- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCool
tag
válasz
AirBooms #201 üzenetére
Fogalmam sincs mi az,nálam "performance"-on van.A képek ,amiket belinkeltem ugyan olyan RAMokkal készitette a srác,mint a miénk(meg kel jegyeznek kib@szott jó RAMokat fogott ki).Én rettenetesen sokat szivtam,mint a SIIE-mel,mint ezzel a lappal(és úgy látom itt a PH-án nagyon sokan mások).Csak akkor kezedett tisztulni a kép,amikor rájöttem,hogy az instabilitási gondokat mi magunk okozzuk azzal,hogy túfeszeltük a cuccot. Az ST RAM-ot(amilyen a Te "műhelyedben" is járt és az is az enyém volt
),kiakartam dobni az ablakon,annira instabil volt.Most,hogy belőttem a SIIE-ben,azt mondom -az egyik legjobb RAM.Ez a CellShock is eszméletlenül jó,kefejezetten ebben a lapban nagyon hasit.
Egy másik gondom ,ami volt:a GeForce GX2: játék közben beremeget a kép és leállt.Rettenetesen bosszantó volt.Amikor visszavettem az NB feszt,a jelenség megszünt.
Egy szó,mint száz,próbáldezekel: 2000 Mhz CL8(csak figyej oda,hogy az értékek egyformák legyenek (8-8-8-20 és ne 8-7-6-20... az Extreme Systemems forumján ezt kihangsúlyozták ezekkel a RAMokkal) ;T2 ,1.90-1.94 V,az NB-t "AUTO"-n ! Peformance Level :7 !
Én futtattam a RAMjaimat azokkal a beállitásokkal ,amelyeket az előbb belinkeltem,de az Everest olvasás 11650 Mb/s körüli volt.Most 1861 Mhz CL7 T1 1.96 V-12335 Mb/s.,ugy,hogy igy is maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged