Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
az alaplapom Asrock P4i65G. biosban szinte semmit nem lehet állítani.
2x512 400mhz-s Kingmax ramok vannak a gépben, teljesen egyformák, mennek dual-ban. azt nem tudom, hogy kürülbelül meddig lehet tuningolni őket, de szerintem inkább az alaplappal lesz a gáz. azért a ramoknak egy 440 körüli mhz-t még bírni kéne nem?
lehet, hogy valami beállítás probléma van, mert ha az fsb-t 233 mhz fölé viszem, akkor a teljesítmény helyreáll és hasít a gép, csak 5 percenként újraindul
tehát a lényeg, hogy 206-232mhz között a teljesítmény katasztrofális és nem értem, hogy mi okozza ezt. de csak ebben a tartományban.
a ''ram visszaosztása'' alatt mit értesz?
Az Asrock márkával nekem amúgy semmi bajom, ha az árat nézzük mindentől jobb, csakhát tényleg nem tuningra való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kompakt vízhűtés
- Videó stream letöltése
- Assetto Corsa EVO
- Videós, mozgóképes topik
- Motoros topic
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest