Új hozzászólás Aktív témák

• Bici

félisten

válasz robyeger #798 üzenetére

Hol írtam, hogy feszt akarok emelni a memórián? Egyébként azóta már kipróbáltam, és megy 500-on a RAM fesz emelés nélkül. Az időzítéseket a leglassabbra kellett venni, és tökéletes.
    A 4GHz+lég kombóban mindössze az alapján bízom, mert ha egyes példányok 3.8-at visznek alapfeszen, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy 0.1V emeléssel meglesz a 4G.
    Ennyi emelést még a mostani hűtőm is bír, egy 3GHz-es Prescott esetében, amit így 3.7-re sikerült húzni. Alapon max. 3.4-et vitt...
    Ha mégsem sikerül 0.1V emeléssel, akkor kipróbálom a 0.2V fesz emelést, és a kupaktalanítást, de erről még szeretnék részletesebben tájékozódni, mielött belevágok. És lehetőségnek még mindig ott van a hűtőm tovább polírozása. A gyárihoz képest most is 3-4 fokkal jobb a hűtőm, mivel asszem 1000-es polírpapír+üveglap+víz segítségével felpolíroztam. Ez után még ott van a profi csiszológép, amivel ennél sokkal simább, és egyenesebb lehet a felület. Haveromnak ez (a 2000-es polírpapír után) további 4 fokot jelentett.
    Szóval ezek a terveim. Persze felmerül a kérdés, hogy mi van, ha alapon közel sem megy 3.8-at a proci, és emiatt dől az egész... Akkor tovább keresek. Egyébként ezért kérdeztem hogy mik a tapasztalatok a costa Rica-i példányokkal kapcsolatban...

Üdv: Bici :R

Új hozzászólás Aktív témák