- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Látom visszatértél.
Sztem nem a proci a hiba én direkt elvittem haverhoz kipróbálni sima P5K-ba a szaros kis 4fázissal még kevesebb fesz kellett neki...vicc, na de nem is ez a lényeg hanem, hogy nálam a rammal volt probléma inkompatibilitás.
Vis.p:
Én primeal már nem is nagyon tesztelek mert felesleges ahogy rájöttem inkább a több órás játék.
-
SzlobiG
félisten
Hát nem egy-két napalatt jön rá az ember azegyszer biztos.
Én addig ameddig nem jönnek meg a ramjaim nem is szórakozok vele mert ezek az ocz-k...belőttem 400fsb-re gyári időzítésekre azt használom úgy őket addig, meg valahogy kedvem sincs szórakozni a beállításokkal eleget játszadoztam az se érdekel ha a g.skillek csak a gyári értékeken megy, csak mennyen és 4giga legyen, igaz a 450fsb-nek örülnék továbbra is, de az OCZ-k nem viszik még CL9-be se hiába primeoltam.
A 4x1gigáról meg annyit, hogy soha többé nem fogok beleugrani még egy ilyen hibába hiába egyformák a kitek mégse jók...te persze jóljártál azokkal a kitekkel.
-
-
AirBooms
addikt
Köszönöm, szuper! A proci bővel 1,3 V alatt megy 4 GHZ-en (kb. 1,26 V-on, de mivel egy csomó feszt, CPU PLL, FSB VTT, NB, stb. nem lehet monitorozni, ezért sokkal nehezebb belőni a procit stabilra, mert nem tudom valójában mennyit kap.). Ráadásul elég nagy CPU fesz. dropja, de amúgy tök stabl lap, nagyon jó memkezeléssel. Én most 8x500-on hajtom, így a ramok 2000 Mhz-en mennek CL8-ban 1,98 V-on, igaz 2T-ben (de ez szerintem is csak nagyon minimálisat számít) PL7-ben. Amúgy még 1333 MHz-en sem tudom az 1866-os Celljeimet 1T-ben használni, a gép el sem indul így.
Mindenesetre sokkal jobb ez a lap mint az X38-as ME, pl. a windows legalább félperccel hamarabb töltődik be!Amúgy már majdnem vettem az Ebay-en még egy garnitúra kék Cell kitet, de aztán más vitte el. Mondjuk nem bánom annyira, mert a múltkori csak 160 euróban volt, ez most 250 körül lett volna postával. De akkor lehet, hogy várok a 2x2 gigásokra...
-
SimonYana
addikt
Mondom a lehetőségeket.
Nemtudom mire jó és mit jelent.
Ai Clock Twister : auto
Ai Transaction Booster : Auto (manual)
Common performance level: 1-31
Pull-in of CHA PH1 : Disabled (Enabled)
Pull-in of CHA PH2 : Disabled (Enabled)
Pull-in of CHB PH1 : Disabled (Enabled)
Pull-in of CHB PH2 : Disabled (Enabled) -
SimonYana
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged