Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
strboy
csendes tag
Mondom nem húztam a gépet, eszembe se volt, nekem bőven elég az alap konfig. Szerintem az alaplap szívózik mert érdekes módon az integrált Intel Extreme Graphics 128-as vga némelyik oprendszerrel (pl. xp pro) nem támogatja a dx9-et. nemtom mért, legújabb driverek fentvannak.
Ja és egy fejlemény ha jelent vmit. Próbáltam kikapcsolni a HT-t a biosban, ki is engedi ''elvileg'' de mentés után visszakapcsolja. Amikor vettem a gépet még simán ki lehetett kapcsolni. Úgy látom a dell próbál egy kis AI-t is velevinni a gépeibe

Mégmielőtt vki felvetné, a bios legújabb rajta és alapból ezzel vettem.
A hűtőt így értettem: Olyan procihűtőm van amit az alaplap vezérel a hőmérséklet/teljesítmény alapján. alapból alig van hangja, ha indítok pl. játékot, akkor egyre hangosabb (gyorsabban pörgeti a ventit). Amikor felugrott a fsb, akkor már gépindításkor olyan hangos volt mint azelőtt soha, és beremegett az egész gép, a ventiről a gép hátuljához vezetett csőn meg ontotta a forró levegőt. (képzelj el egy mosógépet amikor centriz kb arra tudnám hasonlítani
)
Egyébként utánaolvastam az alaplapomnak. Rosszhír! A dell beismerte, hogy a legyártott limitált alaplapjainak harmada hibás kondikat tartalmaz. Jóhír(
): ha ez lenne a gond akkor be se kapcsolna.
Alaplapot nem tok cserélni mert szinte lehetetlen vállalkozás, 5 db panelból áll, direkt ebbe a házba való. A gép dell fekvőházas limitált kiadás!!
Egyébként visszaállt az fsb, de azóta elég vontatottan megy a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
): ha ez lenne a gond akkor be se kapcsolna.