Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Apple MacBook
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Csabeeweb
üzenetére
Ez szerintem erős túlzás hogy semmit, legfeljebb csak azt amit kéne. Vagy nem jól csinálod. Vagy szívatsz minket. De hogy ez utóbbi feltételezést elkerüljük, meséld el lépésről lépésre szájbarágósan, hogy pontosan mit csináltál és hogyan, de ne hagyj ki semmit, és akkor majd megmondjuk, hogy esetleg mit nem csináltál jól, vagy teszem azt mit hagytál ki.
Például: ''A BIOSban az Advanced fül alatt a JumperFree Config. menüpont alatt az Ai Overclock Tuner pontra mentem a nyílbillentyűkkel, majd enter, erre kijött a választási lehetőségek listája, amiből kiválasztottam a Manual sort a nyilakkal, és entert nyomtam, ekkor kijött egy csomó új pont. Ezek közül a CPU External Frequency pontra mentem a lefelé-nyíllal, és amikor a kijelölés ezen a soron volt, akkor megpróbáltam a számbillentyűkkel beírni a 200 helyett hogy 215. Mivel nem történt semmi, ezért megpróbáltam a + és a - billentyűkkel is változtatni, de még mindig semmi, kipróbáltam hogy PageUp-PAgeDown billentyűkkel lehet-e valamit csinálni, de nem, végül még mindig a CPU Ext.Freq. soron állva nyomtam egy entert, erre kijött egy lista a lehetséges frekvenciákkal, amiből kiválasztottam a 215-öt, és enter, majd F10-et nyomtam, és Y-t, és mostmár müxik a dolog...''
Valami ilyesmire gondoltam.
Amúgy![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060530/csw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED monitor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest