Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
Köszi a részletes infót, délután 15:15 körül már ki is tudom próbálni.
Majd jelentkezem.
Egyébként érdekel a dolog hogy vajon tudja-e az 1800Mhz-t az 1600-asaim, mivel tuningnál ezt is felajánlja. Kipróbálom, de nem sok esélyt látok rá, ha megy akkor viszont meg kell emelnem a ram feszt, kap ventit is, de egyenlőre maradok az eredeti problémánál.
Egyébként az FSB Strap to North Bridge beállítás mit csinál, mire jó? Mi alapján vagy mihez mérten kell ezt módosítani?
-
putti
aktív tag
Megpróbálom, lehet jobb lenne, mert az a 60-62 fok már túl sok. Amúgy tuti hogy szórakoznom kell a memókkal ahogy írtad is, mert tényleg ha azt a 33Mhz-t leszámoljuk akkor megy 1600Mhz-n mind a négy.
Hogyan kellene őket összehangolni? Mármint milyen beállításokat nézzek meg. Ugye eddig abban maradtunk hogy 2 slotonként először az 1-3-at majd a 2-4-et nézem meg. Bár mondjuk ugyis csak délután tudok nekiállni, mert ugye nem vagyok übergazdag és nekem kitalálták a munkát is.
-
AirBooms
addikt
Hali!
Asszem még sem tRD-nek hívják, amire gondolsz, hanem tRFC-nek, mert csak ennél találtam 60-as, 88-as és 102-es értékeket (meg köztük még néhányat). Nálam sok változást nem hozott, mert asszem alapból is 60-ra lőtte be. Viszont az 1T továbbra sem megy...
Persze, igazából már most is elégedett lehetek, hiszen az írás és a másolás is 10500 körül van, az olvasás pedig 12000 körül. Szóval, azért nem szomorkodom az 1T miatt...Köszi!
-
AirBooms
addikt
Igazad volt, úgy csináltam mindent, ahogy írtad, s egyelőre stabilnak tűnnek a ramok, 1,92 V-on, CL8-8-8-18-on PL 7-en, Strongeren 2T-ben 2000 MHz-en. Az everset nagyon szép kis számokat produkál (olvasás bőven 12000 felett)!
Az 1T is megy, de akkor nem stabil a ram, s szinte a nulával egyenlő a pontszámtöbblet.
-
AirBooms
addikt
Jó, értem...
Amúgy milyen biost használtok a P5E3 Premium WiFi-hez? Nekem 0402 volt fenn, amikor megvettem, de ilyet hivatalosan csak a nem Wifihez találtam az Asus oldalán. Információim szerint a a Wifishez (vagyis az enyémhez) a legfrisebb bios 0401. Úgyhogy most ezt szépen fel is raktam.
Szóval ti melyiket használjátok? -
AirBooms
addikt
Igen, próbáltam őket (sikerrel), aztán éjjel jött egy ötlet, hogy miért ne próbálkozzak 2000 MHz-cel. A T1 nekem semmilyen beállítás mellet sem megy. Ahogy beállítom - bár milyen órajelen, feszen - nem indul el a gép.
Lehet, hogy még cserélgetem majd a modulokat, meg mondom, a feszekben semvagyok biztos. Beállítok 1,98-at, de hogy a valóságban mennyit kap?
Nem adod el a kék Celljeidet?Megnézném a 4x1 giga felállást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged