Új hozzászólás Aktív témák

• MrCool

tag

válasz AirBooms #201 üzenetére

Fogalmam sincs mi az,nálam "performance"-on van.A képek ,amiket belinkeltem ugyan olyan RAMokkal készitette a srác,mint a miénk(meg kel jegyeznek kib@szott jó RAMokat fogott ki).Én rettenetesen sokat szivtam,mint a SIIE-mel,mint ezzel a lappal(és úgy látom itt a PH-án nagyon sokan mások).Csak akkor kezedett tisztulni a kép,amikor rájöttem,hogy az instabilitási gondokat mi magunk okozzuk azzal,hogy túfeszeltük a cuccot. Az ST RAM-ot(amilyen a Te "műhelyedben" is járt és az is az enyém volt :O ),kiakartam dobni az ablakon,annira instabil volt.Most,hogy belőttem a SIIE-ben,azt mondom -az egyik legjobb RAM.Ez a CellShock is eszméletlenül jó,kefejezetten ebben a lapban nagyon hasit.
    Egy másik gondom ,ami volt:a GeForce GX2: játék közben beremeget a kép és leállt.Rettenetesen bosszantó volt.Amikor visszavettem az NB feszt,a jelenség megszünt.
    Egy szó,mint száz,próbáldezekel: 2000 Mhz CL8(csak figyej oda,hogy az értékek egyformák legyenek (8-8-8-20 és ne 8-7-6-20... az Extreme Systemems forumján ezt kihangsúlyozták ezekkel a RAMokkal) ;T2 ,1.90-1.94 V,az NB-t "AUTO"-n ! Peformance Level :7 !
    Én futtattam a RAMjaimat azokkal a beállitásokkal ,amelyeket az előbb belinkeltem,de az Everest olvasás 11650 Mb/s körüli volt.Most 1861 Mhz CL7 T1 1.96 V-12335 Mb/s.,ugy,hogy igy is maradt.

Új hozzászólás Aktív témák