Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987

tag

válasz Win-T #1016 üzenetére

Nekem ugy volt 76 ora az elso vegijatszas hogy minden ko ala beneztem minden actbol minden koponyat amit jelolt a terkep kikerestem, azota tudom hogy csak a plusszos koponya szamit igazan, igy akkor jelentosen felgyorsul a haladas ha megsporolod a felesleges kiteroket.
    Neztem tegnap egy faszit nullarol 1 ora alatt futotta act1-et, utana 2 ora 20 percnel mar az elso ascendancy is megvolt, ha majd elkokerul megnezem hol jar idoben es progressben de meglepne ha nem jutott volna el a story vegeig a fennmarado 4 oraban. Szoval szerintem egy optimizalt speedrun most olyan 6 ora +( lehet hulyezni hogy mi a faszt kepzelek :DDD ) a legtobb boss elso alkalommal nehez utana mar tudod mire figyelj es ha szorit a cipo akkor mit cserelj be az adott bossfigtra tobb resiert vagy dps-ert.
    Ha majd berakjak a kovetkezo 3 act-ot az akkor megint erdekes lesz elsore.
    Ja igen akire hivatkozok deadeye-t valasztott(micsoda meglepetes :U ) es amikor leesett neki hogy milyen gyorsan mozog(plusz az atack speed stackeles) akkor onkentelenul is kitort belole hogy mi a fasz ez egy masik jatek...

Új hozzászólás Aktív témák