- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Analóg fényképezés
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
robyeger
üzenetére
Hol írtam, hogy feszt akarok emelni a memórián? Egyébként azóta már kipróbáltam, és megy 500-on a RAM fesz emelés nélkül. Az időzítéseket a leglassabbra kellett venni, és tökéletes.
A 4GHz+lég kombóban mindössze az alapján bízom, mert ha egyes példányok 3.8-at visznek alapfeszen, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy 0.1V emeléssel meglesz a 4G.
Ennyi emelést még a mostani hűtőm is bír, egy 3GHz-es Prescott esetében, amit így 3.7-re sikerült húzni. Alapon max. 3.4-et vitt...
Ha mégsem sikerül 0.1V emeléssel, akkor kipróbálom a 0.2V fesz emelést, és a kupaktalanítást, de erről még szeretnék részletesebben tájékozódni, mielött belevágok. És lehetőségnek még mindig ott van a hűtőm tovább polírozása. A gyárihoz képest most is 3-4 fokkal jobb a hűtőm, mivel asszem 1000-es polírpapír+üveglap+víz segítségével felpolíroztam. Ez után még ott van a profi csiszológép, amivel ennél sokkal simább, és egyenesebb lehet a felület. Haveromnak ez (a 2000-es polírpapír után) további 4 fokot jelentett.
Szóval ezek a terveim. Persze felmerül a kérdés, hogy mi van, ha alapon közel sem megy 3.8-at a proci, és emiatt dől az egész... Akkor tovább keresek. Egyébként ezért kérdeztem hogy mik a tapasztalatok a costa Rica-i példányokkal kapcsolatban...
Üdv: Bici
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest