- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
deli.s
csendes tag
Tudom hogy nem éri meg rá költeni nem is akarok. De már annyira hozzámnőtt ez a vas hogy ameddig le nem füstölöm addig ez marad. majd ha nagyon meguntam lecserélem egy i5-re amúgy van pár tuningal kapcsolatos + kérdésem. ha a proci feszt nem autón hadjuk hanem beállitunk neki egy értéket attol még ingadozik a feszkója csak az általunk beállitot minimum érték alá nem esik igaz? És ha fsb-t növelek és autón hagyom a volt-ot akkor autómatikusan nem ad magánakk több feszkót hogy stabilan tartsa magát? Ha a játékoknál azt tapasztalom hogy néha vibrál a kép meg megjeleni egy két csík az a ram miatt van ? a pci/agp levettem 66/33- úgyhogy gondolom nem a videókari hibája.
kiakarom sajtolni belőlle a 4ghz-t de az 1:1 rammal godolom nem fog menni. söt azt tudom hogy nem megy. már 3900-al még elindul a gép de vin-boot nál kifagy feszkót merjek emelni a procin? valakinek vannak tapasztalatai ilyen cpu-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Arc Raiders
- Cyberpunk 2077
- Star Trek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgatós találkozó
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest