Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Köszi, nem jó hír
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Látom evasiont és egyéb defet is nerfeltek. Nem értettem miért halok meg többször fel órán belül, mint az elmúlt 1 hétben összesen.
Minek kellett liga közben így belenyulni...
Mindegy, részemről úgyis kimaxoltam a ligat, nekem ennyi volt. -
-FreaK-
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az csodálatos. Most azt miért kellett kiszedni, hogy mutassa a rare-eket? Értem, hogy a boss kell a map complete-hez, de a loot a rare-ből fog jönni nagyrészt.
-
nightwolf37
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
GG, szép lett.

-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
köszi!
-
malacka87
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
2db 95-ös kari után ez a game is ugyan olyan unalmas és tartalom szegény mint a d4! Vannak nagyon jó dolgai de majd 1.0-ra nézek vissza én is
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem a skill alatt (ez advanced infora jönne elő) sincs ilyen. Csak a skill kinézete, utána pedig a lírás stb.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
de ez engem nem érdekel
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Sztem az a törekvés, hogy a poe1 majd megszűnik miután minden mechanika már ott lesz a 2-ben.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
De legalább végre sokkal nyitottabbak lesznek a mapok, ez nagyon hiányzott.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Lehet mióta Lelépett Chris azóta nincs aki ezeknek a változásoknak ellenálljon.

-
-FreaK-
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ráadásul ez hamarosan jön, nem S4-ben, 0.3,1.-ben lesz jövő héten.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Amiket te idaig összemakoltal, meg se lepödök!
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Egyszerre kettőt is? Az nagy mázli.

-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
biza
nekem is ontja ezeket és viszik mint a cukrot jópénzé -
Edge
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
thx lesni fogom
egyelőre nincs ... -
savior
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kozben talaltam egyet. 1 annulment meg 1 normal heavy belt esett.
-
savior
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Es mi az a Jade isle?
Marmint hol talalhato? -
_ocsisajt
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nyah, megembereltem magamat és a többi karakter ami látható, utána találtam rá egy jó buildre. Lazy féle molten blast-re (Snipeoltam nagyon olcsón egy 26 speedes Olrovasara-t). 65-ig Storm Lance/LS leveling volt...
DE sikerült! Elértem endgamet.

-
savior
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szép fogás.
-
malacka87
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Remélem oda már bekerül a druid is!

-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Egyiket lootoltam másikat vettem, a + spirit miatt jó, de a rarity is számít, így csak 45% van de pure div droppom volt már tucatnyi eddig, biztos számít. Viszont az rémlik, hogy 0.2-ben olyan 125% rarity volt szükséges a biztos jó loothoz.
Atlason kiraktam összes strongboxot, researcher box(currency-t dob), durván minden mapon van, a uniq verziója meg (a gamble-es) az már volt 3x. -
Bennyboy
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ad spiritet meg ahogy nézem csak +os resit is amit nem tudom h sikerült összehozni
Az okosok meg azt mondják megéri a a rarity. Közben frissült a buildem: [link] ebbe gelid zealot kell. Kicsit alakítottama dolgokon és most van 7-re spiritem. Mindjárt tesztelem mennyire aprítok velük. Az én buildem is hasonló mint Edge-é. Nekem prism guardian shieldet ajánl mert az is ad spiritet max hp után. -
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
RNG, ha van rá elég goldod én nyitnám a helyedben. Amúgy se sok értelme van a goldnak jelenleg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ezt értem, de a jelek szerint amíg valami NPC-vel nem beszélek az ACT4-ben, addig a trade-et nem tudom használni, mert: "you don t have the required quest state". Na ugye pont az ACT3 végén szopok...
A fenti szöveg ellenére a trade tele van kis szintű tárgyakkal, amit a jelek szerint soha senki nem fog megvenni.
Az nyilván megvan, hogy mindenféle orbokkal variáltam a cuccaimat.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Volt mar regota szo, hogy fogjak.
-
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Amúgy nekem nem az a bajom, hogy nagy lenne a map. Egyszerűen csak nem akarom újra és újra megcsinálni.
Poe1-ben se szeretem az actozást, de ott azért sokkal gyorsabban végig lehet rohanni. -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én is végre act4 , ugye innentől lehet HO-ba vásárolni , de azért szíven ütött amikor megláttam hogy kb 10k fee van 1 cuccon
És eddig 70k goldom van összesen, ez az elején kicsit sok szerintem. -
Lokids
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem az LA-t kell nerfelni, hanem a többit egy szintre hozni vele. Na jó egy 10%-ot lehetne rajta gyengíteni (az lehet fel se tűnni senkinek).
Amúgy én zt vettem észre, hogy A3-at nem szívesen tolom. A1 lement 2 órán belül, act2 fele is relatíve gyorsan. Majd onnantól, hogy elérek a titan grotto részhez ( meg a csontos map) nagyon belassulok. Mármint nem a karakter, hanem én. Még csak most értem el Act4-be. -
zsirfecske
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
gondolom szándékosan szivatós, hogy az eleje még legyen self find, mint anno a level 25-ig no trade korlátozás.
-
boogie84
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Act 3 közepe felé már érezni, ha nincs geared akk az is kevés. (gameplay nagyon jó sztem) Érezni, hogy több currency esik (vagy mákoltam), de a loot nem jobb. Nem volt 3 íj, amit fejleszhettem volna. A másodikkal húztam el Act3 közepéig. Egyszerűen nem esik upgrade.
Ha ez a szezon is a trade-ről fog szólni akk nem fog fájni a szívem ha jőő a Dying Light, a D4 kövi szezon és a BF6. -
pomk
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem eddig teljesen bevált és egész erősnek is tűnik. Most járok Act1 végén és eddig 1x haltam meg, az is egy Abys elite miatt. Az eddigi bossok simán mentek. Úgy emlékszem korábban volt pár aminél több kört is kellett mennem mire meglett.
Más ritmusban kell játszani a gránátok detonációs ideje miatt, de ha kialakítasz egy skill sorrendet, akkor azért lehet vele darálni.
-
Argh!
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szerintem is sokkal rosszabb lett a jaték élmény. Pár óra játék után léptem is. Majd fél év mulva talán ismét benézek. Viszont várom hogy a trade legyen poe 1 ben is .
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Te tenyleg ilyen derusen latod a jovot? Ezek ugy kijavitottak a CI = low hp problemat hogy mostmar "helyesen" low manat erzekel helyette.
Hiaba na, azert nem mindegy... -
Anti-Hero
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hogy érted?
Igazából nem játszottam előtte poe-val. Szóval mindent most tanulok meg.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ezen most en is meglepodtem.
-
boogie84
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem a trade lehetősége zavar, sokkal inkább az hogy egy weboldalt kell néznem ahhoz hogy előrébb menjek a játékban. Ez normális? Ha Path of Trade 2 lesz a játékból akkor nem annyira nyeri el a tetszésem. Miért nem játékkal haladok előrébb a játékban?
Ha egy játék nem jutalmaz sok ideig akkor az nem jó játék! -
Dreamie
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Köszönöm, kicsit lejebb pergettem, és választottam drágábbat, igy okés.
Siker! -
gyugyo79
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Solo self found esetén jobb loot esik ? Ha nem, akkor mégis mennyire feleslegesek az ilyen hozzászólások? Engem nem zavar pld. ha te veszed a cucod abból amit farmoltál vagy irl megkerestél, de az zavar ha nekem hosszú távon nem esik olyan amiből úgy érezném hogy fejlődik a karakterem. Téged miért zavar az ha engem vagy mást pld. ez zavar ?
Persze felmerülhet, hogy mihez lőjük be a fejlődést 2000 -ben megjelenő Diablo II legyen a cél vagy valami amire 2024 van igény?
Viszont ha a készítők a trade -hez lövik be a nehézséget akkor álszentség azt állítani, hogy az akik mellőzné azt ugyan azokkal az esélyekkel indul neki. Engem ez sem zavar de megértem ha valakit igen.
-
Peace
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Soha semmi játékkal nem volt ilyen gondom.
-
Peace
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
El is engedtem, mert nem hiányzik az idegeskedés. Inkább nekiugrottam a Wukongnak.
-
Peace
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az volt az első, hogy vulcan-ra raktam, mert már a legelején írták, hogy anélkül folyamat fagy. Akkor ezzel nem tudok semmit kezdeni?
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
nálam same old, same old, ugyanaz az üzenet a sokadik indítás után is. Ha letörlöm és újratelepítem, akkor vajon élni fog az EA kulcsom, vagy az csak egy telepítésre szólt?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mikor?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Jaja és itt nincs olyan hogy majd könnyítenek a gamén ha sok lesz a panasz.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Redditen azt irjak erdemes mindent kikapcsolni es low-ra allitani valamint fps capet beallitani. Valakinek ez megoldotta. Mas szerint meg Vulkan-ra at kell allitani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BMW topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiaba na, azert nem mindegy...
Siker!