Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
tag
Nekem ugy volt 76 ora az elso vegijatszas hogy minden ko ala beneztem minden actbol minden koponyat amit jelolt a terkep kikerestem, azota tudom hogy csak a plusszos koponya szamit igazan, igy akkor jelentosen felgyorsul a haladas ha megsporolod a felesleges kiteroket.
Neztem tegnap egy faszit nullarol 1 ora alatt futotta act1-et, utana 2 ora 20 percnel mar az elso ascendancy is megvolt, ha majd elkokerul megnezem hol jar idoben es progressben de meglepne ha nem jutott volna el a story vegeig a fennmarado 4 oraban. Szoval szerintem egy optimizalt speedrun most olyan 6 ora +( lehet hulyezni hogy mi a faszt kepzelek) a legtobb boss elso alkalommal nehez utana mar tudod mire figyelj es ha szorit a cipo akkor mit cserelj be az adott bossfigtra tobb resiert vagy dps-ert.
Ha majd berakjak a kovetkezo 3 act-ot az akkor megint erdekes lesz elsore.
Ja igen akire hivatkozok deadeye-t valasztott(micsoda meglepetes) es amikor leesett neki hogy milyen gyorsan mozog(plusz az atack speed stackeles) akkor onkentelenul is kitort belole hogy mi a fasz ez egy masik jatek...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest