Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Keychron egerek bemutatója
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
értem, de a melegedéssel én sem tudok mit kezdeni. A Zalman 770-as prockó ventivel együtt 7 (!!!) venti van a Superflower Tigermax házban, köztük egy Zalman fataliti, amit ugye házhűtővé alakítotam, mert eredtileg nem az. Namost ez 3500fordulat/s-el fújja ki a meleg levegőt, a többi ventit is úgy helyeztem el, hogy jó legyen a levegő mozgatása, de nem érek vele semmit úgy tűnik.
Terheletlenül a CPU 38-40 fok, az alplap 30-32 fok. A prockó 251-es FSB mellett 1.51 Voltot kap, mert ha ennél kevsebb, akkor kékhalál a 3D-s benchmarkoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Honda topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest