Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Meg most asszem free is szept1-ig.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Én úgy tudom át lehet hozni az egyből minden ilyesmit.
-
Mrdevil
addikt
Decken most ne is lépj be, szar lett a peccs óta, alul felül fekete csík, felbontást is lejjebb veszi. Nekem is gagyibb igy laptopon, a 16:10 kB használhatatlan lett így. "Elvileg" már nézik a hibát. De hát már mikor jött az uccso peccs könyörgöm. Van aki le is törölte a játékot ezért már, olvastam a hivatalos fórumon.
-
Mrdevil
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mindent próbáltam már igen. Aspect ratio beállítás az a baj nincs. Így elég gáz.... Vagy nem is tudom mi kellene. Esetleg nem járt még így valaki?
-
Mrdevil
addikt
Srácok kérdés. Laptop + kontival játszok. Eddig semmi baj nem volt, a patch óta, ha átvált kontira a játék lesz alul felül egy fekete csík. Felbontast vált, pedig az options szerint marad 2560*1600-on. Hmmm, fura ez nem ilyen volt. Mintha nem húzná szét rendesen most kontival. Szélesvásznú lesz.
-
Mrdevil
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Price breaker...
-
Mrdevil
addikt
Ez a pecs amiről tegnap szó volt mikor jön, ezt tudjuk, mondták?
-
Mrdevil
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Reggel volt amúgy valami szerver oldali restart, peccs. Nekem is esett egy div.
-
Mrdevil
addikt
Meg az is gáz, hogy vannak bizonyos fegyok amikre nem lehet lyukat ütni. Nem tudom ez változott e a peccsel.
-
Mrdevil
addikt
Kérdés: loot filter működik konzolon? Pl a honlapon keresztül be lehetett állítani az egynél ilyet úgy tudom. De nem tufom ott pl ment e.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ebből csak az exalted ér valamit.
-
Mrdevil
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Oké, csak akkor jól látjuk, hogy így van. Ez, hogy pár másodpercig szürke, ez akkor az övé végülis nem? Meg van rá valami beállítás optionsban, csak azt meg nem értem mit állít tulajdonképpen.
-
Mrdevil
addikt
Srácok aki coopozik:
Itt, hogy van a loot, jól látjuk, hogy itt mindenki felveheti a másikét, ez így nem túl jó. Egy pár másodpercig szürke, gondolom akkor az övé, aztán gyorsan ki szinesedik és felvehető. Ez nettó baromság szerintem. Miért nem mindenki egyedi sajátot lát?
-
Mrdevil
addikt
Srácok. Act2 trial sekhemas, második nehézségi szintje 39-es enemyk, ha itt elborulok nem adja vissza a belépőt mint az első szintjénél jól látom?
-
Mrdevil
addikt
Tényleg mana regennek van egy cap-je, egy maximuma vajon? Biztos van.
-
Mrdevil
addikt
Act3 trialt meg csinálta már valaki? Na az kicsit cuccli most nekem.
-
Mrdevil
addikt
Itt volt szó a socketes akár fehérek felviteléről a városba törésre. Először ugyebár kéket kell csinálni belőle, és ha jól néztem ugyanazt a shardot adja mint minden más kék. Felesleges.... Meg egyébként is esnek itt már a konkrét orbok amit a törögetésből raknánk össze. Max a sárgákat törögetem, ha úgy van.
-
Mrdevil
addikt
Hány giga srácok steamen?
-
Mrdevil
addikt
Állítólag valami 1 millió fős szero parkkal készülnek ezek. Hát kíváncsi leszek.
-
Mrdevil
addikt
Olvasgattam talán a ranger aminél az volt, hogy easy/gyorsabb leveling stb. Aztán majd kiderül. Buildek mikor lesznek hozzá fent majd vajon? Az alapján szoktam menni általában.
-
Mrdevil
addikt
Ki milyen karit tervez kezdeni? Én egy ranger-en gondolkoztam.
-
Mrdevil
addikt
Én egy kicsit tartok tőle azért, ez nem egy dio4, nagyon nem. Jóval összetettebnek tűnik. Ezért is nem fog azért úgy mindenki ráugrani. Boldog boldogtalan. Szerintem.
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok.
Én steamen tervezek majd venni egy ilyen early packot, valami 27 euró asszem. Az jó nem? Még soha nem játszottam poe-val, gondoltam belenézek lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest