Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabeeweb
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hú köszi a leírást, Ez szerintem erős túlzás hogy semmit, legfeljebb csak azt amit kéne. Vagy nem jól csinálod. Vagy szívatsz minket. De hogy ez utóbbi feltételezést elkerüljük, meséld el lépésről lépésre szájbarágósan, hogy pontosan mit csináltál és hogyan, de ne hagyj ki semmit, és akkor majd megmondjuk, hogy esetleg mit nem csináltál jól, vagy teszem azt mit hagytál ki.
Például: ''A BIOSban az Advanced fül alatt a JumperFree Config. menüpont alatt az Ai Overclock Tuner pontra mentem a nyílbillentyűkkel, majd enter, erre kijött a választási lehetőségek listája, amiből kiválasztottam a Manual sort a nyilakkal, és entert nyomtam, ekkor kijött egy csomó új pont. ezek már megvannak! de most már nemérdekel mindent elállítgatok hátha sikerül! Mindent megtudok oldani a szar gépen, de a proci felhúzás egy relytelem.. nembírom
nah de nemszivatlak titeket tényleg! És sztetek menyire érdemes felhúzni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 9600K + ID-Cooling SE-224-XT
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós ár!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nah de nemszivatlak titeket tényleg! És sztetek menyire érdemes felhúzni?