- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Ki kell ismerni persze, de ez a Maximus II Formula is olyan sokoldalú... annyi Skew, meg GTL beállítás van, hogy nem győzi az ember már végigtesztelgetni mindet... valahogy úgy érzem sose fogok eljutni a végleges 24/7 beállításhoz.
Pedig az utobbi 1-2 nap nagyon ráfeküdtem a lapra, de messze még az alagút vége. 4×1GB tuninghoz még mindig sokkal több fesz kell, mintha csak 2×1 lenne benne. Természetesen a ramoknak kell sok, de 2,25V felett nem szeretnék adni nekik hosszú távon. Bírnák szerintem a 2,3-at is, de én nem szeretem kicentizni.
-
keIdor
titán
Én ezért hagyom már a francba a DDR3-at... úgyis csak játszom mostanában, arra meg minek 1200 CL5-nél több? Majd Core i7-nél...
btw: procid vége 450? P5E3 Premium-al is?Nálam most 475 a stabil, de nagyon keveset foglalkozom vele, lesz ez jobb is. Mindenesetre a P5K Premium is 460-ig stabilan kezelte, szóval ez rejtély...
-
keIdor
titán
DDR3 azért jobban reagál már az 1T-re. DDR2-nél én se láttam értelmét (4×1GB-nál nem is megy...) viszont DDR3-at tuti abban hajtanék. Amúgy 4×1 DDR3 is ugyanolyan pocsék, mint DDR2-nél...
mindenképpen meg kell várni a jó 2×2-eket! Sajnos a 4×1 tuningot a chipset gátolja, így mind1, hogy milyen fajta van benne.
AirBooms: Gratulálok a laphoz!
Proci hogy viselkedik benne?
-
keIdor
titán
SimonYana:
DRAM Command Rate : 1N
Ai Transaction Booster : Enabled és számnak azt állítsd be, amennyit még megy. -
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #15 üzenetére
THX!
Én majd talán valami DDR2-es X48-at próbálok ki. (Sok választék ugye nincs... vagy Rampage Formula, vagy X48-DQ6 lesz belőle, bár a P45-öt jobban várom)
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #12 üzenetére
Hmm... akkor jobbnak tűnik, mint amilyen a P5E3 Deluxe volt... Milyen procival nézted? Egyéb feszek, ramkezelés?
SimonYana: Fényképeket ha van kedved nyomhatnál!
-
keIdor
titán
Hár Over linkelt vele egy bíztató eredményt, de szerintem nem kéne elkapkodni a vásárlást! Ki tudja... P5E3 Deluxe egy nagy szar volt az elején...
Bár ha mindenáron Asus-t akarsz akkor más lehetőség nincs még DDR3-nál, mert Rampage Extreme-t egyelőre még senki se látott. Lehet az lesz a Pinot Noir?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest