Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Igen, próbáltam őket (sikerrel), aztán éjjel jött egy ötlet, hogy miért ne próbálkozzak 2000 MHz-cel. A T1 nekem semmilyen beállítás mellet sem megy. Ahogy beállítom - bár milyen órajelen, feszen - nem indul el a gép.
Lehet, hogy még cserélgetem majd a modulokat, meg mondom, a feszekben semvagyok biztos. Beállítok 1,98-at, de hogy a valóságban mennyit kap?
Nem adod el a kék Celljeidet?
Megnézném a 4x1 giga felállást!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Lehet, hogy még cserélgetem majd a modulokat, meg mondom, a feszekben semvagyok biztos. Beállítok 1,98-at, de hogy a valóságban mennyit kap?
Megnézném a 4x1 giga felállást!