- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
-
keIdor
titán
-
AirBooms
addikt
Én a P5E3 Premiummal ezekkel a CellShock 1866-os JNL chipes ramokat 2000 MHz-en hajtom CL8-ban 1,96V-on.
Szerintem az is számít, hogy melyik gyártó használja azt a micron chipet, jelen esetben CSX vagy Cellsock... -
SzlobiG
félisten
A proci jó ugyanis kipróbáltam egy P5K-ba még kevesebb fesszel beéri mint a P5e-be...hazahoztam nyomtam egy bios defaultot és még nem hibázik prime meg nem fagy, nem értem én ezt.
Kezd teljesn olyan feeling lenni mint keldor-nál, lehet, hogy szar a lap.
Nem is piszkálok semmi beállítást a biosba most legalább megy.
Boss: Azt kell, hogy mondjam egy fos...
P5E sokkal jobb volt, ez az egész DDR3 úgy ahogy van semmit nem ér még alig gyorsabb a DDR2-nél és jóval drágább, már nagyon bánom, hogy cseréltem.
De még mindég bízok abba, hogy a g.skillekel megjavul.
-
keIdor
titán
Ki kell ismerni persze, de ez a Maximus II Formula is olyan sokoldalú... annyi Skew, meg GTL beállítás van, hogy nem győzi az ember már végigtesztelgetni mindet... valahogy úgy érzem sose fogok eljutni a végleges 24/7 beállításhoz.
Pedig az utobbi 1-2 nap nagyon ráfeküdtem a lapra, de messze még az alagút vége. 4×1GB tuninghoz még mindig sokkal több fesz kell, mintha csak 2×1 lenne benne. Természetesen a ramoknak kell sok, de 2,25V felett nem szeretnék adni nekik hosszú távon. Bírnák szerintem a 2,3-at is, de én nem szeretem kicentizni.
-
-
^Boss
őstag
erdekes.. 1.61 sok, altalaban a JNL-ek nem szeretik a magas NB feszt sem.. 1.1VTT meg ugye keves, bar nem neztem lejjebb 1.32-nel egyelore
azt hogy 50 fokos a lap, nem tudom mirevelni.. nalam 29-30 fokos szoba szinten, 37 fokos most a lap, de ha nincs ilyen extra meleg, 30 alatt marad -
keIdor
titán
Én ezért hagyom már a francba a DDR3-at... úgyis csak játszom mostanában, arra meg minek 1200 CL5-nél több? Majd Core i7-nél...
btw: procid vége 450? P5E3 Premium-al is?Nálam most 475 a stabil, de nagyon keveset foglalkozom vele, lesz ez jobb is. Mindenesetre a P5K Premium is 460-ig stabilan kezelte, szóval ez rejtély...
-
^Boss
őstag
sztem az 1600os ocz-kre nem raknak JNM-et, nekem JNL-ek voltak rajta anno
expressgate egesz pofas frissitve, de az mp3 lejatszas meg nem megoldott, pedig a keszitok oldalan emlegetik asszem.. az mar nagyon kiraly lenne, win nelkul zenehallgatas..egyebkent mondom, az 1,26V @ 3600-as procimnak itt 1,32V kell.. szal nalam is megvan a tobblet, nyugodt lehetsz
de mivel huvosebb, mint 1,26-27V-on maximusban, nem nagyon izgat
-
Szatesz
őstag
Nekem is ezvolt vele eloszor en is ezt hittem hogy tul sok fesz kell neki aztan allitgattam és nem is kell hozzá sok fesz csak jol bekell loni....Ne kerdezz beallitast mert annyit allitgattam...
Nem emlexem mar pontosan rá... de 525 fsb n is stabil volt a ramom a g skill 1866 cl7 en az ocz meg 1800 cl7 en is ....És nekem nem melegedett semelyik.....Amugy JNL csippes
-
keIdor
titán
DDR3 azért jobban reagál már az 1T-re. DDR2-nél én se láttam értelmét (4×1GB-nál nem is megy...) viszont DDR3-at tuti abban hajtanék. Amúgy 4×1 DDR3 is ugyanolyan pocsék, mint DDR2-nél...
mindenképpen meg kell várni a jó 2×2-eket! Sajnos a 4×1 tuningot a chipset gátolja, így mind1, hogy milyen fajta van benne.
AirBooms: Gratulálok a laphoz!
Proci hogy viselkedik benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest