Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
az alaplapom Asrock P4i65G. biosban szinte semmit nem lehet állítani.
2x512 400mhz-s Kingmax ramok vannak a gépben, teljesen egyformák, mennek dual-ban. azt nem tudom, hogy kürülbelül meddig lehet tuningolni őket, de szerintem inkább az alaplappal lesz a gáz. azért a ramoknak egy 440 körüli mhz-t még bírni kéne nem?
lehet, hogy valami beállítás probléma van, mert ha az fsb-t 233 mhz fölé viszem, akkor a teljesítmény helyreáll és hasít a gép, csak 5 percenként újraindul
tehát a lényeg, hogy 206-232mhz között a teljesítmény katasztrofális és nem értem, hogy mi okozza ezt. de csak ebben a tartományban.
a ''ram visszaosztása'' alatt mit értesz?
Az Asrock márkával nekem amúgy semmi bajom, ha az árat nézzük mindentől jobb, csakhát tényleg nem tuningra való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- iPhone topik
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AMD R7 9850X3D processzor Tray
- Intel I7-5960X
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs