Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Dehogy nehéz, én öntöm itt az információkat számolatlanul.

Bontsuk akkor szét:
1. Első probléma: az MSI 865PE neo3-F lapban 248-as FSB mellett ment a 640-es jelenlegi P4 3.97GHZ-en stabilan. Most az Asus lapban 4080MHZ-en megy stabilan, 256-os FSB-vel is megy Maximum Speeden (bios beállítás), mégis az MSI lapban mért összes benchmark eredményem jobb, mint most az Asus lapban, annak ellenére, hogy itt magasabb órajelen megy a processzor. Videokártya beállítások ugyanazok (3D-s benchmarkok esetén).
2. Második: Kipróbáltam, Minimum Speedre állítottam a biosban a megfelelő beállítási opciót és a szorzó fixen 12 lett. De: 260 a maximum FSb, amit íg el tudtam érni 1.4 Volt mellett. Ez 3124MHZ-et jelentett és jóval lassabb volt a gép, mint annak előtte (Super PI 1M, 10Mp-vel lassabban futott le, stb.) 264-es FSB mellett pedig nem jutott el a Windows bootig a gép. A post screen lefutása után vagy újraindult, vagy kikapcsolt, akár 1.65Volt magfeszültség melett is.
Terminal Voltage-et hol piszkálhatom meg, mert ilyen bios opcióm nincs.
És bocsesz a sok infoért, csak most benne vagyok és jó kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest