emberek tölteni a patchet hogy akinek lassú is a nete stb letudja szedni, gondoloma torrent is portable valamilyen szinten szal van akinek az éri meg jobban .^^Bár fura hogy 8tól már van game, eddig 10kor indult mindig ha jól emlékszem..
-
jano222
csendes tag
válasz
TrollBalint #15826 üzenetére
Úgy írták - ahogy lett is - hogy 5-től hamarosan fognak élni a patch szerverek, de az új liga rá 3 órával indul. Lehetett torrenttel is letölteni egy 13 gigás cuccot nap közben, hogy patcheléskor már ne kelljen sokat letölteni. Ezt meg is tettem, most így csak 4.24GB-ot tölt le a NEM Steames kliens.
-
TrollBalint
addikt
Nem úgy van, hogy 5 és 8 között nincsenek szerverek és utána lehet csak a patchet tölteni? Mert nekem a steam már tölti
-
Ellia
addikt
Szerintem én egy consecrated path-os karit indítok kezdőnek, ilyenem még nem volt, kíváncsi vagyok rá
-
Badlof2k
senior tag
Vannak Low level uniqok(body armor,helm etc) amik növelik a movement speeded , néha többet is ad mint amennyit elérhetnél a szintednek megfelelő ILVL-el cipőkön , quicksilverből meg ha sikerül ki craftolni a +movement speedes és increased duration vagy az increased effect/reduced duration prefixet akkor mégjobban megdobja , jöhet passivokból is, jewelből a + movement speed.. A veiled modok lesznek az újitások a következő ligában ami ma indul ha találsz egy ilyet [link] igy fog kinézni amit az alján látsz az új liga specific NPCnél Jun Ortoinál tudod ezeket felfedni és ha jól értem akkor elis tárolja neked ezt a craftolható opciók közt szóval ha másik itemen felakarod használni akkor gondolom megfelelő orb ellenében rá is rakható
egyébként miféle kövekre gondolsz? Fossilok? Mert az delvben volt.
-
emmm
őstag
válasz
Badlof2k #15820 üzenetére
Itt kicsit felkaptam a fejem. Movement speed-et hol tudok növelni? Némelyek alacsony szinten is úgy rohannak, mintha a pitbull kergetné őket. Van egy speed potionom egy quest eredményeképp még act 1-ből, de venni azt nem lehet sehol. De azzal se bírom tartani a tempót, két korty és annyi.
Valamint ez a veiled mod igazából micsoda? Találtam már pár ilyen követ, mintha valami extra képesség lenne, de nem igazán próbáltam ki.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Har_melin #15760 üzenetére
Ugyan a gemek még nincsenek benne, de ez a tervem. Hybrid Cold Snap Occultist EB-MoM:
https://pastebin.com/xxd4Fvkw
Nem tudom, hogy a Bonechill illetve a kis cold snap dmg buff mennyit fog dobni a dmg-en, remélhetőleg a 300k körüli shaper dmg-et eléri a kari. Főleg, ha benyomok egy Artic Breath setupot is, mert ugye a két cold dot satckel.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #15818 üzenetére
Most lusta vagyok visszakeresni az összes előzetes képet, ami kijött, de úgy rémlik, hogy ahogy a mostani szisztémában is választhattad a gyengébb opciót is a craftoláskor, most is így lesz. Mint ha egy legördülő opciós rész lett volna az egyes craftoknál.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #15814 üzenetére
igen, valami ilyesmit szerettem volna én is írni (a veiled modokról).
És ha jól emlékszem, akkor úgy volt, hogy ha felfedezel egy modot, akkor megkapod. Ha még egyszer azt fedezed fel, akkor az erősebb változatát kapod meg (ha így van, akkor nem világos, hogy megmarad-e a gyengébb is, és én választhatok, vagy csak az erősebbet lehet)vvega30: közben Har_melin már le is írta
Egyet értek Badlof2k ha nekem kiesett, nehogy másnak is legyen má'
-
Ch0b
tag
Mondta a videóban, hogy csak megemlíti a buildet, de ha érdekel részletesen a leírása akkor itt ebben a videóban megtalálod. Amúgy arc totem hiero.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #15809 üzenetére
Nem számítanak minionnak, de a Spiritual Aid keystone miatt az összes, minion dmg-re vonatkozó módosító rád is hat, ezen keresztül az általad lerakott totemre is.
a veiled modnál valószínűleg az új crafting rendszerrel van összhangban, a többi mestertől sem rep alapján kapjuk a craftolható modokat, hanem a küldetésekből. A beazonosítatlan veiled cuccról biztosan nem kapsz modot, ha úgy adod el, akkor azé lesz az öröm, aki megveszi.
Az majd kiderül, hogy ezeknek a modoknak a gyakorisága, tipizáltsága milyen lesz - ha mondjuk csizmára lehet 20 féle veiled mod és már mind megvan, akkor lehet, hogy eladom beazonosítatlanul (a cucc és a mod beazonosítása két dolog, az előbbihez elég a tekercs, az utóbbit csak Jun tudja megcsinálni.)
-
vvega30
senior tag
válasz
TrollBalint #15812 üzenetére
és miért?
-
TrollBalint
addikt
válasz
TrollBalint #15809 üzenetére
közben megtaláltam a választ, csak meg kellett hallgatnom párszor azt a részt
-
pimpi001
tag
Elementalista: arc vagy ignite fireball? Szerintetek?
-
tibee77
őstag
válasz
Bannister #15805 üzenetére
Elehit ugye alapbol 3 fajta sebzest tud leadni, mondjuk hogy 100 fire-t 100 coldot 100 lightningot.viszont minden löveskor csak az egyik elementet.igy mondgatjuk hogy van 300 dpsed 3 fajta elemböl.a jewelekkel elveszed a masik ket elemet, igy majd csak 100 dpsed lesz ami fire.erre kell az aof, hogy a maradek 100 lightning es 100 cold dmgböl atalakitson 50-50%ot igy lesz kb. 200 dpsed.ami konkretan igy nem igaz mert minnel több jewelt hasznalsz, annal kisebb lesz a konvertalt dmg-ed.ezt a delve-ben hoztak be, incursion ligaban meg nagyon op volt az elehit mar csak jo dps-ed lesz, nem op.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #15808 üzenetére
Én úgy láttam, mikor megtalálod a cuccot, akkor nem tudod ez micsoda, akkor fedezed fel. De ha már rajta van, akkor egy sima mod és nem tudod úgymond felfedezni. (azt nem tudom, hogy felfedezés előtt el lehet-e adni, vagy ez a része hogy működhet)
szerk:
A linkelt arc totemes videóban viszont nem értem, miért rak a minion node-okra is? A totemek minionok is egyben? -
Har_melin
addikt
válasz
Rizseslescó #15806 üzenetére
a liga előzeteseiben volt egy vérten, nem tudni, hogy máson is megjelenik-e majd. Veiled mod volt, ami erre a ligára jellemző és az specialitása, hogy ha "felfedezel" egy ilyet, akkor szabadon craftolhatod más cuccokra is (persze kategória megkötéssel, vértre valót nem lehet gyűrűre, stb.).
Mielőtt kérdezed: azt nem tudom, hogy ha veszel egy ilyen moddal rendelkező cuccot, akkor craftolhatod-e majd a modot - szerintem nem, gondolom ez csak a megtaláló privilégiuma lesz. Lehet, hogy valahol twitchen, redditen volt már róla info, én nem futottam még bele.
-
Bannister
csendes tag
válasz
Rizseslescó #15806 üzenetére
Szerintem a Templar a GGG legnagyobb vízuáli baklövése, úgy néz ki, mint egy
vén...idős homoszexuális. -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Har_melin #15804 üzenetére
Köszi Her General
A páncél alatt a vértre gondolsz, vagy egyéb felszerelésekre is? Melyik mesterrel lehet majd? Arc totemet akarok, eldöntöttem, tetszett nagyon, bár már volt rá büdzsé és elég jó cuccokkal pakoltam teli, remélem nem leszek türelmetlen ha egy szál gatyában kezdem vele a ligát majd eléggé megcsúszva. mikor templarral kezdek mindig megmosolygom, mert úgy néz ki,mint egy pelenkás,szakállas koravén baba, már csak egy cumi kéne a szájába
-
Bannister
csendes tag
Én egy Frostfernós Elemental Hit totemes buildet néztem ki magamnak ligakezdésre. Az elemental hittel kapcsolatban viszont nem értek valamit. Ha a két Combat Focus jewellel “beállítom”,hogy minden hit fire legyen, akkor mi szükség van az Avatar of Fire-re? Milyen phys/cold/light damage 50% fogja fire dammá konvertálni?
-
Har_melin
addikt
válasz
Rizseslescó #15799 üzenetére
Igen. A ritual of awakening többé nem ad +1 totemet - helyette minden totem skillnél egy helyett két totemet pakol le. Plusz kapsz 3% more dmg-et totemenként.
szerk: tekintve, hogy lesz páncélra craftolható +1 totem mod, érthető, hogy valahol vissza is vettek.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
TrollBalint #15802 üzenetére
Nem láttam az új asc, meg nem ismerem ezt a brand sztorit se, de majd csak megírja valaki.. 2 hét csúszásban leszek, ha más nem, addigra kiderül..
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rizseslescó #15801 üzenetére
a PoB szerint de, igaz, viszont van egy olyan (gondolom ez lehetett régen a +1 totemes) ahol +1 Brandet rakhatsz.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
TrollBalint #15800 üzenetére
Nem, eddig 2 asc volt, ami után kaptál 1-1 totemet. Van egy ismerősöm , akivel beszéltem ma és azt mondja, hogy már nem 2, hanem 1 totemet kasz asc-ból
Remélem nem igaz
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest