Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabeeweb
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hú köszi a leírást, Ez szerintem erős túlzás hogy semmit, legfeljebb csak azt amit kéne. Vagy nem jól csinálod. Vagy szívatsz minket. De hogy ez utóbbi feltételezést elkerüljük, meséld el lépésről lépésre szájbarágósan, hogy pontosan mit csináltál és hogyan, de ne hagyj ki semmit, és akkor majd megmondjuk, hogy esetleg mit nem csináltál jól, vagy teszem azt mit hagytál ki.
Például: ''A BIOSban az Advanced fül alatt a JumperFree Config. menüpont alatt az Ai Overclock Tuner pontra mentem a nyílbillentyűkkel, majd enter, erre kijött a választási lehetőségek listája, amiből kiválasztottam a Manual sort a nyilakkal, és entert nyomtam, ekkor kijött egy csomó új pont. ezek már megvannak! de most már nemérdekel mindent elállítgatok hátha sikerül! Mindent megtudok oldani a szar gépen, de a proci felhúzás egy relytelem.. nembírom
nah de nemszivatlak titeket tényleg! És sztetek menyire érdemes felhúzni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nah de nemszivatlak titeket tényleg! És sztetek menyire érdemes felhúzni?