Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987

aktív tag

válasz Remiel #2182 üzenetére

"Vegyünk egy átlagembert, dolgozót, netán család is van, de szeret játszani és mondjuk nem akar szopni 3 napig egy valamivel. Nem vérpistike, aki napi 10-14 órát ül a gép előtt."
    "Aki viszont tudna gyakorolni, csak lusta és leszarja és megveszi, hát az olyan is... de mindig lesznek ilyenek és a legszebb az, hogy még verik is a mellüket, hogy mekkora fasza gyerekek, mert nekik van 4 asc lvl20-on."
    Aztan mi lett azzal a stilussal?
    A GGG lathatolag a felet se gondolta at annak amit vegul kiadott early acces cimke alatt. Az item tervezo csapat olyan itemeket tervezett a jatekba ami pont szembemegy a jatek tervezett sebessegevel, olyan skill interakciokat eredmenyezett ami a poe-nak is becsuletere valna. A jatek alig tobb mint alpha nem beta meg veletlenul sem, hianyzik a tartalom ketharmada tehat nem lehet feature complete mert egyszeruen hianyzik a jatek nagyresze.
    A verpistike se azt jelenti amit te irtal, tessek itt egy meghatarozas:
    "A kifejezés sokkal régebbi az internetnél, én 1992 körül hallottam először szerepjáték közben (azt hiszem, a Marczibányi téri AD&D-klubban). Azt a játékost nevezték így, aki minden szituációt erőszakos úton akar megoldani, a kalandból pedig csak a harc érdekli."
    Mondtam en is valamit aztan vagy megerted vagy nem. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák